Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Dursun'nun temsilcisi Cengizhan Hınçal RadyoSpor'da ;

Transfer henüz gerçekleşmedi, Lütfi Arıboğan'la görüşmeler var.

Tabii ben zaten hep kıllanıyordum senden arkadaşın ibretlik tespiti ile artık kesin kararımı vermiş oldum :D

Inanmiyanlar varsa yalan testi´ne girebilirim :DD

yalan-makinasi.jpg

receb mamur denen kayseri başkanı salih dursun transferini yalanlamış ,derin nefese aldım keza salih dursun tam bir kazmadır,hakan balta ağırlığında ama kasapdır,bizden uzak dursun ...

reyes,forlan ve ersan gülüm totoşları yüzünden ana avrat sayıp,üyeliğimin yandığını günü hatırladım..... 2 temmuz 2011 de tekrar üye olmuştum.ertesi günü şike çıkmıştı ortaya:DD:DD:DD

Belki polislerden bir gün önceden haberini aldin sike icin teknik takip yapildigini!!!:DD:DD

[attachment=6408:Unbenannt.PNG]

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 235
Umarım medyada yazılan gibi Salih'e 4m gibi bir para vermeyiz. Onun yerine daha az paraya Tarık+Veysel paketi yapılabilir.

Hajrovic yerli statusunde oynamazsa tam bir aptallik olur. Saglam bir yabanci kanat lazim bu takima artik Nani, Valencia ayarinda

Brumayı oynatamıyoruz bu sistem yüzünden.. Bosnalıyı yerli olarak oynatamıyacaksak neden alsınlar ben öyle bi ihtimal düşünmüyorum bile ..

Salak degil ya bizim yonetimde, yabanci kontenjaninin bununla neden doldursunlar.

Demek ki vardir bi bildikleri.. Hayrociv turk statusunde oynayacaktir. Stresse girmeyelim beyler

Bildigim kadariyla Veysel'in 2 m euroya serbest kalma maddesi var . Onun yerine 4 milyona Salih'i almak enayilik olur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt