Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G.Saray yönetimi, Hakan ve Tolgay (Hamburg), İshak (Karabük), Bilal (Akhisar), Serdar (Bursa), Muhammed (G.Antep), Salih (Kayseri), Ömer (Leverkusen), Hakan (Antalya) ve Tarık,Erkan,Veysel (Eskişehir) bunların yarısını alsa bilinki fenerasyon ertesi gün yabancı sınırını kaldırır...

bu isimler mutlaka takıma kazandırılmaya çalışılmalı sabrilerle olcak iş değil 4. yıldızı takmak

Saydıklarının hiç biri şuanki yerlilerimizden iyi değil Hakan Ömer ve Tarık hariç hiç biri ligde bile direkt ilk 11 oyuncusu olamaz. Tolgay'da alternatif olur yedek kulübesine. Gerisi leş.

Saydıklarının hiç biri şuanki yerlilerimizden iyi değil Hakan Ömer ve Tarık hariç hiç biri ligde bile direkt ilk 11 oyuncusu olamaz. Tolgay'da alternatif olur yedek kulübesine. Gerisi leş.

Muhammet Demir bence yerli forvetlerimizden iyidir.

10 ocak

11 veya 12 ocak

15 ocak

19 ocak

22 ocak

26 ocak

29 ocak

yedek oyuncularımız maç kondüsyonu manyağı olacak

Çeptalk

G.Saray yönetimi, Hakan ve Tolgay (Hamburg), İshak (Karabük), Bilal (Akhisar), Serdar (Bursa), Muhammed (G.Antep), Salih (Kayseri), Ömer (Leverkusen), Hakan (Antalya) ve Tarık,Erkan,Veysel (Eskişehir) bunların yarısını alsa bilinki fenerasyon ertesi gün yabancı sınırını kaldırır...

bu isimler mutlaka takıma kazandırılmaya çalışılmalı sabrilerle olcak iş değil 4. yıldızı takmak

Hakan-Tolgay-Ömer disindaki adamlar 5 para etmez ve bizimkilerden iyi degil.

dany-engin gidecek banko

yekta falan da giderse biz bu yoğun takvimde kupada falan kimi oynatacaz yerli oyuncu yok zaten , asları oynatsak da risk

Çeptalk

Ya birader su Muhammet Demir'in ben mi bi numarasini goremedim herkes cok methediyor ?

Al benden de okadar. Umut Bulut'tan bile kat kat kötü bir oyuncu. Sürekli sakat olan bir adam ayrica.

O adam sanki buradaki üyelere tesvik veriyor benim ismimi söyleyin diye, baska bir aciklamasi olamaz bunun.

Salih, Sabri'ye göre nasıl Murhan? Ciddi soruyorum.

Gereksiz yere artistlenen, cirkef oyuncunun teki. Pas yüzdesi cok düsük, arkaya cok adam kaciran, kazma ön liberodan bek olan bi oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt