Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde olsa tamamen serbest olsun, yerli oyuncular forma'yı kapmak için daha çok çabalasın avrupa'da daha çok başarı gelsin, özellikle biz Türkiye'nin adını gurur kaynağı yapalım her sene. Ama olur mu fenerbahçeleri Galatasarayı nasıl durdurur sonra, tek yol yabancı sınırı.

Bizde Muslera, Melo, Sneijder ve Drogba gibi bana göre "dünya capinda" adam varken onlarin yabancilarini pek kimse bilmez. Seneye de Avrupa'da yoklar nasil olsa, Kuyt-Alves-Webo-Cristian gibi 30 yas ve üstü adamlar dahada yaslanacak yani. Avrupa'da en ufak bir hedefi bile olmadiklari ortada.. Vizyonsuz herifler.

Eskişehir başkanı yine zırvalıyor.Bıkmadı al senin olsun be amma nazlanıyor arkadaş..

uA Hell'in twitter sayfasına göre Alex Telles 21:30'da Atatürk Havalimanına geliyormuş . Ve karşılama yapmak için toplanmaya başlayacaklarmış saat 21:00'de . Allah belanızı versin be sizin .

Niye abi? Yani neden utaniyorsunuz bu isten bu kadar? Tum dunya overken, siz utaniyorsunuz ve ben buna anlam veremiyorum. Turkiyeye gelmeyi dusunen her oyuncu, bu karsilama olayina cok heyecanla hos bakarken bizim taraftarimiza sen niye laf atarsin? Ha, tarzin olmaz o baska birsey. Bende gitmem ama gidenlerin ayagina saglik derim ve insallah bize gelmenin gururuna bir katki sagladiklari icin bu yeni transferleri icin tesekkur eder konuyu kapatirim. Tek bu forumda okudum bu karsilama olayina laf atmayi. Abartmadan bir 50 yada 100 giderse, hic sorun olmaz benim gozumde.

Pahalı ranfer yapmıcaz demiş başkan telle 7 izet 4 mn € geriye 9 mn € kalmış herhalde 2 mn € gömelim veyselle tarıga yigitle bi tane daha topcu verelim izzet türk olursa bitanede stoper cakarız tamamdır

İzetle alexin bonservisleri belli degil. Ama basında kaç milyon diyorlarsa hep 1-2m aşağısı oluyor. Tahminim izet:3m alex:5.5m

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne dio veyselle tarıgı almamız lazım bide.ishak salih dursunda gelsin ab serbest borakır totoşlar

Tarık Beşiktaş'a yakınmış aralarında hiçbir sorun yokmuş... İş Tarık'da bitiyor artık...

Bizde Muslera, Melo, Sneijder ve Drogba gibi bana göre "dünya capinda" adam varken onlarin yabancilarini pek kimse bilmez. Seneye de Avrupa'da yoklar nasil olsa, Kuyt-Alves-Webo-Cristian gibi 30 yas ve üstü adamlar dahada yaslanacak yani. Avrupa'da en ufak bir hedefi bile olmadiklari ortada.. Vizyonsuz herifler.

Biz yabancı sınırı olmasa Drogba-Sneijder-Muslera gibi daha 3-4 üst düzey oyuncu daha alırız, avrupa'da 1-2 senede kupa kazanırız. Ama istemiyolar murat işte, önümüzü kesmek amaç bu.

1635820662haber.jpg

Fenerbahçe' den transfer bombası.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklama şöyle ;

"Profesyonel futbolcu Izet Altınmeshe ve kulübü BabayıAlırsınız Fc. ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

g%C3%BClmedim_205331.jpg

Lewandowski sorusundan nasıl bir yatay geçişle Veysel'e bağladı valla helal olsun.

Tarık ---> Beşiktaş

Veysel ---> Kasımpaşa

Kaynak: Mesut Hoşcan

He kıllıkmı yapıyorlar attır imzayı ikisinede seneye gelsinler bjk fbye fln kaptırırsk cok snrlenrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt