Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki bu dava nerede? Daha dogrusu nerede acildi?

Gecen futbolcularinda davasi yok dedi biri canli yayinda.

dava varsa eğer bireysel olma ihtimali yüksek, tabi futbolcular vekalet verir yine kulüp avukatı takip eder de bireyseldir. hukukçu olanlar daha iyi bilir hangi mahkemede olduğunu.

avrupa eski bakanı egemen bağışın açıklaması vardı, aynen şu şekilde:

“AB üyesi ülkelerinin vatandaşı olan yabancı futbolcuların Türkiye’de AB statüsünde oynayamamasına” ilişkin, “Bu konuda yargıya başvurmuş futbol takımlarımız var. Onların başvurdukları yargı kurumlarının, Bakanlığımıza bazı talepleri söz konusudur. Şu anda Avrupa Birliği Hukuk Başkanlığımız bu konuda kapsamlı bir çalışma hazırlıyor. Çalışmamız tamamlandığında bunu gerekli yargı kurumlarına ileteceğiz. Bu konuda resmi, uluslararası anlaşmalar çerçevesinde görüşümüzü belirleyeceğiz.”

eğer böyle bi dava açılmadıysa avrupa birliği bakanlığından talepte bulunan yargı kurumu hangisidir diye soruyorum bu açıklamaları yapan gazeteciye.

Ayrica TRT deki adam ben Galatasarayin avukatini aradim ona da sordum diyordu, onun da boyle birseyden haberi yoktu dedi..

Alex Telles olur herhalde 1-2 güne. Hajrovic ise Türk olmazsa yatar diyorum ben.

Trabzon Erman Kılıç'ı alıyormuş. Bakalım kaç milyon çekecek Eskişehir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=u3-q8bmC0EY[/media]

dava varsa eğer bireysel olma ihtimali yüksek, tabi futbolcular vekalet verir yine kulüp avukatı takip eder de bireyseldir. hukukçu olanlar daha iyi bilir hangi mahkemede olduğunu.

avrupa eski bakanı egemen bağışın açıklaması vardı, aynen şu şekilde:

“AB üyesi ülkelerinin vatandaşı olan yabancı futbolcuların Türkiye’de AB statüsünde oynayamamasına” ilişkin, “Bu konuda yargıya başvurmuş futbol takımlarımız var. Onların başvurdukları yargı kurumlarının, Bakanlığımıza bazı talepleri söz konusudur. Şu anda Avrupa Birliği Hukuk Başkanlığımız bu konuda kapsamlı bir çalışma hazırlıyor. Çalışmamız tamamlandığında bunu gerekli yargı kurumlarına ileteceğiz. Bu konuda resmi, uluslararası anlaşmalar çerçevesinde görüşümüzü belirleyeceğiz.”

eğer böyle bi dava açılmadıysa avrupa birliği bakanlığından talepte bulunan yargı kurumu hangisidir diye soruyorum bu açıklamaları yapan gazeteciye.

AB bakanligindan yorum bekleniyor, dava basvuru falan yok diye uydurmus birisi

tapatalk

Bende dava falan olduguna inanmıyorum.

Neden derseniz eğer AB için dava açılır ve herhangi bir topçu kazanırsa AİHM de falan onun geri dönüşünü yokdur. Kısıtlama falan koyamazsınız ilk 11 de 3 AB oyuncusu falan diye.

Ya hepsi yerli statüsünde oynar yada hiçbiri.

Peki şuan için türkiyede buna müsade edilir mi ? Bence edilmez.

Çünkü bizde sahtekar yönetici sahtekar menejer bol...

Burası çöplüğe döner. Kulüp başkanları menejerler el altından milyonlar götürür. Tam bir Kaosa sürüklenir.

Çünkü dürüstlük bizde erdem değil Ütopya. Kanımıza işlemiş sahtekarlık. Rüşvete yolsuzuga dolandırıcılıga o kadar alısmısız ki millet olarak şaşırmıyoruz artık gülüp geçiyoruz.

Bu yüzden bence çıkarmazlar. Arayada mutlaka birileri girmişdir.Gizli gizli konusmalar sözler verilmişdir.

Bu sene 6+0+4 olur. Seneye yine 6+2 ye dönülür.

Ayrica TRT deki adam ben Galatasarayin avukatini aradim ona da sordum diyordu, onun da boyle birseyden haberi yoktu dedi..

Ha ha sanki Galatasaray´in bir tane avukati var..diyelim ki bir tane Avukat var o adam Galatasaraya(yönetime)sormadan aciklama yapamaz,diyelim sormadan aciklama yapti aklini alirlar onun...

Şu an hakkımızda çıkan dedikodulara bakacak olursak her ne kadar benim beklentim daha üst düzey de olsa

Alex Telles (Gremio)

İzet Hajrovic (Grasshopers)-Türk

Hakan Çalhanoğlu (Hamburg)

Tarık Çamdal (Eskişehir)

Dany (Karabük)

Amrabat (XXX)

gibi duruyor.

Türkiye Kupasında

--------------------------Ufuk Ceylan----------------------------

--Tarık*---------Gökhan---------------Semih--------Alex-----------

--Izet---------Yekta-----------------Hakan--------Bruma------------

---------------------------Emre Çolak--------------------------------

---------------------------Umut Bulut---------------------------------

gibi bir kadro kurulabilir.

*-gelmez ve iyileşirse yerine Hamit

Hayirlisi neyse bakacagiz artik.. Bizim kulubden de bir aciklama olsa da rahatlasak su konuda.

Ayrica Hajrovic olursa sirt numarasi 14 ;)

Durumlar karisik :063:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt