Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi İzzet miymiş yoksa Hayroviç mi olcak o belli oldumu?

Ulan ülkeye bak sonra lazio taraftarı ırkçı türkse oynuyo boşnaksa oynayamıyo:mad:

..Ne diyorsun ?! hersey milli takim icin

page_tff-baskanligi-icin-gozler-yildirim-demiroren39de_829730530.jpg

Yarın gelecek beyler duyum değil bilgi floryadaki çay ocaginda ki abim söyledi.

* tapatalk

Instagram

yorumlara bakın. Bilhazsa OBRUKBEY'in yorumu. Aahahaha, ne adamlar var ya. :D

Uçak Atina Kaburgacı Şeref Usta tesislerinde mola vermediyse son 41 dakika...

Sarı-Kırmızılı takımla 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç forvet, Galatasaray’a yeniden dönebileceğinin sinyalini de verdi. Sercan, ‘’Şanlıurfa’dan mutsuz olduğum için ayrıldım. Mancini’den bir şans istiyorum. İçimde başarılı olmak, yeteneklerimi sahaya yansıtmak adına büyük bir arzu var. Sanırım benimle ilgili olarak bu pazartesi (bugün) bir konuşma yapılacak. Mancini uygun bulursa Antalya’daki kampa katılacağım. Kendimi ispatlayabileceğime inanıyorum. Geride kalan dönemden önemli dersler çıkardım ve artık bambaşka bir Sercan izlettireceğim. Takıma katkı sağlamak istiyorum’’ dedi.

Sercan’ın temsilcileri cumartesi günü Bülent Tulun’la bir görüşme yaptılar. Bu konuşmada pozitif bir tutum sergileyen Tulun, “Pazartesi günü (bugün) Mancini’yle konuyu görüşüp, karara bağlayacağız. Mancini de onay verirse Sercan kampa gelir’’ cevabını verdi.

potansiyeli var gerçekten. ah bi verse kendini süper olur.

Hayatta herkesin 2.bir şansa ihtiyacı olduğu düşünenlerdenim.Özellikle sercanın.

Artık aklını başına toplasın.Yeteneklerini sahaya yansıtsın.Karıyı kızı alkolü de bıraksın.KALIBININ ADAMI OL LAN ARTIK!

[attachment=6421:1389037856824.jpg]

Ekli dosyalar

• 1389037856824.webp
    1389037856824.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 272
[media]https://www.youtube.com/watch?v=r-7Iu-g1OTA[/media]

Bruma'yı anladık zaten potansiyeli mevcut ama bu Hajrovic'te o da yok çok cüzi bir miktarada almayacağız anlaşılan Türk olarakta oynamazsa ki bence bu Tff allem eder kallem eder o adamı Türk yapmaz yabancı hakkını böyle bir oyuncudan yana kullanmak sırf 22 yaşında diye çok kabul edilebilir gelmedi bana.

Hocam Hajroviç'e verilecek olan 3-4 bence cuzzi bir rakam..

Şimdi bir kanadımız gencecik bir Bruma , Diğer tarafta gencecik bir Hajroviç.. Tutarsa ikisini satsan 50 milyon euro eder..

Her zaman Porto'yu örnek alıyoruz onların bizden şu aşamadaki farkı 500 bin euro bilemedin 1-2 milyon euro vererek buluyorlar.. ( sirkülasyon çok onlarda alıp satma ) Porto'nun da aldığı her oyuncu iyi çıkmıyor sonuçta , onlar da deneye deneye gençlere yatırım yaparak bu seviyelere geldiler..

Bizim bu son transferlerde ortaya çıkan çok güzel bir tablo var kimse farkında değil..

Gençlere yöneldik ve bu gençleri Drogba-Sneijder gibi kalitelerle bir araya getirerek bir sinerji yaratmayı umuyoruz..

Baskana transfer icin 2-3 oneri de yapacagiz floryada biz havaalanindayiz arkadaslar omzuma masaj yapiyor sagolsunlar

ttalk

Ben soyluyorum bir uali arkadas yaziyor ama cok hazirim ucagtan iner inmez omuzlayacagim adami

ttalk

Hajrovic iyi transferdir.

Öncelikle takımda solak oyuncu yok. Mustafa Denizli zamanında solak sayısının çok olmasının avantajlarını uzun uzun anlatmistir dileyen arayıp bulabilir.

Türk vatandaşlığı alabilir. 1. Veya 2. Dereceden akrabası olan göçmen koşulunu sağladığı icin. Ki bunu da araştırıp bulabilirsiniz.

Fiyatı makuldür. Dunya kupasında oynayacak olması degerini çok artıracaktır.

Yere sağlam basan teknik seviyesi yüksek skorer kac tane türk futbolcu var ki beğenmiyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt