- 15 Nisan 2010
- 21.660
- 5.724
- 1.858
Hajrovic Türk pasaportu cikarirsa askerlik yapacak mi![]()
Uzun dönem yapacakmış "Hem astsubaysın hem maaşın var mis gibi" diye açıklaması var dünkü İsviçre gazetelerinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan şifreni Berata mı söyledin yanlışlıkla
Bosuna zamaninda bu Baskan bizim taraftarlara on numara büyük geliyor diye yazmadim,tüm ülke birlesmis önümüzü kesmeye calisirken millet Baskani istifaya cagirmasi traji komik olay olsa gerek.
@Hakan Delikanli lafim sana degil genel konusuyorum
Oradan kastim vatandasliga geçişi Nasil olacak yani Türk statüsü olmayisina neden sasirdik
Discovery cihazımdan gönderildi
Ben de diyorum ki, hali hazırda 2 vatandaşlığının olması Türk vatandaşlığını almasına engel değil. Kökenlerinde varsa alabilir.
ben biyerde görmüştüm üçtane vatansdaslık olunmazmış hiç bilgim fikrim yok bu konuda sadece gördümü söylüyorum saygılar
Bence menajeri bunun safligini kullandi.
ben biyerde görmüştüm üçtane vatansdaslık olunmazmış hiç bilgim fikrim yok bu konuda sadece gördümü söylüyorum saygılar
Ben de diyorum ki, hali hazırda 2 vatandaşlığının olması Türk vatandaşlığını almasına engel değil. Kökenlerinde varsa alabilir.
Yok öyle birşey mesela Malki'nin üç pasaportu var.