Faruk Tasdemir
Sarı Üye
- 6 Ocak 2014
- 867
- 0
- 586
Sen yaz o zaman.
* tapatalk
Oyle de AMA hep ben ilk yaziyorum zaten Bizim de gururumuz var neyse bakalim gidisat iyi degil
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen yaz o zaman.
* tapatalk
hahahTilburg 013 represent hahahahaha![]()
Oyle de AMA hep ben ilk yaziyorum zaten Bizim de gururumuz var neyse bakalim gidisat iyi degil
"HENÜZ ORTADA KESİN KARAR YOK"
Vatan gazetesinden İbrahim Seten, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'le bu konuyu görüştü. İşte Erzik'in açıklamaları:
"Gelişmeleri ben de ilgili ile takip ediyorum.. Şu anda ortada çok bilinmeyenli bir denklem var:
1- Yargıtay'ın ne karar vereceği belli değil.
2- Yeni mahkemenin ne karar vereceği belli değil.
3- Yeni mahkemenin hangi delilleri geçersiz sayacağı belli değil.
Ancak Yargıtay'ın alacağı karar her halükarda davanın yeniden bakılması ile sonuçlanacağı için şunları rahatlıkla söyleyebiliriz:
"MAHKEME F.BAHÇE'Yİ HAKSIZ ÇIKARIRSA, CAS DAVAYI TEKRAR GÖRÜR"
Eğer yeni mahkeme F.Bahçe'yi suçsuz görür ve UEFA Disiplin Komitesi'nin ceza vermesine sebep olan deliller geçersiz sayılırsa bu yeni bir durumun oluşması demektir. O zaman önce F.Bahçe'nin CAS'a başvurması, 'Alın size yeni deliller, sen onayladın ama mahkeme kararı değişti. Şimdi benim davamı tekrar değerlendir' deme hakkı doğar. CAS'tan sonra aynı süreç UEFA için geçerli tabii ki.
"KARAR F.BAHÇE LEHİNE ÇIKARSA, ŞAMPİYONLAR LİGİ YOLU AÇILIR"
Şunu da söylemek gerekir ki; CAS'ın gerekçeli kararı açıklanmadı ve Yargıtay da kararını vermedi. Demek ki bu hukuk yolu bir hayli uzun zaman sürebilir. Ben hukuk adamı değilim ama yargılama çabuk yapılır ve her şey Fenerbahçe lehine olumlu sonuçlanırsa Fenerbahçe'nin hak kazanması halinde gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimali doğduğunu söyleyebilirim. Aynı şekilde geçmişte verilen cezalar ile ilgili Fenerbahçe'nin hakkını arama şansı da doğabilir."
Tanistigin kiz whatsappa online gelip birsey yazmayinca insan deli oluyor harbiden
Her türlü direk gönderecekler bunları galiba. Bu ne arkadaş.
Bu arada uğur ve berat'dan ses çıkmıyo bunların başına bişey mi geldi
Bu var mi?![]()
varsa , senin icin özür dilerim![]()
Cuma günü umut açıklanır bir aksilik olmazsa
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her türlü direk gönderecekler bunları galiba. Bu ne arkadaş.
Türkiye kupasında rakibimiz mi var ki? :cool-96: