Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultraslan dünyanın en iyi taraftar oluşumlarından biridir benim için. abartmayın bukadar her halta muhalefet olacaz diye, barzoluğun ultraslanla ilgisi yok ülkemizin genel sorunu metrekare başına 1 barzo düşüyo zaten bu ülkede. şikecilerin futbolcu karşılamalarını izlemiyorsunuz herhalde

Hepsi ayni halt bu taraftar olusumlarinin bisey degismiyo carsi ultraslan gfb vb vb

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana 2. chedju vakkası olacakmış gibi geliyor aslında hiç transfer yapmasak da butun sezon sadece 1 transfer yapsak sniejder gibi drogba gibi kariyeri kalitesi belli oyuncu alsak mesela kolarov gibi...

takımı yaşlılıktan öldüreceksiniz be..

birazda genç yatırımı yapalım..tabiki hepsinden verim alcaz diye bişey yok..tutarsa daha çok fayda sağlar..

serbest vuruslarda ;

Selcuk , Sneijder , Hajrovic , Drogba , Burak , Hamit

eskiden birtane frikikcimiz yoktu .. topun gerisine sabri vardi

, Ardayi cagresizlikten frikikci yaptik .. hey gidi günler hey

izzeti çıkar o listeden muhtemelen yabancı sınırına takılacağı için serbest atış falan kullanamaz...

Abi yerli olsa iyi olur tamam da yabancı statüsünde olsa da neden hemen ahkam kesiyorsunuz ki? Shaqiri gibi adam da çıkabilir mesela. Evet kötü de çıkabilir ama izlemeden peşin hükümlü olmamak lazım.

Şimdi Nani mi Shaqiri mi diye sorsam hangisini seçersiniz? Bir bekleyin adamı bir görelim.

serbest vuruslarda ;

Selcuk , Sneijder , Hajrovic , Drogba , Burak , Hamit

eskiden birtane frikikcimiz yoktu .. topun gerisine sabri vardi

, Ardayi cagresizlikten frikikci yaptik .. hey gidi günler hey

Selcuk ve Drogba'yi nekadar uzak tutarsak iyi serbest vuruslarda. Hamit zaten oynamaz, Burak'in atmasi ancak Sneijder veya Hajrovic vurmazsa mümkün olur.

Abi yerli olsa iyi olur tamam da yabancı statüsünde olsa da neden hemen ahkam kesiyorsunuz ki? Shaqiri gibi adam da çıkabilir mesela. Evet kötü de çıkabilir ama izlemeden peşin hükümlü olmamak lazım.

Şimdi Nani mi Shaqiri mi diye sorsam hangisini seçersiniz? Bir bekleyin adamı bir görelim.

Kardeş sınırlama varsa nokta atışı yapacaksın ben Telles transferini de eleştiriyorum ama biraz daha umutluyum..

En azından Brezilya'dan gelen referanslar çok iyi Telles için..

Türkiye ligi takımlarının mantığı her zaman nokta atışı olmalı..

Misal sağ açık mı alıyorsun gidiceksin Farfan ayarında bir adam alacaksın kesinlikle katkı sağlasın..

Senin alıyım tutarsa diye düşündüğün adam sayısı en fazla 1 dir oda Bruma zaten..

takımı yaşlılıktan öldüreceksiniz be..

birazda genç yatırımı yapalım..tabiki hepsinden verim alcaz diye bişey yok..tutarsa daha çok fayda sağlar..

kardeş tutmuyor işte tutması için devamlı bruma gibi julian draxler gibi adamlar alman ve oynatman lazım... alamıyoruz o yüzden bazı arkadaşlar takımda çok çöp var gibisinden yakınıyorlar bunun sebebide bu tarz transferler diye düşünüyorum..

Takım gençleştirilebilir ama potansiyelli adamlarla gençleştirilir Hajrovic'e niye yeşil ışık yaktık yerli olur düşüncesiyle eğer ki yabancı olarak oynayacağı açıklansın cidden büyük bir protesto olur olan çocuğa olur gencecik çocuk neye uğradığını şaşırır..

Hepsi ayni halt bu taraftar olusumlarinin bisey degismiyo carsi ultraslan gfb vb vb

bazen düşünüyorum içinde bi sürü barzo holigan var diyorum ama sonra düşünüyorum da dünyanın hangi taraftar grubunda yokki. diğer takımlarınkiyle kıyaslayınca ultraslannın daha temiz insanlardan, uni gençliğinden oluşan yapısına şükretmemiz gerektiğini düşünüyorum. ayrıca biz çoğu zaman sıcak evimizde oturup maç izlerken adamlar futbol basket voleybol farketmeksizin soğuk kış demeden bi emek ortaya koyuyorlar. ufak da olsa bi saygıyı hakediyorlar sevmek zorunda değiliz tabi.

Şimdi kupa maçlarının önemi iki kat daha arttı. Şifresiz ağız tadıyla yeni futbolcularımızı izleyeceğiz.

ultraslan dünyanın en iyi taraftar oluşumlarından biridir benim için. abartmayın bukadar her halta muhalefet olacaz diye, barzoluğun ultraslanla ilgisi yok ülkemizin genel sorunu metrekare başına 1 barzo düşüyo zaten bu ülkede. şikecilerin futbolcu karşılamalarını izlemiyorsunuz herhalde

Şikecilerin futbolcu karşılaması bizim bu yaptığımızı haklı çıkarmıyor maalesef. Ben isterim ki, biz bu tarz işlere girmeyelim de onlardan bir farkımız olsun. Ha Drogba ve Sneijder'i karşılarsın bunda anormal bir durum yok. Çünkü çok büyük transferler bunlar. Ama 20 yaşında, daha kim olduğunu bile bilmediğimiz adamı da karşılamaya gerek yok. Allah bilir akşama Alex Telles'i de bi 100-200 kişi karşılar herhalde.

bazen düşünüyorum içinde bi sürü barzo holigan var diyorum ama sonra düşünüyorum da dünyanın hangi taraftar grubunda yokki. diğer takımlarınkiyle kıyaslayınca ultraslannın daha temiz insanlardan, uni gençliğinden oluşan yapısına şükretmemiz gerektiğini düşünüyorum. ayrıca biz çoğu zaman sıcak evimizde oturup maç izlerken adamlar futbol basket voleybol farketmeksizin soğuk kış demeden bi emek ortaya koyuyorlar. ufak da olsa bi saygıyı hakediyorlar sevmek zorunda değiliz tabi.

Ya bazi konularda iyiler tabi ancak su yaptiklari hareketler sinir bozucu

Şikecilerin futbolcu karşılaması bizim bu yaptığımızı haklı çıkarmıyor maalesef. Ben isterim ki, biz bu tarz işlere girmeyelim de onlardan bir farkımız olsun. Ha Drogba ve Sneijder'i karşılarsın bunda anormal bir durum yok. Çünkü çok büyük transferler bunlar. Ama 20 yaşında, daha kim olduğunu bile bilmediğimiz adamı da karşılamaya gerek yok. Allah bilir akşama Alex Telles'i de bi 100-200 kişi karşılar herhalde.

geçen yıl hiç adam karşılanmadı çünkü gizli yapıldı şikecilerde bu olayı gizli yapıyor. bu geliş olayını duyurmanın anlamı yok gizli yapılmalı

Bu kibir ve hiç bir şeyi beğenmeyip, sahiplenmemek Galatasaray taraftarının genel huyu oldu.. Gerçi bu yorumların çoğunun siyasi olduğunuda unutmamak lazım.. Kendinden olmayana hemen tu kaka diyen memleketim insanı..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt