Tahir Dede
Parçalı Üye
- 8 Temmuz 2009
- 4.518
- 0
- 1.306
ben erkan ve çalhanoğlunu isterdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amcası İstanbul da yaşıyormuş işte.
beyler adamlardaki ezikliğe bakın..yetişmek için takipçi satın alıyolar ahahaha 300bin arttılar
![]()
Edin Dzeko'nin da ayni Hajrovic gibi Türkiye'de akrabalar varmis diyorlar
Amca ile olmaz iş. Anne, baba filan Türk oalcak yasalara göre. Zaten Osmanlı coğrafyası muhabbetine demiştim ben. Yani koskoca sitenin yaptığı haberin saçmalığına bak.
Bu çocuk için şansımız varsa, anne veya babanın vatandaşlığı oradan alabilir. Yoksa dedesinin varsa önce dededen dolayı baba veya anne sonra da Izet alır. Yasa bu. Göçmen olarak almıştır belki babası filan veya alabilecek durumdadır. Yoksa çok zor işimiz.
![]()
Adetdendir dedik bir kadro yapalım dedik
Şampiyonlar Ligi Kadrosudur. Ligde Bruma-Hajroviç............Chedjou-Gökhan Değişikliği yapılır.
Amca ile olmaz iş. Anne, baba filan Türk oalcak yasalara göre. Zaten Osmanlı coğrafyası muhabbetine demiştim ben. Yani koskoca sitenin yaptığı haberin saçmalığına bak.
Bu çocuk için şansımız varsa, anne veya babanın vatandaşlığı oradan alabilir. Yoksa dedesinin varsa önce dededen dolayı baba veya anne sonra da Izet alır. Yasa bu. Göçmen olarak almıştır belki babası filan veya alabilecek durumdadır. Yoksa çok zor işimiz.
beyler adamlardaki ezikliğe bakın..yetişmek için takipçi satın alıyolar ahahaha 300bin arttılar
![]()
Belli olmaz zamanında reyesler forlanlar fabianolar shaqirileride böyle borsaya bildirdik. hepimiz emindik o transferlerden,podolskide var.
Ama Umarım TARİH TEKERRÜR ETMEZ.