Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaşılan sende bizim gibi fatih terim düşmanısın.
Hoşgeldin.
Neden sezon sonu peki. Madem imkan var şimdi yapsınlar işlemleri. Bruma'yı kullanamıyoruz daha yabancı olarak alındıysa çok saçma.
Salih yeni oyuncumuzdur.
Yeni girebildim daha. Telles'de büyük ihtimal bugün 21.30'da İstanbul'da olacak.
Giray'lada ufaktan ilgimiz var.
Düşman değilim , sadece Galatasarayı kendi menfaatleri için 3 dönem kullanmış,mentörlükten başka bir beceresi olmayan adamı görmeye dayanamıyorum. Basıyorum içimden küfüürü hey yoo bitches
Düşman değilim , sadece Galatasarayı kendi menfaatleri için 3 dönem kullanmış,mentörlükten başka bir beceresi olmayan adamı görmeye dayanamıyorum. Basıyorum içimden küfüürü hey yoo bitches
Sezon sonu başvuru yapılmayacak, "Sezon içinde başvuru yapılacak sezon sonuna kadar anca kabul edilir" in Fenerli kafasıyla yazılmış versiyonu bu haber. İzet'in durumuna bakanlık bakıyor çünkü.
![]()
bu fatih terim mi demedim mi size beyler kadınlar futbol bilmez diye???
seda yaş boy kilo mekan
Aynen öyle.
Bu forumda fatih terimcilerin sayısı zaten düştü.
Çoğunu yönetim banladı, bende çok ceza yedim fatih terime küfür etmekten ama cezamı yedim geldim.
Fatih terime küfür ettim diye ceza almak benim için bir onur.
Galatasaraylılık görevimi yaptım sonuçta.
Salih yeni oyuncumuzdur.
Yeni girebildim daha. Telles'de büyük ihtimal bugün 21.30'da İstanbul'da olacak.
Giray'lada ufaktan ilgimiz var.
O zaman bu sezon faydalanamayacağız kendisinden