Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayrovic türk pasaportla oynayamazsa gelmesin...ciddiyim

Bosuna zamaninda bu Baskan bizim taraftarlara on numara büyük geliyor diye yazmadim,tüm ülke birlesmis önümüzü kesmeye calisirken millet Baskani istifaya cagirmasi traji komik olay olsa gerek.

@Hakan Delikanli lafim sana degil genel konusuyorum

Hakan sanırsam ironi yapmış ama bu aralar nedense bu ironiyi yapanlar uzattıkça uzatıyorlar, sonra olmadık yerlere gidiyor konu (Bkz. Davut'un kuş damgası yemesi gibi) Bide milletle tartışmaya giriyorlar bir ironi yüzünden. Kesip atmak zorlarına mı gidiyor anlamıyorum ki.

Oradan kastim vatandasliga geçişi Nasil olacak yani Türk statüsü olmayisina neden sasirdik

Discovery cihazımdan gönderildi

Ben de diyorum ki, hali hazırda 2 vatandaşlığının olması Türk vatandaşlığını almasına engel değil. Kökenlerinde varsa alabilir.

Hayrovic transferinde üzerinde durmamız gereken konu göstereceği performans olmalı. Yerli -Yabancı durumu tabi önemli ama 1. öncelik takıma olan katkısıdır. Takıma katkı vermedikten sonra yerli sayılsa ne olur. Bu yüzden bence erken konuşmamalı ve eleştirmemeliyiz. 4-5 maç oynasın zaten az çok anlaşılır. Bakarsınız yerlide sayılabilir. Şimdiden rezil transfer fln demek kimse kusura bakmasın hoş değil.

"İtalya'da G.Saray yok"

İtalya futbolunun önemli isimlerinden Serse Cosmi, Juventus'un Roma'yı 3-0 yendiği karşılaşmayı Galatasaray üzerinden değerlendirdi.

06 Ocak 2014 Pazartesi - 16:25 Webaslan Dış Haberler

cosmi-456543.jpg

İtalya futbolunun önemli isimlerinden birisi olan Serse Cosmi, Juventus'un sahasında Roma'yı 3-0yendiği karşılaşmayı ve Serie A'yı Galatasaray üzerinden değerlendirdi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serse Cosmi, "Roma dün Juventus'a karşı oynadı. İlk yedikleri golden sonra şanslarını denediler ama hem sinirlilerdi hem de karşı takım Juve'ydi. Serie A'da Galatasaray da olmadığına göre bu ligin bitmiş olduğunu söyleyebilirim çünkü Juventus, çok üstün olduğunu bir kez daha gösterdi" ifadelerini kullandı.

İtalya Ligi'nde bir çok takımı çalıştıran 55 yaşındaki Serse Cosmi, son olarak 2012 yılında Siena'yıçalıştırdı.

sr.jpg

ben biyerde görmüştüm üçtane vatansdaslık olunmazmış hiç bilgim fikrim yok bu konuda sadece gördümü söylüyorum saygılar

Okuldan tanıdığım bi çocuğun 3 vatandaşlığı vardı. Anne tarafından İsviçreli babası Türk kendisi Almanya'da doğmuş misal. Tam seceresi bu muydu hatırlamıyorum.

Ter Stegen sezon sonu Barcelona ya gidiyor. Bugün Mönchengladbach ile kontratini uzatmiyacak diye haberler cikti.

Ya neymiş efendim, Galatasaraylı yöneticiler İzet için Türk başvurusunda bulunmayacakmış, bunu galatasaraylı yöneticiler demişmiş! Kim arkadaş bu galatasaraylı yöneticiler? Bizim yöneticiler konuşmayı seviyor zaten, konuştuğunu da gizlemek gibi bir dertleri olduğunu görmedim. Ama malum haberlerde isim yok! Var mı böyle saçma haber? Ve bu saçma haberler gerçekten teyit edilmiş gibi saçma yorumlar yazılıyor :( Benim taraftarım, renktaşlarım balık hafızalı olamaz. Dün küfür ettiği haber sitelerinin haberlerine bugün inanıp takımına kızamaz kızmamalı.

Yabancı kısıtlaması diye basbasbağıran en öndeki kllüp sizce yerli saydırmak için müracatta bulunmaz mı? Bunu bana mantıken izah edebilirmisiniz?

Varsayalım ki başvurduk, reddedildi. Yerli statüsünde oynatamadık yabancı oldu. Vay efendim çok daha iyi oyuncular varken neden bu alınmışmış çok daha iyi oyuncular varmış. Ya zaten 6 kişiyken sahaya yabancı koyamıyoruz seneye 5e düşecek! Daha iyisini alıp nerde oynatıcan? Kimi kesecen? Daha iyisi demek daha çok para demek! Oynatamayacağın oyuncuya çok para vermenin mantığını izah edebilecek olanınız var mı?

Adamların düşüncesi bence şu, yerli oynatamasak bile, izlemişler gelişime açık görmüşler ve demişler ki bunda bir ışık var, bunu alalım daha genç 22 yaşında kiraya veririz, yada rotasyonda kendisini gelişmesine yardımcı oluruz. Tutarsa maliyeti çok abartılı değil büyük bir değer kazanmış oluruz.

Ben oyuncuyu bilmiyorum tanımıyorum, yaşı genç kısa vadeli değil uzun vadeli düşünmek lazım. Hiçkimse oyuncuyu tanımıyor o yüzden düşüncesi olmadığı için olumsuz düşünce bildiriyor. Mancini eminim hepimizden iyi biliyodur raporları görmüştür onay vermişse size bize laf düşmez. Sonuçta bu adama futbol emanet edildi. Bekleyelim, görelim doğru hamle olursa alkışlarız, yanlış çıkarsa eleştiririz.

Ben de diyorum ki, hali hazırda 2 vatandaşlığının olması Türk vatandaşlığını almasına engel değil. Kökenlerinde varsa alabilir.

baskette vardı buna benzer bir sorun nikolov türk vatandaşlığına geçti ama tbf lisans vermedi 2 yıldır aynı şeyi federasyonda yapabilir şaşırmam,severler çünkü bu tarz işleri kılıfına uydururlar bir şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt