Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hajrovici ben kewel a benzetıyorum.Kewell da bıze geldıgı yılarda adam eksılten barız bır ozellıge sahıp degıldı.Ama sutları,pozısyon bılgısı,pasları fılan bazı maclarda ucurmustu bızı.Hajrovıcin stılı de bu tarz sankı.

madem yabanci siniri kaldiramiyoruz ozaman bizde izet gibi oyuncular bulmamiz gerekli, bu sezon bile bruma icin yer bulamiyoruz , yeni sezon birsey degismesze kural 5 yabanciya düsecek ozaman ne yapacagiz? insallah scout ekibi bunu dikkate aliyordur ve haril haril türk pasaportu alabilecek yabanci futbolcu ariyordur

Bence Drogba,eboue,amrabat,riera,dany gidecek en kötü seneye.ama yine de yabancı fazla.

Hajrovic'in Türk statüsünde oynama şansı yüzde kaçtır ?

ağbiler izet'i yerli statüsünde oynamayacaksa almaz yönetim. yabancı sınırından haberdar olan bi biz değilizdir tahminen :) bence sağ kanadı sabri/aydın (türk olarak) ikilisine emanet olan bir takım için haddinden fazla iyi bir transfer. bence tek düşünmemiz gereken o volkan ayısı bakalım bu şutları nasıl çıkaracak :D

he bu arada :D

BdNmFQ8CEAAhIBo.jpg

Heryerde Azizin yeniden yargilanabilecegi yaziyor,küme düsmekten kurtardilar,simdi cemaat size kumpas kurmus,bakin simdi aynisi bize yaptilar diyecekler,bunlara oy veren cikip ben Galatasarayliyim diyemez,en fazla benim Galatasaraya sempatim var diyebilir.

Heryerde Azizin yeniden yargilanabilecegi yaziyor,küme düsmekten kurtardilar,simdi cemaat size kumpas kurmus,bakin simdi aynisi bize yaptilar diyecekler,bunlara oy veren cikip ben Galatasarayliyim diyemez,en fazla benim Galatasaraya sempatim var diyebilir.

vermeyeceğiz zaten.

Sarıgül her ne kadar yolsuzluktan adı da çıksa ben destekleyeceğim.

bunca zaman bizim camiamıza hep köstek oldular , sağlık sektöründe çalışıyorum 10 senedir canımıza tak etti , kaç meslektaşım bıçaklandı ve öldürüldü.

Bu şartlar altında sandıktaki gücümüzü göstermemiz gerek artık.

Ntvspor'da bizim izzeti üstü kapalı eleştirdiler.

Ben de izliyorum şuan programı. Birşey demediler. Ben mi kaçırdım yoksa?

Sadece Türk statüsüne geçmesini saçma buldular. İyi oyuncuysa yabancı da olsa alınır dendi. Onun haricinde pek birşey denmedi.

Ben de izliyorum şuan programı. Birşey demediler. Ben mi kaçırdım yoksa?

Sadece Türk statüsüne geçmesini saçma buldular. İyi oyuncuysa yabancı da olsa alınır dendi. Onun haricinde pek birşey denmedi.

O'nu erkek olup da programa çıkardıkları gerizekalı federasyon başkanına sorsunlar.

Ntvspor işine baksın. Elin Suriyelisini Türk yaptıklarında nerdeydiniz?

Konu Galatasaray olunca hemen atlıyorsunuz. Neden? Avantaj olacak tabi.

Yine de, Türk kontenjanı kesinleşmeden transferi bitirmesinler. TFF'ye güvenemeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt