Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.151
- 20.045
- 3.313
Şimdi İzzet miymiş yoksa Hayroviç mi olcak o belli oldumu?
Ulan ülkeye bak sonra lazio taraftarı ırkçı türkse oynuyo boşnaksa oynayamıyo![]()
..Ne diyorsun ?! hersey milli takim icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi İzzet miymiş yoksa Hayroviç mi olcak o belli oldumu?
Ulan ülkeye bak sonra lazio taraftarı ırkçı türkse oynuyo boşnaksa oynayamıyo![]()
Ünal Aysal Hajrovic olarak hiç yerli oynayacak felan dememesi dikkatimi çekti.
Daha 1 saat var gelir, gelmezse kendi bilir orda ki havaalanında ki çocuklar küser gelmezler bi daha
Yarın gelecek beyler duyum değil bilgi floryadaki çay ocaginda ki abim söyledi.
* tapatalk
Sarı-Kırmızılı takımla 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç forvet, Galatasaray’a yeniden dönebileceğinin sinyalini de verdi. Sercan, ‘’Şanlıurfa’dan mutsuz olduğum için ayrıldım. Mancini’den bir şans istiyorum. İçimde başarılı olmak, yeteneklerimi sahaya yansıtmak adına büyük bir arzu var. Sanırım benimle ilgili olarak bu pazartesi (bugün) bir konuşma yapılacak. Mancini uygun bulursa Antalya’daki kampa katılacağım. Kendimi ispatlayabileceğime inanıyorum. Geride kalan dönemden önemli dersler çıkardım ve artık bambaşka bir Sercan izlettireceğim. Takıma katkı sağlamak istiyorum’’ dedi.
Sercan’ın temsilcileri cumartesi günü Bülent Tulun’la bir görüşme yaptılar. Bu konuşmada pozitif bir tutum sergileyen Tulun, “Pazartesi günü (bugün) Mancini’yle konuyu görüşüp, karara bağlayacağız. Mancini de onay verirse Sercan kampa gelir’’ cevabını verdi.
potansiyeli var gerçekten. ah bi verse kendini süper olur.
ua'a beyin transfer etsin başgan.
Omuzlarima pudra surdum bekliyorum havaalanindayim
ttalk
Sercan yalanladi o haberi.Twitter hesabim dısında yazılanlara inanmayin dedi.
Helal olsun uğur, berat ile bi fotonu bekliyorum![]()
Bruma'yı anladık zaten potansiyeli mevcut ama bu Hajrovic'te o da yok çok cüzi bir miktarada almayacağız anlaşılan Türk olarakta oynamazsa ki bence bu Tff allem eder kallem eder o adamı Türk yapmaz yabancı hakkını böyle bir oyuncudan yana kullanmak sırf 22 yaşında diye çok kabul edilebilir gelmedi bana.
Baskana transfer icin 2-3 oneri de yapacagiz floryada biz havaalanindayiz arkadaslar omzuma masaj yapiyor sagolsunlar
ttalk