Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
almanyanin en cok gelecek vaad eden savunma oyuncu secilmesi futbol anlayisimi degistirecek degi,almanlari sanki bilmiyoruz ne kazmalari dunya stari diye sisirip balon yapan bir ulke,senin anlamadigin benim farkli birsey anlatmak istedigim,omer-semih yan yana olmaz dedim bu benim dusuncem

Ömer yanina illa Semih olacak mi dedim ben? Semih bence de yetersiz, mevcut durumda en fazla yedek olmasi gerekir. Toprak arti baska bi stoper, al sana tas gibi savunma hati.

orda bir takim oyunu var,adamlarin kadrosundaki isimlere tek tek baktigin zaman %90 ni bes para etmez, ne yaniordada kiessling forvet oynuyor alalimmi,bizdede ligde kasimpasa cikis yakaladi ligde konumu belli stoperleri yalcin,boyle durumlar olabiliyor takim oyunu ile alakali

elbet takım oyununda parlıyorlar ,nuri milli takımda fıs ama özellikle almanyada cok iyi sebebi takım oyunu , ömer ise kesinlikle semihden cok daha iyi oyuncu, ben milli takım özelinde ömerin çok bariz hatasını hatırlamıyorum ama semih neredeyse her maç komik hatalar yapıyor.. ömer bizde rahat oynar ama çok pahalı ,semih ise bizde ancak yedek olmalı keza 1.82 boy,son derece kalıpsız dahası sıfır yer tutma ve futbol aklı..

elbet takım oyununda parlıyorlar ,nuri milli takımda fıs ama özellikle almanyada cok iyi sebebi takım oyunu , ömer ise kesinlikle semihden cok daha iyi oyuncu, ben milli takım özelinde ömerin çok bariz hatasını hatırlamıyorum ama semih neredeyse her maç komik hatalar yapıyor.. ömer bizde rahat oynar ama çok pahalı ,semih ise bizde ancak yedek olmalı keza 1.82 boy,son derece kalıpsız dahası sıfır yer tutma ve futbol aklı..

isin asli su,yabanci kontenjani olmasa su takimda yerli futbolcu kimi oynatirsin diye sorsalar baya bir dusunurdum birtek belki selcuk derdim türk futbolu bu durumda,su anda kadroda turk stoper ilk kim yazilmali sorusuna g.zan derdim

semihin fiziginde sorun var. durmadan yere düşüyor. orayi düzeltse iyi Kesici. birde nerede durdugunu bilirse özelliKle hava t0plarinda.

Sorun var mutlaka ama toparlanır. Ömer Toprak da geçen sene bu kadar iyi değildi. Keza Caner denen adamın gelişimine bakın.

Oyuncuları harcamamak lazım böyle birer birer.

Sorun var mutlaka ama toparlanır. Ömer Toprak da geçen sene bu kadar iyi değildi. Keza Caner denen adamın gelişimine bakın.

caner gelismis falan degi,turk futbolu yerlerde surunuyor,sol bek canerle ciksinlar cl maclarinada görelim sol taraf nasil otoban oluyor

işte fiziki durumlari iyi onlarin. ersun vermiş kndisyonu. 2. yari bizde şunu düzeltelim semihe bişey demem zaten. bir semihte degil tabi. hepsi fiziken iyi degildi bence.

TRTSpor'da Fenerbahçe'nin Hakan Çalhanoğlu'na teklif yaptığı söylenmiş doğru mudur?

Teklif yapsalar bile Hakan gibi zeki oyuncu bize bile gelmezken Fener'e asla gitmez. Fener'in alacagi adamlar yurt icindeki adamlar ve 28-35 yas arasi yabancilar olur.

Fener'in Avrupa'da bir popularitesi yok.

Yapsın isterse de alsın, sonra dan acısı çıkıyor, yüzleri gülmüyor.

ME173X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener yalakası medyadan nefret ediyorum.hiç bir programı izlemek gelmiyor içimden.ali ece mehmet demirkol uğur meleke bir program yapsa da izlesek.gerçi onlara da el atar bunlar

Gökoğlan da Erciyes'e gidiyormuş. Baya tasfiye ediyoruz çöpleri.

Beyler su hamburgda oynayan Tolgay bizde kadroya filan giremez,Baris özbek ve Sarptan bir tik daha iyi,taraftarda sevmiyor zaten.

Çöpleri yolluyoruz da düzgün adam alıyor muyuz acaba.İnşallah gelecekler için de böyle hummalı çalışma vardır.

Beyler su hamburgda oynayan Tolgay bizde kadroya filan giremez,Baris özbek ve Sarptan bir tik daha iyi,taraftarda sevmiyor zaten.

Alırsak Hakan'ı alırız zaten. Tolgay'ın potansiyeli olsa bile bize olmuş adam lazım şu anda.

Çöpleri yolluyoruz da düzgün adam alıyor muyuz acaba.İnşallah gelecekler için de böyle hummalı çalışma vardır.

Attilio+Lombardo+XGwzher4ue8m.jpg

Reyis çalışıyor :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt