Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi TFF bunlara ceza olarak -15 puan silme cezası verirse

bu lig ortasında geçerli olur mu ?

Olur. O anki sezon için geçerli olur hatta sezon sonu şikeciler şampiyon olursa 15 puandan az bir farkla şampiyonluğu da kaybederler..

İtalya'daki şike skandalına göre konuşacak olursak böyle..

Bence TFF Fenerbahçeye 15 puan cezayı bu sene vermez , veremez . Verse çok büyük başı yanacak TFF'nin . Çünkü uzun zamandan sonra ligde iyi giden ilk devreyi lider bitirmiş bir fenerbahçe var . Cezayı bu sene verirse 4. yıldız Galatasaraya gidecek ve 4. yıldızı alacağız . Hem Lig Tv hem de siyasi güçler bunu istemez doğrusu .

valla orjinal bir sol bek aldik hakan ünsal'dan sonra buna sükür. bir zahmet yerinde oynasin.

Yok haklisin, sadece merak ettim.

Belki Melo'nun sakat oldugu zamanlar'da o onun yerine oynabillirse iyi olur, Avrupadaki bazi kulüplerde öyle yaptigi gibi - Lahm ve Coentrao mesela öyle oyuncular.

Brezilya Milli takımının defans oyuncularına bakınca Alex Telles'in forma şansı güç gözüküyor ama Brezilya U-20 Milli takımlarında oynadımı acaba bilgisi olan var mı ?

Yoksa Gremio'ya alt liglerden mi geldi ?

Bence TFF Fenerbahçeye 15 puan cezayı bu sene vermez , veremez . Verse çok büyük başı yanacak TFF'nin . Çünkü uzun zamandan sonra ligde iyi giden ilk devreyi lider bitirmiş bir fenerbahçe var . Cezayı bu sene verirse 4. yıldız Galatasaraya gidecek ve 4. yıldızı alacağız . Hem Lig Tv hem de siyasi güçler bunu istemez doğrusu .

fifa bi girsin devreye de görün bakın neler oluyor

Cristian Baroni: "Bence Alex Telles GS'ye gelmez Barcelona veya Real Madrid'e gideceğini düşünüyorum. GS alırsa büyük iş yapmış olur"

demiş.

fifa bi girsin devreye de görün bakın neler oluyor

Fifa'nın bir şey yapacağını sanmıyorum . Bu ülkede spor bakanı fbli ab bakanı fbli adalet bakanı fbli başbakan fbli ana muhalefet lideri fbli tff başkanı ve üyeleri fbli . Devreye girerse karşısında hükümeti bulacak .

Alex Telles hos geliyor

forma numarasi bi kac gun icinde belli olur.

Cocuk bizde oynamak icin cok hevesli. Boyle olmalari lazim zaten.

Carlinhos vardi o da amma nazli birsey di.

Alex ama hemen can atti Galatasarayda oynamak icin..

[attachment=6298:upload_2014-1-3_18-50-17.png]

Alex 11 maç orta saha'da oynadi.

Demek ki orta saha'da oynayabilir. :encouragement::encouragement::encouragement::encouragement::encouragement::encouragement::encouragement::encouragement::encouragement:

Ekli dosyalar

• upload_2014-1-3_18-50-17.webp
    upload_2014-1-3_18-50-17.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 471
Sport 1'a baktim Galatasaray - Leverkusen salon futbolu oynaniyor. Eski futbolcular var. Ümit Karan, Ayhan, Yildiray, Hakan Ünsal bizim icin oynuyor.

Leverkusen 4-0 önde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt