Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Fenerliler buraya dikkat cekmeden üye olmak icin yeni taktikler gelistirmis..herkesi kafaya alabilirsiniz ama bana sökmez...
baba kız gelmiş foruma napak
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerliler buraya dikkat cekmeden üye olmak icin yeni taktikler gelistirmis..herkesi kafaya alabilirsiniz ama bana sökmez...
o şeyler formaya küfür afra tafra yan gelip yatma olabilir mi ?
Okan'ım valla ben ateistim. öbür dünyaya ahirete falan inanmıyorum ondan yanlış anlama ama çok bir şey ifade etmedi dediklerin. Kaldı ki ben ünal aysal'ın kulübe kendi cebinden para harcamasına da karşıyım. çok zengin şunu alsın falan diye bir şey söz konusu olmamalı. bahsettiğin rakamlar milyon eurolar.
namus bekçisimisin sana noluyo
Vallah Arda gelsin diye dua ediyorum hergün. Özledim keretayi, vallah o gittiginden beri hep birsey eksik takimda gibi geliyor.
namus bekçisimisin sana noluyo
Ya biraksinlar biz kiziz ayaklarini,dün yaptiklari irkcilik,bugün bitches falan demeler bi normal kizin söyleyecegi laflar degil hele forum ortaminda hic söylenecek kelimeler degil.
Sabri Sarıoğlu: Galatasaray beni ancak kovarsa ozaman G.Saray'dan giderim!..
boş yapma renktaş git kendi annene bacına hakim ol illa bu yolda kariyer yapmak istiyorsan
Yahu kardeşim dün burda değildin herhalde.Bayan üyelere saygısızlık yapılmasın diye uğraşıyoruz.Sen boş yapma renkdaş.