Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya şu kulüplerin başına adam akıllı bir spor yöneticisi ne zaman gelecek hajrovic'i yabancı olarak transfer etmek tam aptallık.
Zahmet olmazsa.
Nani iyi futbolcu ve Moyes onu dogru dürüst kullanmiyor.
Burak
Bruma - Sneijder - Nani
Bence biz onu kiralabiliriz istersek.
Hajrovic li vizyonun ile sana basarilar baskan.
Takil dar vizyonunda, yeterki istifa et.
Gesendet von meinem Xperia Z1
ne zaman dedi bunu başkan
Hakan sen mi yazıyosun cidden bu mesajları,başkanı bende eleştirdim de istifa kime ne kazandıracak bu dönemde,ayrıca sen bu adamı hiç izlemedim demiştin sanki, alex içinde demiş olabilirsin emin değilim izlemediysen çöp olduğunu nerden biliyosun?
Scout ekibimden bugün rapor aldim.
Baskan daha fazla zarar vermeden cekip gitmeli.
Ulan 3 milyon Hajrovic icin ne demek?
Yigit Gökoglan var mis gibi.
baskan futboldan anlamiyorsa f.terim acaba nekadar anliyor,adam herseye ragmen gitti sneijder-drogbay-muslerayi aldi bunlar baskanin transferi,birde terimin transferlerine bakmak lazimBizim baskan futboldan hemen hemen hiç anlamıyor. Kendide diyor zaten .umarım bu adamı Mancini ısrarla istemiştir bir bildigi vardir.
Evren Göz @evrengoz1 dk
Galatasaray yonetimi Hajrovic'in Turk statusunde oynamasi icin herhangi bir girisimde bulunmayacak. Yabanci kontenjaninda yer acilacak.
Biz Bruma'ya yer bulamıyoruz gidiyorlar yabancı alıyorlar.Bari kaliteli bir kanat alsaydık.
Bu sistemde kimi alsan işe yaramaz yormayın kendinizi onu kiralarız bu kiralarız falan gereksiz hepsi.
Senden troll olmaz kasma XD Trollük zeka gerektirir karşim
Scout ekibimden bugün rapor aldim.
Baskan daha fazla zarar vermeden cekip gitmeli.
Ulan 3 milyon Hajrovic icin ne demek?
Yigit Gökoglan var mis gibi.
Ahahh biri dar vizyon demiş. İyi güldüm. :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
bu herif böyle diyorsa iş kötü...büyük ihtimal yabancı olur...