Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden sezon sonu peki. Madem imkan var şimdi yapsınlar işlemleri. Bruma'yı kullanamıyoruz daha yabancı olarak alındıysa çok saçma.

Sezon sonu başvuru yapılmayacak, "Sezon içinde başvuru yapılacak sezon sonuna kadar anca kabul edilir" in Fenerli kafasıyla yazılmış versiyonu bu haber. İzet'in durumuna bakanlık bakıyor çünkü.

Düşman değilim , sadece Galatasarayı kendi menfaatleri için 3 dönem kullanmış,mentörlükten başka bir beceresi olmayan adamı görmeye dayanamıyorum. Basıyorum içimden küfüürü hey yoo bitches

Aynen öyle.

Bu forumda fatih terimcilerin sayısı zaten düştü.

Çoğunu yönetim banladı, bende çok ceza yedim fatih terime küfür etmekten ama cezamı yedim geldim.

Fatih terime küfür ettim diye ceza almak benim için bir onur.

Galatasaraylılık görevimi yaptım sonuçta.

Takımı ayakta tutan Burak_Drogba_Sniejder 3.lusuyle dunyada papaz olan tek teknik Direktore Fatih Terim denir...

26840.jpg

bu fatih terim mi demedim mi size beyler kadınlar futbol bilmez diye???

Ümit özat terk

Aynen öyle.

Bu forumda fatih terimcilerin sayısı zaten düştü.

Çoğunu yönetim banladı, bende çok ceza yedim fatih terime küfür etmekten ama cezamı yedim geldim.

Fatih terime küfür ettim diye ceza almak benim için bir onur.

Galatasaraylılık görevimi yaptım sonuçta.

höh

Fenerliler buraya dikkat cekmeden üye olmak icin yeni taktikler gelistirmis..herkesi kafaya alabilirsiniz ama bana sökmez...

O zaman bu sezon faydalanamayacağız kendisinden

Neden faydalanamayalım? Bruma'dan daha hazır durumda şu anda. Bruma'dan daha öncelikli seçim olacaktır kadro konusunda. 18 maç ligde 2 maç CL'de yapıcaz, bunun yanında kupa maçları var. 12-13 maç civarı oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt