Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amcası İstanbul da yaşıyormuş işte.

Amca ile olmaz iş. Anne, baba filan Türk oalcak yasalara göre. Zaten Osmanlı coğrafyası muhabbetine demiştim ben. Yani koskoca sitenin yaptığı haberin saçmalığına bak.

Bu çocuk için şansımız varsa, anne veya babanın vatandaşlığı oradan alabilir. Yoksa dedesinin varsa önce dededen dolayı baba veya anne sonra da Izet alır. Yasa bu. Göçmen olarak almıştır belki babası filan veya alabilecek durumdadır. Yoksa çok zor işimiz.

izet sol ayağını daha iyi kullanıyormuş. sağ kanattada oynayabiliyormuş. brumayla sağ sol değişmeli oynarlar

Edin Dzeko'nin da ayni Hajrovic gibi Türkiye'de akrabalar varmis diyorlar

beyler adamlardaki ezikliğe bakın..yetişmek için takipçi satın alıyolar ahahaha 300bin arttılar

BdPEu-8CMAAIKzR.png:large

buna ayri bir konu acmak lazim, eziklikleri burada güme gitmesin :D

Edin Dzeko zamanında izzete cok tepki vermis galiba İsviçre ile maça çıkınca

Eboue yerine Tarik Camdal, sola Bruma, saga Hajrovic olabilir belki.

Lakin ben Eboue'nin burada yansitildigi kadar kötü olmadigini düsünüyorum. Oyun zekasi elimizdeki diger alternatiflerden daha yüksek. Ayrica kendisi daha teknik ve dinamik bir oyuncu. Ben kolay kolay vazgecmem kendisinden.

Yuh twitterda 300 bin artmislar ne kadar pislik arasan var bunlarda

904010_Galatasaray_SK.jpg

Adetdendir dedik bir kadro yapalım dedik :D

Şampiyonlar Ligi Kadrosudur. Ligde Bruma-Hajroviç............Chedjou-Gökhan Değişikliği yapılır.

Amca ile olmaz iş. Anne, baba filan Türk oalcak yasalara göre. Zaten Osmanlı coğrafyası muhabbetine demiştim ben. Yani koskoca sitenin yaptığı haberin saçmalığına bak.

Bu çocuk için şansımız varsa, anne veya babanın vatandaşlığı oradan alabilir. Yoksa dedesinin varsa önce dededen dolayı baba veya anne sonra da Izet alır. Yasa bu. Göçmen olarak almıştır belki babası filan veya alabilecek durumdadır. Yoksa çok zor işimiz.

Olumlu bir gelişme olmasaydı KAP'a bildirilmezdi sanırım. Yönetim bu kadar büyük bir hata yapmaz. Herhalde, galiba.

Benimde cift pasaportun var.

<<Tapatalk>>

Belli olmaz zamanında reyesler forlanlar fabianolar shaqirileride böyle borsaya bildirdik. hepimiz emindik o transferlerden,podolskide var.

Ama Umarım TARİH TEKERRÜR ETMEZ.

Gerekirse dede, Baba ve tüm Sülaleyi türk yapariz...yeterki Izet kontenjan yemesin :D

<<Tapatalk>>

Astori'ye bak hele Türkiye'ye gelmem demiş. Kıçı kırık Cagliari'de CL'de her sene final oynuyordu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt