Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=CW-NkQJoPbI[/media]

su adam hajrovic'le birlikte sag kanati yerli olarak SÜPER LIGI SALLAR

Aras TT Arenanın açılışında Ajaxla oynanan maçta Galatasaray'lı olduğunu da söylemişti ama sanırım aynı sezonda 3. takımı olacağı için olmaz o iş

ya bırakın masaj yağını

azizin piyonu habertürkte 2 kolpa sıktı diye gaza gelmiş

Çeptalk

ya onun bunun twitlerini taşımayın:DD

Buraya tasimandan belli oluyor zaten ne kadar bildigin aslanim!!!

olm bak benimle düzgün konuş git belanı başkasından bul... benimle uğraşma . arkadaşları bilgilendirelim diye paylaştım . beğenmiyorsan yorum yapma ..hee illa ben bela arıyorum desen bn varım tamam

Izzet zu Kap

oley

Olaya bak Sedat millet bu kaldirim yosmasinin tweetlerini bilir kisi diye foruma tasiyor.

Bu karı , UEFA men etmeden önce de umut dağıtıyordu ama şu an durum farklı yani kararın günler öncesinden verildiği zaten ortada . Eğer kulübe bildirim yapıldıysa çok rahat öğrenebilir sonuçta Aziz ile ne kadar İÇLİ DIŞLI olduğunu biliyoruz o yüzden söylediklerini yok sayamam . Çıkacak karar ne olursa olsun UEFA 'yı bağlamayacak o ayrı da bu ülkeden iyice nefret ettirecekler olan bize olacak . Biz de anca burdan yazarız iyice muz cumhuriyeti olduk diye yazar dururuz . Sonuç Fener yüzünden ülkedeki olmayan Adalet sistemine yeni bir kara leke sürmüş olacaklar .

olm bak benimle düzgün konuş git belanı başkasından bul... benimle uğraşma . arkadaşları bilgilendirelim diye paylaştım . beğenmiyorsan yorum yapma ..hee illa ben bela arıyorum desen bn varım tamam

kes sesini ,ignore edersin begenmiyorsan..cürmün kadar yer yakarsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt