Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reality şu ilk zezon Arda'yı satmayacaktın. Sözleşmesine biraz zam, 1-2 ilgi, medyaya 2-3 ayar tamamdı. Böylece Riera'ya da gerek kalmayacaktı. Amrabat'a da.

Devre arası gidip Shaqiri'yi de alacaktın 2 Milyon vermemek için almamazlık yapmayıp. Defansa da Chedjou yerine bu sene Mexes, Vermaelen, Rami,Dede gibi bir lider oyuncu bulup alacaktın. Alper Potuk'u Melo alternatifi değil yanına alacaktın.

Muslera-Mexes*-Coentrao*-Melo-Sneijder-Shaqiri

Semih-Hamit-Selçuk-Arda-Alper+Burak+Umut

*-yukarıda ki türevleri

bak bakalım ne oluyordu. Sınır mı kalır dı başka şey mi. Tek sıkıntı Drogba'yı sarı kırmızı ile görememek olurdu herhalde.

Arda konusu para degildi, o Cesme olayinda degisi verdi, sorun zamla asla cozulemezdi. Kafasina koymus tu artik Cesme de. Adam gonderip kafasini girdiler.

Shaqiri de konu Bayern in isin icine girip Shaqiri nin aklini celmesi di, biz pazarlik yaparken adamlar Basel le anlasmisti, oyuncu da bizi beklemektense Bayern e giderim dedi oyle oldu malesef.

Chedjou u henuz silmedim, niye herkes ona suc atiyor anlamis degilim, takim olarak defans yapmasini bilmezsen Thiago Silva da gelir oda 'cop' cikar. Sorun baska yerde.

Alper Potuk ta serefsiz ES ES in sucu tamamiyla, ve oyuncunun kendi karaktersizligi, suc bizde degil.

Hani Tarık'la ön protokol imzalamıştık? Vazgeçerse bedeli 8 mil Euro idi falan?

bence bunlar düzmece,hepsi eskişehir taktiği.Yok oyuncunun aklını çalmışızda yok bilmemne.

Çocuk 5 yaşında yaaa.Eğer tarık benim gönlüm GS'de oynamaktan yana dediyse umarım asla geri adım atmaz.BJK'ye giderse eskişehir yönetiminin istediği olur.Zaten FB nin BJK nin tek işleri bizim talip olduğumuz oyunculara kanca atmak piyasayı kızıştırmak.Tüm meseleleri bu.

FB yükünü aldı alacağı kadar,iyi de gidiyorlar.Sıra BJK'ye geldi.Saldırsınlar bakalım.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Ben her fırsatta Tarık'ın takımda kalmasını istediğimi söyledim ama bu saatten sonra imkansız. Hiçbir şey yaşanmamış gibi yapıp olanları unutamayız. Kendisine 'gitti' gözüyle bakıyoruz. Takas için Beşiktaş'ın bize oyuncu önerdiği söyleniyor ama transferde henüz takas konuşacak konuma gelinmedi. Ayrıca ne Eneramo ne de başka bir Beşiktaşlı futbolcu için kimseyle konuşmadık" diye konuştu.

deniyor son haberlerde.

Biz ne yapıyoruz acaba Tarık konusunda, biri çıkıp bilgi vermiyor arkadaş, haber komple Beşiktaş üzerine kurulu. Vazgeçtiysek çıkıp desinler vazgeçtik diye.

hajrovic sırf sağ taraftan korner atsın diye bile alınır

bizim ön direği geçiremeyen topçular sağolsun

Çeptalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JlvwiESS57U[/media]2.45e dikkat ..ne vuruyo beee gol sandım:DD 3.09 golün ortası hajrovicten 4.45e dikkat top sürüp yine manyak bi şut çekiyo:eek::eek::eek::eek:

4 milyon euro Hajrovic icin helal olsun, yeterki ac anadolu takimlarin pisliklerine gitmesin o paralar..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TWlQp0Fmcbk[/media]

Tam 15:45 civarlarında attığı muazzam bir bacak arası var...İyi izleyin.

Tam 18:00 da içeri müthiş bir girişi var.

Nerde muazzam Taha abartmayin. Kötülemek istemiyorum cünkü izlemedim ama bacak arasina bakiyorsak bende 2-3 kez arka arkaya rakip oyunculara bacak arasi atiyordum. Hemde bundan daha muazzam sekilde.

Nerde muazzam Taha abartmayin. Kötülemek istemiyorum cünkü izlemedim ama bacak arasina bakiyorsak bende 2-3 kez arka arkaya rakip oyunculara bacak arasi atiyordum. Hemde bundan daha muazzam sekilde.

:008: Seni transfer edelim Hakan :kupa:

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Ben her fırsatta Tarık'ın takımda kalmasını istediğimi söyledim ama bu saatten sonra imkansız. Hiçbir şey yaşanmamış gibi yapıp olanları unutamayız. Kendisine 'gitti' gözüyle bakıyoruz. Takas için Beşiktaş'ın bize oyuncu önerdiği söyleniyor ama transferde henüz takas konuşacak konuma gelinmedi. Ayrıca ne Eneramo ne de başka bir Beşiktaşlı futbolcu için kimseyle konuşmadık" diye konuştu.

deniyor son haberlerde.

Biz ne yapıyoruz acaba Tarık konusunda, biri çıkıp bilgi vermiyor arkadaş, haber komple Beşiktaş üzerine kurulu. Vazgeçtiysek çıkıp desinler vazgeçtik diye.

hep aynı şey olmadımı?Biraz bayernden feyiz almamız lazım.Göstere göstere alıyorlar.

Bizede öyle yöneticiler lazım.Bizde şöyle oluyor "İlgileniyoruz,görüşmeler devam ediyor,oldu olacak.Biz hiç ilgilenmedik ki zaten.Bizdeki tüm olay bu."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt