Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 6.081
- 2.729
- 2.088
Engini verirken Korayi takas etmemek buyuk aptallik
Aynen katılıyorum. 250000 tl kira bedeli karşılığı verilmiştir denilecek.Görün olacağı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpaslan Öztürk ,Kasımpaşa haberleri cıkmışdı şimdide charlton atletice kiralanıyormuş , adam taş gibi sağ bek ve önlibero , bizimkiler yazın free iken ilgilenmediler ,şimdi ilgilenmiyorlar ,neyin kafasındalar anlamak mümkün değil, alpaslanın çeyreği kadar futbolcu olmayan bir tarık çamdal hikayesi ile millet kandırıyorlar ,bizdeki scout ekibi,utkucan falan komple tırt...
Yektanın gitmesini istemiyorsun evet bir nebze olsun haklısında ;şunu sormamız gerekiyor yekta ve diğer saydığımız oyuncular evet özde baktığında iyi topçular,buna amrabat,emre çolak,aydın,hakan balta,riera,dany,ceyhun,hamit,sabri zaman zaman beklentilerimizin birazını karşılıyorlar ama zaman zaman.hiçbirisi içimize tam siniyormu acaba,yüreklerini maalesefki tam ortaya koymuyorlar ve benim gözümde küçük takımların büyük oyuncusu olabilirler ama maalesef ve maalesefki kimyaları bize tam uymuyor ve içimize sinmiyorlar bunu kabul ediniz lütfen.evet gelecekler sinecekmi onu bilemeyiz ama bir şansımızı denemeliyiz arkadaşlar.hiçbirisi winner değiller.Kabul ediniz bunu.
Renktaş, Koray çok kalas bir oyuncu izledim bir kaç maçını.
bence görünen o ki alparslanın gözönünde olmaması tek handikapı .kimsenin ilgilenmediğine göre.
Fatih Altaylı'nın bugünkü yazını okuyan oldu mu?
Özetle şunu diyor
Güya UEFA klüplerin gelirlerini açıklamış da
FB nin 185milyon eur (CL geliri olmadığı halde)
GS nin 133milyon eur (CL geliri olduğu halde)
Var mı bunun doğruluk payı?
Hangi kaynaktan bulmuş bu rakamları Fato?
Muslerayı satarsak Onur'u alırız, çöplerle birlikte Selçuk'u da satı Tolgay'ı alırsak bence hayal değil tolgaya a 3 yazsak 83 milyon Euro eder Onur 10 desek 93 Mevlüt 5 98 yuvarlak 100
Selçuk+Burak+Muslera 45-50
Ched:5 Ebuş:3 Dani :3 amrabat:3 Engin:1 Yekta:3 Hamit:3 A7:250.000 Yiğit: 250.000 Zan:1 Balta:1
70 milyon civarı satışlardan gelir Maksimum 100 milyon harcanır
Alpaslan Öztürk ,Kasımpaşa haberleri cıkmışdı şimdide charlton atletice kiralanıyormuş , adam taş gibi sağ bek ve önlibero , bizimkiler yazın free iken ilgilenmediler ,şimdi ilgilenmiyorlar ,neyin kafasındalar anlamak mümkün değil, alpaslanın çeyreği kadar futbolcu olmayan bir tarık çamdal hikayesi ile millet kandırıyorlar ,bizdeki scout ekibi,utkucan falan komple tırt...
Valla agresif , iyi fizikli , ayagi duzgun , zeki , pozisyon bilgisi var altyapisi iyi....O gecen sene pesinden kosulan Serdar Kurtulusla falan top diye oynar.
Valla Alpaslani videolardan izleyip konusuyo cogu kisi ama ben pek bi nanesini goremedim U 20 de....Kalas gibiydi..Bizim altyapida Can Ozgur var o bu konusulan sag beklerin cogundn iyi...Pire gibi de cocuk saglak Carlos adeta

yerli oyuncu, u20 nin en iyi oyuncusu ve biz ilgilenmiyoruz, yerli kadromuz zayıf ,bir kaç oyuncu dışında yok gibi , portekizin u 20 oyuncusuna 11 milyon Euro veriyorsun ,eyvallah ama senin takımın en iyi oyuncusunu free almıyorsun, burada sorun var ,utkucan ve scout ekibi komple tırt gözümde..
Beyler Balotelli dediler güldüm, yine gülimi yoksa habriden ucmus mu bizimkiler ?
acun'un yillik geliri 4 milyon dolar, ana 80 milyon dolar nakir para ile televizyon satin aliyor. 5 gun sonra 500 milyon dolara teklifler aldim saticam diyor.
anlarsin gerisini zaten.
U 20 nin en iyi oyuncusu mu? Geciniz....