Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany olayı neden bukadar sakıza döndü anlam veremiyorum.

Ver dany'yi al ishak'ı.olsun bitsin yaaaa.Para mara mevzuusuda olmasın.

Sabri+Aydın+Amrabat+Ufuk+Emre Çolak = Olcan+ Onur kafidir :2_thumbs_up_-_animated:

Dany tatilde keriz parası yemekle meşgulmüş arkadaşlar o yüzden transfer uzuyormuş. Tatilden dönünce transfer resmileşecek.

adamlar üzerine 5 milyon istiyor :D zaten para mevzusu olmasa Türkiye'den adam alırlardı. Soyguncu şerefsizlerle dolu anadolu takımları.

ne başarısı ,ne kariyeri varmış ki ishakın 5 milyon istiiyorlar.Dany'yi tolunay kafkas çok istiyor.Kullansınlar işte bunu.Anlamıyorum yaa.sanki bizdende altyapı oyuncusu alıyorlar.

Hajroviçin yerli statutusunde oynama konusunda icim rahat degil. tff elinde gelse elimizdeki yerlileri yabanci statusune gecirecek. sirf fenere yalaka. utanmasalar diyeceklerki burak sen lazioya gitmisdin yerli statunu kaybettin.

Hajroviçin yerli statutusunde oynama konusunda icim rahat degil. tff elinde gelse elimizdeki yerlileri yabanci statusune gecirecek. sirf fenere yalaka. utanmasalar diyeceklerki burak sen lazioya gitmisdin yerli statunu kaybettin.

yerli statüsünde oynamayacak zaten buraya yazıyorum, anne veya babası türkiyede ikamet ederken vatandaşlık almamışlarsa hiçbir şekilde yerli olamaz.

bunları kim nasıl ortaya atıyosa ya cehaletten ya da ortamı bulandırmaktan dolayı ortaya atıyo. bosnalı adamın yerli oynama gibi bi ihtimali yok zaten. tffye falan kimse laf atmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt