Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BİRBİRİMİZE HAKARET ETMEDEN HER ŞEYİ KORKMADAN TARTIŞMALIYIZ. İŞTE DEMOKRASİ BUDUR...

Neden faydalanamayalım? Bruma'dan daha hazır durumda şu anda. Bruma'dan daha öncelikli seçim olacaktır kadro konusunda. 18 maç ligde 2 maç CL'de yapıcaz, bunun yanında kupa maçları var. 12-13 maç civarı oynar.

Demek istediğim tam olarak faydalanamayacağız. Kupa maçlarında haklısın ama lig maçlarında Bruma zaten oynamıyordu. Alex'in de kadroya katılmasıyla lig maçlarında zor yer bulur. Ancak Alex ara sıra kesilirse lig maçlarında izleyebiliriz onu. Neyse hayırlı olsun diyelim iyi oynasın da gerisini Mancini düşünür.

Not: Tek transfer konuşan ben kalmışım herkes normalde ben anormalim gibi hale bak.

Eline, beline, diline hakim ol!

Ey GS taraftari bu yaptiniz ayip, bir hanimkizimiz buraya gelmis yaptinigiz seye bakin ayip yahu, edebinizle hareket edin!

yahu neden değilmiş , illa her kız cici bici mi konusucak ? hem seni rahatsız ediyorsa görmezlikten gelirsin. Senin kadar müslüm gürseste dinlemişliğim var , yeri geldiğinde redhotchilipepers konserinede gitmişliğim vardır.

Bırakın bi kız bitches diyemez, irkcilik yapamaz ayaklarını. hep bu kafa yüzünden kaybediyoruz zaten. biraz dünya görüşünüz açılsın. size tavsiyem bi amsterdam tatili yapıp gelin. adamlar nasıl aşmışlar bi görün.

dediğim gibi beni görmezlikten gelebilirsin. engelleyebilirsin.Ama hakkımda yorum YAPAMAZSIN.

küfür edince, ırkçılık yapınca aşmış mı olunuyo :bi_polo::42::005:

Al işte Osmanlı gibi konuda dağıldı. Neden? Hep kadın hep kadın.

Simdi acik ve net konusmak gerekirse Izet Hajrovic cok sempatik birine benziyor. Daha önce izlemedigim icin futbolculugu hakkinda yorum yapmam dogru olmaz.

Amanet olan birsey var, eger yabanci statüsünde oynayacak ise bu transfer gercekten cok ama cok sacma, öyle böyle degil, fena sacmalamis. Burda tabi ki Izet'in sucu yoktur.

Yerli olarak oynarsa müthis hamle olur. Ama Hajrovic icin kontenjan harcamak dogru olmaz.

Bana sorarsaniz, yerli oynamasi muhtemel. Tabi bu isler hemen olmaz, ama yerli olarak kabul görmesi gerekir. Örnekleri var.

Arkadaslar lütfen konuyu daha fazla dagitmayalim. Aksi taktirde konu bi süreligine kapanacaktir.

yahu neden değilmiş , illa her kız cici bici mi konusucak ? hem seni rahatsız ediyorsa görmezlikten gelirsin. Senin kadar müslüm gürseste dinlemişliğim var , yeri geldiğinde redhotchilipepers konserinede gitmişliğim vardır.

Bırakın bi kız bitches diyemez, irkcilik yapamaz ayaklarını. hep bu kafa yüzünden kaybediyoruz zaten. biraz dünya görüşünüz açılsın. size tavsiyem bi amsterdam tatili yapıp gelin. adamlar nasıl aşmışlar bi görün.

dediğim gibi beni görmezlikten gelebilirsin. engelleyebilirsin.Ama hakkımda yorum YAPAMAZSIN.

Amsterdam ne alaka la top mu olak

sen cici bi kızsın lütfen sana yakışmıyosadasdasdasda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt