Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ö.toprak siradan bir stoper, semih-ömer ikilisi ile bu takim bir adim öteye gitmez.Ujfa ilk senesinde herkes semih genc oldugundan ujfanin acigini kapatiyor ujfa kosmuyor gibi elli tane sacma yorum yapmisti ama ujfa gittikten sonra semihin halini gördük,semihin bir ton hatasi alt yapidan yetistigi icin taraftar tarafindan gormemezlikten geliniyor,hedefimiz buyukse stoperimizde buyuk bir isim olmali j.terry-puyol ayarinda tecrubeli klas adamlar lazim

Semih'in yanına lider özelliği olan bir adam almazsak gelişemez. O bölgeye hafif sert, pas becerisi olan, defansı zamanında çıkarıp geri çekebilecek tipte bir isme ihtiyacımız var. Ömer de bu isim olamaz.

Bu işi yapabilecek bilinen isimler var. Sırası ile

1.Pepe (R.Madrid) : Satmaları zor

2.Mexes (AC Milan) : Rami'yi alıyorlar elden çıkartabilirler.

3.Vermaelen (Arsenal) : Sakatlık sorunu var, elden çıkarmak isterlerse düşünülmeli.

4.Dede (Cruzerio) : Başlangıçta bir uyum dönemi olacaktır, ama bu isim de düşünülmeli.

5.Agger (Liverpool) : Satmazlar ama zorlanmalı.

Ömer Toprak, Semih'ten iyi bir stoperdir. Bu ligde ne kazmalar oynuyor yahu yapmayin etmeyin.

Milli takimda görüyoruz zaten Ömer'in daha iyi oldugunu. Temiz 10 milyon veririm kafam rahat eder.

Chedjou'ya 6.5 Dany'e 3.5 milyon verdik. Ve hala stoper sorunumuz var maalesef.

Kontenjan yüzünden epey kritik bir transferdir Ömer.. Sorunlu bir bölgemizi yerli oyuncuyla kapatmis oluruz.

Ömer 1

Semih 2

Selcuk 3

Hajrovic 4

Burak 5

Bu 5'li rahat oynar ligde. Aras, Hakan, Tolgay gibi ciddi alternatifler, hatta ilk 11 icin yapilacak transferlerle ligi rahat götürürüz. Zan, Sabri-Balta gibi zaman zaman idare eden adamlar, Yekta gibi iyi rotasyon ve Umut gibi milli oyuncuyla bu lige yeteriz.

ched ve danynin iyi soper oldugunu soylemedim zaten, j.terr-puyol tarzinda 30 yas üstüde olabilir tecrubeli klas stoper lazim ben ondan bahsediyorum

2.5 senedir Kayserispor'un yedek futbolcusu. Sorsan 4-5 milyon isterler ama.

Cok bos bir futbolcu.. Salih, Ömer Bayram, Okay neredeyse tüm Kayseri'yi istiyorsunuz.. Lig sonuncusu..

Ben katılmıyorum ... Elindeki yedeklerden iyidir hepsi..

Lig sonuncusu ama herkes iyi biliyor orayı haketmediklerini.

2.5 senedir Kayserispor'un yedek futbolcusu. Sorsan 4-5 milyon isterler ama.

Cok bos bir futbolcu.. Salih, Ömer Bayram, Okay neredeyse tüm Kayseri'yi istiyorsunuz.. Lig sonuncusu..

Ben de anlamiyorum bu Okay sevgisini. Bi güzel gol atti diye mi istiyorlar? Geciniz.

Yetenekleri sinirli oldugu icin mi 21 yasinda Almanya'nin en cok gelecek vaad eden savunma oyuncusu secildi? Ömer'i neredeyse bitiren trafik kazasi oldu, ama Allah'tan toparladi ve simdi Leverkusen'in kilit oyuncularindan bir tanesi haline geldi. Ve adamlar suan ligde ikinci.

Toprak bize ilac gibi gelir, ilac.

almanyanin en cok gelecek vaad eden savunma oyuncu secilmesi futbol anlayisimi degistirecek degi,almanlari sanki bilmiyoruz ne kazmalari dunya stari diye sisirip balon yapan bir ulke,senin anlamadigin benim farkli birsey anlatmak istedigim,omer-semih yan yana olmaz dedim bu benim dusuncem

Bence ne Alpaslandı ne Hakandı...

Enver iyi rank yaptı ayrıca ...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bQTlFouFElA[/media]

Bu kadar ciddi bi maçta , skor şu önemdeyken o yaşta bunu yapmakta kolay iş değil (Terim veto etmişti , Ceyhun + para olayına.)

okay bence cok iyi oyuncu ama ağır , yazın u20de sıralama yapılırsa

1. Alpaslan

2. enver cenk şahin

3. hakan çalhanoğlu

4. okay

olur , salih mesela tam tırt oynadı keza alınmasını cok isteidğimiz kerim freide ayne öyle idi

Ben de anlamiyorum bu Okay sevgisini. Bi güzel gol atti diye mi istiyorlar? Geciniz.

okay çok ağır ,genellikle bizim ceyhundan bile ağır kalıyor , birde şu salih dursun diyenler var , yuh diyorum adam tank gibi ,kıcını kaldıramıyor salih dursun deniyor, kayseriden alınacak tek futbolcu yok ,zorlasan belki okay olur.

ched ve danynin iyi soper oldugunu soylemedim zaten, j.terr-puyol tarzinda 30 yas üstüde olabilir tecrubeli klas stoper lazim ben ondan bahsediyorum

Biliyorum ama bizim de bazi mevkilerde yabancilardan feragat etmemiz gerekiyor. Ve iyi yerlileri toplamak zorundayiz.

SON DAKİKA! Eskişehirspor Kulübü, Bayern Münih'e imza attığı gerekçesiyle Robert Lewandowski'yi de kadro dışı bıraktığını duyurdu. :D

ayrica selcukun form dusuklugu biraz özguven kaybindan kaynaklaniyor yoksa g.inler ve selcuk kiyaslanmaz bile,selcuk her turlu iki gomlek daha iyi futbolcu.Birde yekta olayi var,eger yekta su an bursada veya eses te oynasaydi adamlar 10m fiyat cekerdi,biz m.city,real,bayern degiliz melonun yedegi ayni melo kalitesinde veya selcukun yedegi onun kalitesinde adam alip yedekte oturtamayiz,bunlarin yedegi bizde yekta gibi adamlar olur

ö.toprak siradan bir stoper, semih-ömer ikilisi ile bu takim bir adim öteye gitmez.Ujfa ilk senesinde herkes semih genc oldugundan ujfanin acigini kapatiyor ujfa kosmuyor gibi elli tane sacma yorum yapmisti ama ujfa gittikten sonra semihin halini gördük,semihin bir ton hatasi alt yapidan yetistigi icin taraftar tarafindan gormemezlikten geliniyor,hedefimiz buyukse stoperimizde buyuk bir isim olmali j.terry-puyol ayarinda tecrubeli klas adamlar lazim

Katılıyorum sözlerine haklısın ama bu kadar yabancıda ve kuraldan dolayı yerli oynayabilecek bir tane isim önerebilirmisin ,olabilecek.

Çünkü kaleci yabancı

sol ve sağbek yabancı ettimi 3 sneijder ,drogba ettimi 5 ,melo 6.limit doldu.

Almanyada leverkusen gibi bir takımda direk 11 oynayan ömer toprak sıradan bir oyuncu demek bence çok yanlış, bizim semihi verelim leverkusene 1 yılda tamamen madara olur.. gayet iyi oyuncu ömer...

Katılıyorum sözlerine haklısın ama bu kadar yabancıda ve kuraldan dolayı yerli oynayabilecek bir tane isim önerebilirmisin ,olabilecek.

Çünkü kaleci yabancı

sol ve sağbek yabancı ettimi 3 sneijder ,drogba ettimi 5 ,melo 6.limit doldu.

su an zan-semih yerli stoper ihtiyacimizi karsilayabilecek durumda,bu ikisinden pek bir farki olmayan piayasada dolanan isimlere türk diye 10-15m vermek akil mantik isi degil

Engin - Amrabat out

Aydın -->Izet

Riera -->Alex

Dany -->Ahmet Çalık,Koray Günter

Hakan Balta -->İshak,Ömer Bayram

Aykut,Eray-->Sinan Bolat(kiralık denenebilir),Ömer Kahveci

Eboue -->Veysel,Tarık,Alpaslan

-Bu topçulardan 1er tane alsak(6 transfer) takımı epey gençleştirmiş oluruz.

-
Artık sağlam bir yedek kaleci bulmamız lazım.

-Yukarıdaki futbolcular istedikleri kadar tecrübesiz olsunlar.Takımı defansta paslaşan hantal, hareketsiz durumundan kurtarsınlar yeter.

Kayserispor Mutlu Topçu ile anlaştı

yine stajyer bulmuşlar.hurma malı küme düşürmeye ant içmiş.

Almanyada leverkusen gibi bir takımda direk 11 oynayan ömer toprak sıradan bir oyuncu demek bence çok yanlış, bizim semihi verelim leverkusene 1 yılda tamamen madara olur.. gayet iyi oyuncu ömer...
orda bir takim oyunu var,adamlarin kadrosundaki isimlere tek tek baktigin zaman %90 ni bes para etmez, ne yaniordada kiessling forvet oynuyor alalimmi,bizdede ligde kasimpasa cikis yakaladi ligde konumu belli stoperleri yalcin,boyle durumlar olabiliyor takim oyunu ile alakali

Iki Kayseri de dussun isterim.

Kendini dunyanin en akillisi sanan sark kurnazlari.

Semih de gayet iyi oyuncu. Biraz lider özellikli adam olsa yanında toparlanır.

Komşunun tavuğu meselesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt