Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir hafta sonra türk pasaportu eline alinca Hajrovic, "Büyük baskan" lafini aceba kac defa okuruz forumda :)

ya şu kulüplerin başına adam akıllı bir spor yöneticisi ne zaman gelecek hajrovic'i yabancı olarak transfer etmek tam aptallık.

Amma abarttınız. Yönetimin transfer politikası çok iyi bence. Hajrovic' e de nedir bu önyargı anlamak mümkün değil? Daha fiyatı belli olmadı adamın o kadar para verilir mi deniyor! Zamanında alınan tecrübeli oyuncular içine gelişim gösterecek oyuncular almaya başladık. Şu an tek yapılması gereken sağlam bir yerli kaleci takviyesi ile bir kaç maç Muslera yerine o kaleci ile çıkıp kontenjan arttırmak. Riera,Amrabat,Dany zaten gözden çıkarıldı, Eboue ve Chedjou'nun da çok planlar içinde olduğunu sanmıyorum. Alınacak yerli oyuncular ile de güzel rotasyonla herkes oynama şansı bulur.

Hakan sen mi yazıyosun cidden bu mesajları,başkanı bende eleştirdim de istifa kime ne kazandıracak bu dönemde,ayrıca sen bu adamı hiç izlemedim demiştin sanki, alex içinde demiş olabilirsin emin değilim izlemediysen çöp olduğunu nerden biliyosun?

Scout ekibimden bugün rapor aldim.

Baskan daha fazla zarar vermeden cekip gitmeli.

Ulan 3 milyon Hajrovic icin ne demek?

Yigit Gökoglan var mis gibi.

Gesendet von meinem Xperia Z1

başkan hiç konuşmasaymış keşke.ibrahim setenin twitlerini buraya taşıyan kitle yanlış tarafından anlar tabi lafı.izzetin Türk akrabaları varmış ama başvuru yapmıycaz öyle mi..bababbabaa:eek::eek::eek::eek:

Bizim baskan futboldan hemen hemen hiç anlamıyor. Kendide diyor zaten .umarım bu adamı Mancini ısrarla istemiştir bir bildigi vardir.

Hakan kim dolduruyo seni d

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senden troll olmaz kasma XD Trollük zeka gerektirir karşim

Recep kavga cikarticak d

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahahh biri dar vizyon demiş. İyi güldüm. :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Bizim baskan futboldan hemen hemen hiç anlamıyor. Kendide diyor zaten .umarım bu adamı Mancini ısrarla istemiştir bir bildigi vardir.
baskan futboldan anlamiyorsa f.terim acaba nekadar anliyor,adam herseye ragmen gitti sneijder-drogbay-muslerayi aldi bunlar baskanin transferi,birde terimin transferlerine bakmak lazim

Bu sistemde kimi alsan işe yaramaz yormayın kendinizi onu kiralarız bu kiralarız falan gereksiz hepsi.

Bence yarar.

Çünkü Bruma'dan hariç dogru dürüst kanat oyuncumuz yok.

Madem Hajrovic yabanci olarak satin alacaksa (eger haber dogruysa), ben Nani veya Menez'í tercih ederim.

ben yiğit gökoğlanla göztepedeyken aynı takımda oynuyorduk önümde oynuyordu ben bektim hey gidi günler sora sakatlandık yeşil sahalara veda ettim:(,hayroviçe gelirsek izlemediğim için yorum yapamam ama türk statüsünde oynamalı mutlaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt