Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba renkdaşlar yeni üye olarak ilk mesajım bu transfer döneminde de inşallah takıma yararlı karakterli oyuncuları alırız bu camia herşeyin en iyisini hakediyor.

sneijder fatih terimle bir kaç kez solda denendi ama terimle oynamak istemedi ki oynayamadıda ama mancini onu maç aralarında sola yakın soldan içeri doğru kat ettiğini istediği zaman bunu yapabilceni gösterdi bence

Terim klasik çizgi oyuncusu gibi oynatmaya kalktı elde patladı tabi.Mancini ile 4-3-3 ün sol içi gibi ama çok serbest oynuyor sürekli sol tarafı işliyor ama dikkat etmek lazım çizgi değil sadece sahanın sol tarafı...

Soldan içeri iyi kesiyor Sneijder illa çizgide oynayacak diye bir şey yok orada olunca yani.

Top alır, dağıtır, merkeze yaklaşır. Eğer çift forvet oynayacaksak en ideal yapı bu bence de.

bir de o verdiğim kadroda 4 4 2 olarak da düşünmemek lazım 3 5 2 olarak da dusnmek lazım melo yeri geldınmı savunma ıcınde kalıyo mahit telles orta çizgiye yakın oynarken selçuk braz daha geride kalıp sneijderde ön tarfa gecebılilir maç içerisnde

Yabanci siniri olmasa bizim transfer listemiz 360 dereceden fazla dönerdi emin olun.

Mecburuz türk oyuncu almaya.

Bize dogru dürüst türk oyuncu almayanlardan biktik artik.

Kac sene Sabri Gökhan Servet Hakan Mustafa Baris Ayhan Batdal S.Özkan fln oynadi

Adam bir gelsin görelim bakalım. hemen iyi ya da kötü demeyelim.

Ama Erkan, Tarık, Yiğit, Sercan gibi adamlara verilen ve istenilen rakamları düşününce bu çocuğun izlediğim videolarda bu isimlerden daha iyi olduğunu görebiliyorum.

Terim klasik çizgi oyuncusu gibi oynatmaya kalktı elde patladı tabi.Mancini ile 4-3-3 ün sol içi gibi ama çok serbest oynuyor sürekli sol tarafı işliyor ama dikkat etmek lazım çizgi değil sadece sahanın sol tarafı...

benim demek istedğimde o zaten çizgi olarak düşünmemek lazım sola yakın yani.. tam bir kanat olarak değil ki zaten kanatda olamaz sabri reisi kaleci yapmak gibi birşey olur bu

Dany gönderilip yerine John Terry , Riera gönderilip yerine Alex Telles , Chedjou gönderilip yerine Ömer Toprak veya Serdar Taşçı , Drogba'nın yerine Demba Ba veya Benzema & Hakan Çalhanoğlu , Sinan Bolat gelirse hem müthiş bir kadro kurarız hem de gençleşiriz .

Paylaşıldı mı bilmiyorum adettendir :D

BdKa8oQCcAAGOID.png

Bu kadar yerli fetişisti de olmamak lazım.

AB kuralının gelecek sene geleceğini ama yerli oyuncu oynatma zorunluluğu olacağını düşünüyorum ben. İlk 11'de en az 3-4 yerli veya ilk 18'de 5 yerli gibi. O yüzden fazla çöplerle de doldurmamak lazım kadroyu. Sakin olmakta fayda var. Yerli diye her önümüze gelene saldırmadan önce AB konusunda net gelişmeler bekleyelim.

Beyler kafam cok pis karisti

Alex Tellesin KAP'a bildirilmedigi yerde Hajrovicin ilk bildirilmesi

:D woaw

ben şunu anladım grasshopers ve skibbe acıklamalarından dolayı KAP'a bildirim geldi...

Türk statüsü olursa alınacak olmazsa alınmayacak bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt