Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Ben istedigim hakkinda yorum yaparim,hakaret olmadikca kimsede bana birsey diyemez tatlim.
tatlım felan bizi bozar baba
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben istedigim hakkinda yorum yaparim,hakaret olmadikca kimsede bana birsey diyemez tatlim.
benim için kavga etmeyin yunus bey
Neden faydalanamayalım? Bruma'dan daha hazır durumda şu anda. Bruma'dan daha öncelikli seçim olacaktır kadro konusunda. 18 maç ligde 2 maç CL'de yapıcaz, bunun yanında kupa maçları var. 12-13 maç civarı oynar.
yahu neden değilmiş , illa her kız cici bici mi konusucak ? hem seni rahatsız ediyorsa görmezlikten gelirsin. Senin kadar müslüm gürseste dinlemişliğim var , yeri geldiğinde redhotchilipepers konserinede gitmişliğim vardır.
Bırakın bi kız bitches diyemez, irkcilik yapamaz ayaklarını. hep bu kafa yüzünden kaybediyoruz zaten. biraz dünya görüşünüz açılsın. size tavsiyem bi amsterdam tatili yapıp gelin. adamlar nasıl aşmışlar bi görün.
dediğim gibi beni görmezlikten gelebilirsin. engelleyebilirsin.Ama hakkımda yorum YAPAMAZSIN.
sonra gel yüzüme kezzap at dimi pirenses :crushed:
Yol al ozaman ne işin var burda.
bunda biseyler var ama neyse
yahu neden değilmiş , illa her kız cici bici mi konusucak ? hem seni rahatsız ediyorsa görmezlikten gelirsin. Senin kadar müslüm gürseste dinlemişliğim var , yeri geldiğinde redhotchilipepers konserinede gitmişliğim vardır.
Bırakın bi kız bitches diyemez, irkcilik yapamaz ayaklarını. hep bu kafa yüzünden kaybediyoruz zaten. biraz dünya görüşünüz açılsın. size tavsiyem bi amsterdam tatili yapıp gelin. adamlar nasıl aşmışlar bi görün.
dediğim gibi beni görmezlikten gelebilirsin. engelleyebilirsin.Ama hakkımda yorum YAPAMAZSIN.
Eline, beline, diline hakim ol!
Ey GS taraftari bu yaptiniz ayip, bir hanimkizimiz buraya gelmis yaptinigiz seye bakin ayip yahu, edebinizle hareket edin!
Arkadaslar lütfen konuyu daha fazla dagitmayalim. Aksi taktirde konu bi süreligine kapanacaktir.
şimdi bende sana küfür mü ediyim illa ??? ben bide ağır kufurler ediyorum bütün arkadaşlarım şaşıp kalıyor almanyada