Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabri var tostum, merak etme sen

Sabri olmadan gitsin.Yanında da ;

Aydın

Emre Ç

Ufuk

Amrabat'ı götürsün.

Hele şu Emre Çolak.Oldum olası gıcığım ona.İnsan bi güçlenmezmi arkadaş.Kedi yavrusu gibi ya.

Orduspor,onun için biçilmiş kaftan.Versinler kiraya,altligde patates tarlalarında biraz çarpışsın da öyle gelsin İstanbul çocuğu.Anadolu görsün.

Ronaldinho en sevdigim oyuncularindan biri her zaman Galatasarayimizda gormek isterdim kendisini

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Nasıl istemiyor daha yeni tanışmışlar muhabbet falan bile yoktur yani konuşun gitsin ya niye onun atmasını beklesin

* tapatalk

Aga, gercek hayati bikenara birakalim iki dk. Sanalda, mesela twitter'da hic tanimadigim/konusmadigim ama beni takip ettikleri icin nezaketen takip ettigim kizlar, yeni yilimi kutlama bahanesiyle bir ton mesaj yazdi gecen hafta. Kizlar erkekler gibi degiller, bisey hissettiklerinde aninda belli ederler. Cocugu bos yere umutlandirma, ilgilenmiyor kiz.

roni haberleri baya ciddi anlaşıldığına dönük haberler artmaya başladı dış kaynaklı sitelerde.. foruma üye bjk li arkadaşlara duyurulur

Bir zamanlar Cm 99'da 6 yabancı kuralı vardı.yeni yabancı almak için ya eskisini gönderirdik,ya da 5 yıl beklerdik Türk pasaportu alsın diye.Oyundu gerçek oldu anasını satıyim.

beyler neyin kafasını yaşıyosunuz bayan olup olmadığını yazış stilindenmi anlıyosunuz x ray gibi sizinki heralde futbol konuşalım saçma konulara yönelmeyelim hajrovic mükemmel bi topçu ama yabancı kontenjanı kötü oldu biraz

konu dışı ama bora bunu geçen senede biri sormuştu sana ama ben unuttum demet evgar yakının oluyormu eski kız arkadaşıma benziyor bayılıyorum mimiklerine :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt