Eleştirmek vardır, eleştirmek vardır. Elma ile armutu karıştırmakta üstünüze yok.
Adamla ilgili karar için admin görüşü beklenilmiş. Bazı şeyleri buralara bin kere yazdım belki ama anlayana. Her saniye adam yok burada ceza versin etsin ya da başka bir şey yapsın. Onu geçtim bir sorun varsa yapıcı çözüm sunulur yıkıcı değil.
Siz bir açık bulduğunuzda hemen bok atmayı seçiyorsunuz, yönetimde tanıdığı varmış da neymiş, adam eski admin ki ben 4 yıl yöneticilik yaptım burada ben tanımıyorum adamı ne kayrılmasından bahsediyorsunuz siz.
Sırf sizin bu tavrınız yüzünden ceza verdirmeyeceğim, dilerseniz kudurun, dilerseniz en ağır eleştirileri yapın.
Mustafa Yavuz gibi dayanaksız eleştiriler yapan da bir zahmet dediklerini ispatlasın aksi taktirde de yorum yapmayı bıraksın. İşiniz gücünüz muhalefet olmak, bok atmak, ne nasıl yapılıyor kim uğraşıyor bilmezsiniz bile.
Hele modluk yapan adamın bile bunu söylemesi hepten saçma. Neyse, daha fazla uzamasın konu, derdi olan bana yazsın konuyu kirletmesin daha fazla.