Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpaslan Öztürk ,Kasımpaşa haberleri cıkmışdı şimdide charlton atletice kiralanıyormuş , adam taş gibi sağ bek ve önlibero , bizimkiler yazın free iken ilgilenmediler ,şimdi ilgilenmiyorlar ,neyin kafasındalar anlamak mümkün değil, alpaslanın çeyreği kadar futbolcu olmayan bir tarık çamdal hikayesi ile millet kandırıyorlar ,bizdeki scout ekibi,utkucan falan komple tırt...

Alpaslan Öztürk ,Kasımpaşa haberleri cıkmışdı şimdide charlton atletice kiralanıyormuş , adam taş gibi sağ bek ve önlibero , bizimkiler yazın free iken ilgilenmediler ,şimdi ilgilenmiyorlar ,neyin kafasındalar anlamak mümkün değil, alpaslanın çeyreği kadar futbolcu olmayan bir tarık çamdal hikayesi ile millet kandırıyorlar ,bizdeki scout ekibi,utkucan falan komple tırt...

bence görünen o ki alparslanın gözönünde olmaması tek handikapı .kimsenin ilgilenmediğine göre.

Yektanın gitmesini istemiyorsun evet bir nebze olsun haklısında ;şunu sormamız gerekiyor yekta ve diğer saydığımız oyuncular evet özde baktığında iyi topçular,buna amrabat,emre çolak,aydın,hakan balta,riera,dany,ceyhun,hamit,sabri zaman zaman beklentilerimizin birazını karşılıyorlar ama zaman zaman.hiçbirisi içimize tam siniyormu acaba,yüreklerini maalesefki tam ortaya koymuyorlar ve benim gözümde küçük takımların büyük oyuncusu olabilirler ama maalesef ve maalesefki kimyaları bize tam uymuyor ve içimize sinmiyorlar bunu kabul ediniz lütfen.evet gelecekler sinecekmi onu bilemeyiz ama bir şansımızı denemeliyiz arkadaşlar.hiçbirisi winner değiller.Kabul ediniz bunu.

Valla Yekta bu ligde her takimda banko oynar...Fatih Bey Selcuk kotuyken bile forma sansi vermedi , ozguvenini kirdi yeni yeni toparliyor...Ayrica oynadigi on macin sekizinde skora dogrudan etkisi var.

bence görünen o ki alparslanın gözönünde olmaması tek handikapı .kimsenin ilgilenmediğine göre.

yerli oyuncu, u20 nin en iyi oyuncusu ve biz ilgilenmiyoruz, yerli kadromuz zayıf ,bir kaç oyuncu dışında yok gibi , portekizin u 20 oyuncusuna 11 milyon Euro veriyorsun ,eyvallah ama senin takımın en iyi oyuncusunu free almıyorsun, burada sorun var ,utkucan ve scout ekibi komple tırt gözümde..

Fatih Altaylı'nın bugünkü yazını okuyan oldu mu?

Özetle şunu diyor

Güya UEFA klüplerin gelirlerini açıklamış da

FB nin 185milyon eur (CL geliri olmadığı halde)

GS nin 133milyon eur (CL geliri olduğu halde)

Var mı bunun doğruluk payı?

Hangi kaynaktan bulmuş bu rakamları Fato?

acun'un yillik geliri 4 milyon dolar, ana 80 milyon dolar nakir para ile televizyon satin aliyor. 5 gun sonra 500 milyon dolara teklifler aldim saticam diyor.

anlarsin gerisini zaten.

Muslerayı satarsak Onur'u alırız, çöplerle birlikte Selçuk'u da satı Tolgay'ı alırsak bence hayal değil tolgaya a 3 yazsak 83 milyon Euro eder Onur 10 desek 93 Mevlüt 5 98 yuvarlak 100

Selçuk+Burak+Muslera 45-50

Ched:5 Ebuş:3 Dani :3 amrabat:3 Engin:1 Yekta:3 Hamit:3 A7:250.000 Yiğit: 250.000 Zan:1 Balta:1

70 milyon civarı satışlardan gelir Maksimum 100 milyon harcanır

Etmez.

Bence Muslera en fazla 20m eder, Burak 10m eder ve Selçuk 5-8mdan fazla satacagimizi (eger satarsak) sanmiyorum.

Valla Alpaslani videolardan izleyip konusuyo cogu kisi ama ben pek bi nanesini goremedim U 20 de....Kalas gibiydi..Bizim altyapida Can Ozgur var o bu konusulan sag beklerin cogundn iyi...Pire gibi de cocuk saglak Carlos adeta

Valla agresif , iyi fizikli , ayagi duzgun , zeki , pozisyon bilgisi var altyapisi iyi....O gecen sene pesinden kosulan Serdar Kurtulusla falan top diye oynar.

Açıkçası izlediğim maçlarda agresif ve fizik(ki o da hantallık veriyor) dışında saydıkalrının hiç birini görmedim ama belki ben yanılıyorumdur.

Valla Alpaslani videolardan izleyip konusuyo cogu kisi ama ben pek bi nanesini goremedim U 20 de....Kalas gibiydi..Bizim altyapida Can Ozgur var o bu konusulan sag beklerin cogundn iyi...Pire gibi de cocuk saglak Carlos adeta

hangi video ,ben yazın 3 defa canlı izledim, uğur karakullukçu ile twitter üzerinden yazıştım ,kendisi terime ısrarla önerildiğini söyledi, uğurda çok ama çok beğeniyordu , öyle kalas malas değil , u 20 de takımın en iyi ve ayakta klalan nadir oyuncularından birisi idi, calhanoğlu falan tırt idi onun yanında..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kBriIMtMFCc[/media]

Rize alıyormuş

Fikret Başkan görmesin :asd:

Yekta'nin gitmesini istemem, iyi bir ortasaha ve ihtiyaci olan sey ilk 11 olmasa bile duzenli oynamak.

Melo sakat cezali oldugunda oynatacagimiz ilk oyuncu Yekta bence ve Turkiye'de hangi takima gitse oynar.

yerli oyuncu, u20 nin en iyi oyuncusu ve biz ilgilenmiyoruz, yerli kadromuz zayıf ,bir kaç oyuncu dışında yok gibi , portekizin u 20 oyuncusuna 11 milyon Euro veriyorsun ,eyvallah ama senin takımın en iyi oyuncusunu free almıyorsun, burada sorun var ,utkucan ve scout ekibi komple tırt gözümde..

U 20 nin en iyi oyuncusu mu? Geciniz....

Normal taraftarlar bile bu oyunculari bulurken "scout ekibi"ndeki elemanlarin böyle futbolculari bulamamasi cok komik oluyor. Ne diye para veriyorsak bu elemanlara. Üst düzey profesyonel liglerden birinde oynuyor, düzenli olarak genc millilerde oynuyor. Tarik Camdal'i nezaman izleyip nezaman begendiler acaba cok merak ediyorum. Alman 2.liginin orta seviye takiminda yedek bile olamayacak seviyedeydi.. Akhisar'a koysan Emrah Eren'i kesemez.

acun'un yillik geliri 4 milyon dolar, ana 80 milyon dolar nakir para ile televizyon satin aliyor. 5 gun sonra 500 milyon dolara teklifler aldim saticam diyor.

anlarsin gerisini zaten.

Bu teklifi yapanlar salak mi? Niye acun almadan önce almamislar kanali da o aldiktan sonra 500m teklif ediyorlar?

Sorry, ama bana cok mantiksiz geldi.

U 20 nin en iyi oyuncusu mu? Geciniz....

yaşın kaç bilmem ama sen yazınki turnuvada tek mac izlememişsin , bana bu durum hep ilginç gelir, adam bahsi gecen oyuncunun tek maçını izlememişdir sonra ortaya çıkar ,vay efendim youtube topçusu diye verir gazı.. ciddi komedi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt