Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o şeyler formaya küfür afra tafra yan gelip yatma olabilir mi ?

Yav pembe formayi harbiden begendinizmi? Yakisiyormuydu Galatasarayimiza o forma? Arda orda hepimizin icinden geceni söyledi. Kimse kusura bakmasin. Ardayi sikeci medya bitirdi, sizde onlara bir güzel kandiniz, geciniz!

Okan'ım valla ben ateistim. öbür dünyaya ahirete falan inanmıyorum ondan yanlış anlama ama çok bir şey ifade etmedi dediklerin. Kaldı ki ben ünal aysal'ın kulübe kendi cebinden para harcamasına da karşıyım. çok zengin şunu alsın falan diye bir şey söz konusu olmamalı. bahsettiğin rakamlar milyon eurolar.

nasıl oldu böyle. önceden inancın varmıydı sonradan mı oldu :)

Vallah Arda gelsin diye dua ediyorum hergün. Özledim keretayi, vallah o gittiginden beri hep birsey eksik takimda gibi geliyor.

Valla hocam ne yalan söyleyim, bende bilakis o gittiğinden beri daha huzurluyum. Görünüşe göre Arda'da daha huzurlu zaten. Bence kimsenin huzuru kaçmasın, Arda da hazır böyle bir tempo yakalamışken dönmek gibi bir hata yapmasın.

Sabri Sarıoğlu: Galatasaray beni ancak kovarsa ozaman G.Saray'dan giderim!..

Sabri Sarıoğlu: Galatasaray beni ancak kovarsa ozaman G.Saray'dan giderim!..

"Galatasaray'da kalmak için savaşırım" da demiş mi? Yeri garanti zaten korkmasın. Altyapıdan başka adam çıkaramıyoruz. Anca 3 sene sonra Bruma altyapı oyuncusu sayılırsa Sabri gider.

Galatasaray vs Chelsea

____________________Muslera______________________

__Eboue_____Gökhan______Chedjou______Alex_____

_________________Melo____Selcuk_____________

______Hajrovic______Sneijder_________Bruma_______

____________________Drogba___________________

Tutmayın Celal HURMA'yı ayrıca Süleyman Hurma ile akrabalığı olabileceğini düşünüyorum Amrabatla aran nasıl ?

Yahu kardeşim dün burda değildin herhalde.Bayan üyelere saygısızlık yapılmasın diye uğraşıyoruz.Sen boş yapma renkdaş.

rahatsız olursa yorumlar ayrıca tanışmak istemesi gayet normal yani kız bunu kaldıramıyorsa eve kapansın ihtiyaç yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt