Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sercan akrabam ayağına takıma dönmenin yolunu yapıyor :D

Çeptalk

Ben Hajrovicin yerli statüsünde oynayabilecegine innanmiyorum,Dany gider,Hajri aciklanir,Rieranin sözlesmesi fesedilir,Telles aciklanir,Hajri ileriye dönük bir yatirimdir,önümüzdeki sezon tekrar 6 2 2ye dönülür,zaten Fener kabul etseydi devre arasinda degisiklik yapilacakti,adamin amcasinin Türk asilli oldugu söyleniyor,amcasi Türkse abasida Türk olmali.

Babasıyla ne alaka ? Benim dayım alman vatandaşı annem değil ?

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Hajrovic'in kardeşi yerli olamamıştı

İzet gibi Grasshoppers altyapısından yetişen kardeşi Sead Hajrovic, yaz hazırlık kampında Akhisar tarafından denenmiş ve beğenilmişti. Ancak Akhisar Belediyespor, bu transferden vazgeçmek zorunda kalmıştı. Gerekçe ise "Yabancı kontenjanı..."

Caneri isteyenler yüzünden ban yiycem. Böyle aşşğılık bir adamın bizim takımla bi daha işi olmaz, olamaz ! Eboue bile kabak tadı verdi artık ota boka yatmasından. Caner dünyanın en iyisi olsa da eksik olsun sol bekte hakan baltaya razıyım.

kardes Rierada cok sinsi bir adam bakma... cok prof iyi niyetli felan ama baya sinsi onunda yerdeki adama tepkileri tekmesi felan oluyo. objektif bakmak lazim olaylara

arkadas olsam doverdim heralde Rierayi. hani olurya arkadas cevrende cok iyi gozuken ama sinsi biri ve herseyde cok iyi olan. ole biri. Meloyla kavgasi zaten buna isaret.

Dipnot : Rierayi her zaman ovdugumu bilirsiniz. riera hakkinda iyi mesajlarim konusunda mevcut. takimdaki sneijderden sora en teknik dedigim kisi. engin ile birlikte.

uzun lafin kisasi Caner fener formasi giyiyo diye boyle yorum yapmayalim pls.

kardes Rierada cok sinsi bir adam bakma... cok prof iyi niyetli felan ama baya sinsi onunda yerdeki adama tepkileri tekmesi felan oluyo. objektif bakmak lazim olaylara

arkadas olsam doverdim heralde Rierayi. hani olurya arkadas cevrende cok iyi gozuken ama sinsi biri ve herseyde cok iyi olan. ole biri. Meloyla kavgasi zaten buna isaret.

Dipnot : Rierayi her zaman ovdugumu bilirsiniz. riera hakkinda iyi mesajlarin konusunda mevcut. takimdaki sneijderden sora en teknik dedigim kisi. engin ile birlikte.

uzun lafin kisasi Caner fener formasi giyiyo diye boyle yorum yapmayalim pls.

Şahsen en rieradan da haz etmiyorum. Ama sabriye taparım anlatabildim mi ?

Sercan'ın akrabası ise hızlıdır ama kafasız olma ihtimali düşündürüyor:acne:

Caner atletico macinda biletini kesti daha da ayak basamaz bu klübe

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Ara transferin çileği o mu?" sorusuna "Hayır, bekleyin göreceksiniz" yanıtını verdi .

Geçtiğimiz sezon devre arasında Sneijder ve Drogba gibi dünya yıldızlarını alan Galatasaray, Avrupa’nın gündemine oturmuştu. Başkan Ünal Aysal ve yönetiminin bu sezonun devre arası için de bir bomba isim üzerinde daha çalıştıkları öğrenildi.

Başkan Aysal’ın bu konuyla ilgili olarak yakın çevresine konuştuğu kaydedildi. "İzet’in işi imzaya kaldı" dedi. "Ara transferin çileği o mu?" sorusuna ise "Hayır, bekleyin göreceksiniz" yanıtını verdi.

Mancini ve Aysal belirleyecek

Camiada herkes yeni çileğin kim olacağını merakla beklerken başkan Ünal Aysal ise bu konuda ser verip sır vermiyor. Başkana yakın kaynaklar henüz bu ismin netleşmediğini belirtiyor.

Bugün'ün haberine göre; Çilek listesinin son derece kabarık olduğu, başkan ve Mancini’nin ortak kararıyla ismin belirleneceği ve gerekli adımların atılacağı öğrenildi. Öte yandan Aysal’ın "Hajrovic’in kontratını resmileştirince Türk vatandaşlığı için başvuracağız. Türk statüsünde oynamasa bile yabancı kontenjanından yer açar oynatırız" dediği ifade edildi.

Fanatik guzel balon haber yapmis

"Ara transferin çileği o mu?" sorusuna "Hayır, bekleyin göreceksiniz" yanıtını verdi .

Geçtiğimiz sezon devre arasında Sneijder ve Drogba gibi dünya yıldızlarını alan Galatasaray, Avrupa’nın gündemine oturmuştu. Başkan Ünal Aysal ve yönetiminin bu sezonun devre arası için de bir bomba isim üzerinde daha çalıştıkları öğrenildi.

Başkan Aysal’ın bu konuyla ilgili olarak yakın çevresine konuştuğu kaydedildi. "İzet’in işi imzaya kaldı" dedi. "Ara transferin çileği o mu?" sorusuna ise "Hayır, bekleyin göreceksiniz" yanıtını verdi.

Mancini ve Aysal belirleyecek

Camiada herkes yeni çileğin kim olacağını merakla beklerken başkan Ünal Aysal ise bu konuda ser verip sır vermiyor. Başkana yakın kaynaklar henüz bu ismin netleşmediğini belirtiyor.

Bugün'ün haberine göre; Çilek listesinin son derece kabarık olduğu, başkan ve Mancini’nin ortak kararıyla ismin belirleneceği ve gerekli adımların atılacağı öğrenildi. Öte yandan Aysal’ın "Hajrovic’in kontratını resmileştirince Türk vatandaşlığı için başvuracağız. Türk statüsünde oynamasa bile yabancı kontenjanından yer açar oynatırız" dediği ifade edildi.

Haydaaa statü kesin değil miymiş :S

Caneri isteyenleri hayretle okuyorum, adam bugün yarın fenerle tekrar imzalar, bizede bel altı sallar. Sonra burda isteyenlerin çoğu adama küfür eder, ne karakter bırakırlar nede oyunculuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt