Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha onursal'ı delitmişler. Yuh nasıl başardınız merak ediyorum doğrusu, hediye göndereceğim cidden :D

Özgür Kızılarslan lan bu kişi, her zaman mantık çerçevesinde uzlaşıcı yorum yapan bir yapıya sahip.

Tekrardan tebrik ediyorum.

MUSTAFA YAVUZ HAHAHAHA DÜNYANIN EN GEREKSİZ İNSANININ FORUMDAN DEF EDİLMESİ MÜTÜŞ 1 KARAR BÜYÜKSÜN NAMIK ADMİR

Ana mustafa yavuz ihrac olmus ergen demesini ozluycem :asd:

Olm namik hala admin mi niye soylemiyorsunuz adama gecen gider yaptik :D

Off bayağı bi karışmış burası

Kavganın nedenini bilmiyorum ancak Özgür Kızılaslan genelde insanlar ile iletişimi iyi olan bana da her konuda yardımları olan sevdiğim bir üyedir,yaşı gereği ile de abimdir burada onun bu kadar sinirlendiğini ilk defa görüyorum.

BEYLER ABARTMAYALIM. FUTBOLUMUZA DÖNELİM !

Uyku basmıştı,iyi geldi bu aksiyon :D

Şaka bir yana,gereksiz yere kırmayın birbirinizi dostlar.

arkadaslar yabanci siniri kalksinnn

manisaya gidip 4 gün yatip sevgililer gününde sevgilime cicek degil cicekciyi yollayip onlari birbirine asik edip efendi gibi aradan cekilirim

Ligtv Premier'de Paranormal Activity Tokyo var.İzlemedim ben bunu.Nasıl filmdir?2 saat ayırmaya değer mi?

arkadaslar yabanci siniri kalksinnn

manisaya gidip 4 gün yatip sevgililer gününde sevgilime cicek degil cicekciyi yollayip onlari birbirine asik edip efendi gibi aradan cekilirim

Özledik be abi nerelerdesin ?

[attachment=6428:hqdefault.jpg]

Ekli dosyalar

• hqdefault.webp
    hqdefault.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 240
Alpaslan öztürkü satın alma opsiyonlu kiralık olarak Kasımpaşa transfer etmiş,bizim takım yerli olarak çok zayıf, sağbeke ihtiyacımız var ,orta sahaya ihtiyacımız var ve bizimkiler bu oyuncuyu görmeyip salih dursun kazmasının peşinmde, yuh diyeyim,yazıklar olsun diyeyim

dava konusunda açıklama yapmadı mı hala yönetim. şüphelenmeye başladım 6 aydır ses yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt