Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BJK Rona ile anlaşmak üzereymiş 6m a..

3-4 yıllık sözleşme yaparlar inşallah :D

Ah şu yabancı sınırı olmasa... Ş.L için . Muslera - Eboue - Semih - Chedjou - Alex Telles - Melo - Selçuk - Sneijder - Bruma - Hajrovic - Drogba

Yedekler : Ufuk - G.Zan - Riera - Hamit - Yekta - Umut - Burak

İş yapar sanırım.

Tahminim

Alex Telles (Gremio)

İzet Hajrovic(Grasshopers)

Tolgay Arslan (Hamburg)

Koray Günter(Dortmund) /Kaan Ayhan(Schalke)/Kinder süpriz

Tarık Çamdal (Eskişehirspor) / Ishak Doğan (Karabükspor) /Salih Dursun (Kayserispor)

Şahsi yorumum Hajrovic'den beklentim düşük, videolardan çok kanıya varılmaz ama oyun içinde efektif olabilecek tarz bir isim değil bence. Maliyeti ve vatandaşlık durumuna göre kötü veya tolere edilebilir bir transfer olup olmadığı belli olacak

Alex Telles, potansiyeli olduğu söyleniyor, videolardan çıkardığım savunma değil hucum ağırlıklı, temposu olan bir isim. Ama telaşlı oynayan bir oyuncu ise Emre Çolak'ın sol bek versiyonu olabilir

Tolgay Arslan-ancak yedek olur, alırsak zaten bu düşünülerek alınacaktır. Ama öyle 3-3.5 istiyorlarsa 3-4 daha ekleyip Hakan sonuna kadar zorlanmalı bence.

Tarık, hucum bakımından belirli bir standartı var.Karakteri önemli bir şeyler var ama çok çalışması şart. Çalışmazsa Sabri, çalışırsa standart bir bek potansiyeli olan bir isim. Ishak Doğan bence maksimumu bu, geliştirebilecek bir alt yapısı olduğunu düşünmüyorum. Salih Dursun, savunma da yer tutmada büyük sıkıntıları var, mental açıdan sorunu yok ama pozisyon bilgisi zayıf, geliştirebilir mi? Çok iyi antrene edilir ve istekli olur, biri bu sorumluluğu üstlenirse standart bek performansı verecek kadar.

Koray Günter- tanımıyorum

Kaan Ayhan- tanımıyorum

Bu arada dönem başından beri de dediğim gibi bana kalsa bu kadar adama bölük pörçük daha fazla para yatırmak yerine 2 transfer bile yeterdi.

1. Standart Üstü sol bek

ÖRN : Fabio Coentrao (R.Madrid), Maxwell (PSG), Jose Enrique (Liverpool), Aleksander Kolarov (M.City), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg)

2. 11'i zorlayan genç-Türk orta saha

Hakan Çalhanoğlu (Hamburg)

Bunlara karşılık

Dany, Amrabat bonservisi ile gönderilip ve eğer değerini bulursa Chedjou da gönderilerek (yerine bir fırsat transferi çıkarsa) 2 veya 3 transfer ile sezon bitirilebilirdi. Neyse artık olan oldu, bakalım umarım yanılırım çok verimli olur alacağımız adamlar.

Ah şu yabancı sınırı olmasa... Ş.L için . Muslera - Eboue - Semih - Chedjou - Alex Telles - Melo - Selçuk - Sneijder - Bruma - Hajrovic - Drogba

İş yapar sanırım.

Sampiyonlar ligi icin yazmissin.Orda sınır yok zaten tam anlayamadim ben yazdigini:)

SYo6lso.jpg

İş yapar sanırım.

Mancini bence 3-5-2 benzeri ile devam edebilir, eğer Hamit sağlıklı dönebilirse.

------------------------Muslera-----------------------------

----------Zan-----------Semih------------Chedjou-----------

--Eboue------------------------------------------Alex--------

-----------Hamit---------Melo---------Selçuk------------------

--------------------------Sneijder-----------------------------

-------------------------Drogba--------------------------------

Yedekler: Ufuk,Riera/Hajrovic,Çolak,Ceyhun,Umut,Burak,Bruma

gibi olabilir

Arkadaslar herkese merhaba Başkanımızın ve yönetimdekilerin verdiği demeçlerin hepsini izledim ve bazı ipucları yakaladım :) ben şu kanıya vardım yıldız transferi defansa yapılıcak ama bakalım kim olucak. herkese iyi geceler.

7/24 burdayız takip ediyoruz hala bi kanıya varamadık renktş helal olsun

Kahrolsun lan su kapitalist duzene. Gozumden uyku akiyor ölücem nerdeyse ne gerek var 6da kalkmaya. Su okulu hangi Allahsiz bulduysa iki elim yakasinda olacak gavatin

Aslan Cimbom

"Alex Telles 2 yönlü oynayabilen harika bir sol bek. Galatasaray onu transfer ettiyse 10 yıl sol bek sıkıntısı çekmez."

- Roberto Carlos

gs1905 ‏@footy_19054 sa

TRANSFER | Mustafa Yolbulan, yurt dışında bulunan Dany'nin yarın Türkiye'ye geleceğini ve Karabükspor ile sözleşme imzalayacağını söyledi.

Bugün açıklarız Hajrovic'i o zaman. Dany gittiği anda. Yarın yada bugün Riera veya Amrabat gidincede Telles açıklanır gibime geliyor.

bu hayrovici hangi bilene sorsam cok cacik bir adam diyor. En son isvicredeki kuzenlerimi aradim onlarda cok siradan bir oyuncu niye aldik anlamadim diyor, bu adami 4-5 mac izleyen var mi yorum yapacak?

Birde diyelim ki bu adam gercekten ribery gibi birsey cikti. Kimi kesicez? drogba sneijder melo muslera telles banko oynuyor. eboue yi kestinmide sabriye kaliyoruz. Bence en az 4 turk oyuncu alinmali bu transfer doneminde.

Solak adamları ayri seviyor bence Mancini ilgilendiğimiz isimlerin çoğu öyle

Discovery cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt