Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany zu karabük

Amrabat zu ajax diyorlardı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dany 75% dogru/gidecek

Amrabat 0% kesin bilgi

Ajax vazgecti cunku, Hollanda liginden bi kanat alacaklarmis

Amrabat, Dany mutlaka gönderilecek takımdan. Dany'nin, Amrabat'ın maaşlarını biz öderiz yine göndeririz kiralık falan yeni adamlarla sözleşme yapabilmek için.

Ama problem hadi Dany gider diyelim, Amrabat a hic teklif yok, bi Ajax istiyordu o da vazgecti malesef, yani zorla gidemez ki, alan olmazsa kalacak mecburen.

Detaylı izaha gerek yok , ben gördüğüm yanlışı milyon kere de olsa söylerim . Bu böyledir . Ağlamakla zırlamakla da işim olmaz . Sen ayrılabilirsin ben burdayım.

+

Hala bağrıp çağırıp hakaret ediyorsun . Sana gelsin.

[attachment=6427:1479083_748625805165929_2037218749_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 1479083_748625805165929_2037218749_n.webp
    1479083_748625805165929_2037218749_n.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 411
Eleştirmek vardır, eleştirmek vardır. Elma ile armutu karıştırmakta üstünüze yok.

Adamla ilgili karar için admin görüşü beklenilmiş. Bazı şeyleri buralara bin kere yazdım belki ama anlayana. Her saniye adam yok burada ceza versin etsin ya da başka bir şey yapsın. Onu geçtim bir sorun varsa yapıcı çözüm sunulur yıkıcı değil.

Siz bir açık bulduğunuzda hemen bok atmayı seçiyorsunuz, yönetimde tanıdığı varmış da neymiş, adam eski admin ki ben 4 yıl yöneticilik yaptım burada ben tanımıyorum adamı ne kayrılmasından bahsediyorsunuz siz.

Sırf sizin bu tavrınız yüzünden ceza verdirmeyeceğim, dilerseniz kudurun, dilerseniz en ağır eleştirileri yapın.

Mustafa Yavuz gibi dayanaksız eleştiriler yapan da bir zahmet dediklerini ispatlasın aksi taktirde de yorum yapmayı bıraksın. İşiniz gücünüz muhalefet olmak, bok atmak, ne nasıl yapılıyor kim uğraşıyor bilmezsiniz bile.

Hele modluk yapan adamın bile bunu söylemesi hepten saçma. Neyse, daha fazla uzamasın konu, derdi olan bana yazsın konuyu kirletmesin daha fazla.

yabanci siniri kalksin

bi köy dügününe köcek olarak katilip ordan sonra bi gazeteye girip kendi hakimda hakaret iceren yazilar yazarim daha sonra okuyup sinirlenip kendimi mahkemeye verip durusmaya katilmam

Sorgulanacak birşey yok ben ya da bir başkası ufacık olaylardan haftalarca ceza almışsa herkes alacak . Ben forumu eleştiren bir mesajı beğendiğim için bu forumda ceza yedim ve hatta rütbem bile alındı . Dany'e '' Bu arkadaş soğukkanlı falan değil bu bildiğin Özürlü'' yazdığım için 15 gün ceza aldım . Burak konusuna gir neler yazılıyor hiçbirşey yok . Neden çünkü ben forumda yanlış gördüğüm şeyleri eleştiriyorum , onlar ise modun kankası falan filan. Yönetimi bıraktım diyorsun ben de gördüğüm yanlışlıklardan dolayı Modluktan ayrıldım merak etme .

Banane yahu Süha'dan ya da rütbeden . Ben sadece cezalar adaletli olsun istiyorum eğer bunu istediğim için ben eleştiriliyorsam yazıklar olsun . Sen önce kapının önünü temizleyeceksin sonra mahallenin, şehrinin , ülkenin temiz olmasını bekleyeceksin.

BURASI FORUM BE OĞLUM,SANAL BİR DÜNYA SAKİN OL. :d İYİCE STVDEKİ MAHKEME PROGRAMINA ÇEVİRDİNİZ YA

Aldığım habere göre abrabat Hull city forması giyecek.

İngiltere'den halam aradi söyledi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne manusu ya manchesterın şu anki hali içler acısı bizi bırakıp oraya gidecek haaaaa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sedat benimle anlaşamayan 3. Üye oldu Gsc tarihinde.

Kendisi için bi başarı.

Beni delirten bir adam ne tip bir adamdır beni tanıyanların takdirine bırakıyorum.

-Tapatalk-

BdVGO6ECYAA2l7d.png:large

Ah Fiko vah Fiko bu kaçıncı çark edişin Fiko :D

Manutd de bi eleman var januzai mı ne. Süper yetenek daha 18 yaşındaymış şok oldum

Bugün baya sinirler gergin maçsızlık milletin başına vurdu...

Eleştirmek vardır, eleştirmek vardır. Elma ile armutu karıştırmakta üstünüze yok.

Adamla ilgili karar için admin görüşü beklenilmiş. Bazı şeyleri buralara bin kere yazdım belki ama anlayana. Her saniye adam yok burada ceza versin etsin ya da başka bir şey yapsın. Onu geçtim bir sorun varsa yapıcı çözüm sunulur yıkıcı değil.

Siz bir açık bulduğunuzda hemen bok atmayı seçiyorsunuz, yönetimde tanıdığı varmış da neymiş, adam eski admin ki ben 4 yıl yöneticilik yaptım burada ben tanımıyorum adamı ne kayrılmasından bahsediyorsunuz siz.

Sırf sizin bu tavrınız yüzünden ceza verdirmeyeceğim, dilerseniz kudurun, dilerseniz en ağır eleştirileri yapın.

Mustafa Yavuz gibi dayanaksız eleştiriler yapan da bir zahmet dediklerini ispatlasın aksi taktirde de yorum yapmayı bıraksın. İşiniz gücünüz muhalefet olmak, bok atmak, ne nasıl yapılıyor kim uğraşıyor bilmezsiniz bile.

Hele modluk yapan adamın bile bunu söylemesi hepten saçma. Neyse, daha fazla uzamasın konu, derdi olan bana yazsın konuyu kirletmesin daha fazla.

ARKADAŞIM HAKLIDIR. BENDE BU ARKADAŞI HATIRLIYORUM BEN VARKEN NORMAL ÜYEYDİ. BEN CEZAYA RAZIYIM ZATEN ŞEKİLLER DEĞİŞMİŞ PUAN FALAN ALDIM BİŞEYLER OLDU NEYSE..

BEN ORDA YARDIMA İHTİYACIM VAR VE BAŞLIK AÇMIŞIM GELİP ORAYA SAÇMA SAPAN ADAMLAR DALGA GEÇER GİBİ YAZARSA BEN SİNİRLENİRİM KİMSE KUSURA BAKMASIN. EĞER YARDIM EDECEK OLAN VARSA YAZAR ALTINA YOKSA SAÇMA SALAK YORUMLAR YAZMAZ. AÇIN OKUYUN YORUMLARI.

VERİN CEZAMI DA SUSSUN 'ÇOCUKLAR'.

Mustafa Yavuz benim sorumluluğumda ihraç edilmiştir, derdi olan bana gelsin, yönetime dair en ufak bir bok atma görürsem ve ispatlanamazsa o da aynı muameleyi görecek, yıllardır yeter bu tip adamlarla uğraştığımız.

Onder Ozen itiraf etmis 900bin euroya Atibayi teklif ettiler biz 1,5milyon+bonus verdik.Neyin kafasini yasiyorlarsa o an:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt