Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=oPI3Hg5Lpto[/media]

aklima hemen bu sahne geldi. :asd:

Bana daha çok bunu hatırlatıyor
servet-%C3%A7etin-in-maskeli-baloya-kat%C4%B1lmas%C4%B1_102394.jpg

Duyum falan yok vallahi. Ben birakali uzun zaman oldu o isleri. Artik duyumlar sizde :)

Yalniz bu Hajrovic'in yabanci sayilmasi kotu oldu. Zaten kontenjanda sorun yasiyorduk, Bruma'yi da bu yuzden oynatamiyorduk.. Peki Hajro'yu nasil oynatacagiz orasi muamma. Gerci futbolcu iyi ve faydaliysa her turlu oynar diye dusunuyorum. Fakat gorunen o ki sag bekte sanirim Sabri'yi izleyecegiz.. :-(

Salih'i alırız artık yada Hamit Reis oynar :)

Vallahi alttan alttan pasaport icin calisacaklarmis ama en azindan yarim sezon yabanci oynayacak diye dusunuyorum. Yalniz bize stoper lazim. Eger en önemli ihtiyacimiz olan stoper takviyesi yapilmazsa hic de iyi sonuclar elde etmeyiz.. Umarim yonetim bu olayi atlamaz.

Umarım olumlu bir sonuç çıkar.

Dany gönderilince elde 3 stoper kalacak.Yeni birini almak zorundayız zaten.Umarım bu Ömer Toprak olur da ligde kontenjan bakımından iyice rahatlarız.

Salih'i alırız artık yada Hamit Reis oynar :)

Salih'i izleyenler de hic begenmiyorlar. Ben o elemanin orta sahada oynamasi halinde daha fazla katki saglayacagini dusunuyorum. Kayserili ve Kayserispor'u takip eden arkadaslar bu konuda daha net fikirler paylasabilirler. Fakat genel gorus Salih'in sag bekte hic de iyi olmayacagi yonunde.. Vallahi Sabri ya da Salih oynayacagina Hamit oynasin raziyim. O da sanirim en erken Subat ayinda oynayabilecek.

hajrovic hakkında artık bir yöneticinin çıkıp açıkca ifade etmesi gerekir herşeyi. oyunmu oynuyorlar nedir..

Salih'i izleyenler de hic begenmiyorlar. Ben o elemanin orta sahada oynamasi halinde daha fazla katki saglayacagini dusunuyorum. Kayserili ve Kayserispor'u takip eden arkadaslar bu konuda daha net fikirler paylasabilirler. Fakat genel gorus Salih'in sag bekte hic de iyi olmayacagi yonunde.. Vallahi Sabri ya da Salih oynayacagina Hamit oynasin raziyim. O da sanirim en erken Subat ayinda oynayabilecek.

Tarık Beşiktaş'ta diyebiliriz o zaman.

Umarım olumlu bir sonuç çıkar.

Dany gönderilince elde 3 stoper kalacak.Yeni birini almak zorundayız zaten.Umarım bu Ömer Toprak olur da ligde kontenjan bakımından iyice rahatlarız.

Bu konuda Serdar Tasci'yi isterdim ancak o da agir bir sakatlik geciriyor. Spartak Moskova bile hic oynatamadi adami. Acikcasi baktigin zaman su takimda rahatca ilk 11'de oynayabilecek yerli bir oyuncu goremiyorum. Belki Ömer Toprak olabilir fakat onu da kulubu birakmaz. Baska da yok galiba. O yuzden tandeme yabanci bir stoper alip Hajro'yu da yerli olarak kullanabilseydik harika olacakti. Gerci mantigim beni yaniltmiyorsa Mancini yerli ya da yabanci mutlaka bir stoper aldiracaktir. Yonetim israrla baska yabanci transferi yapmayacagiz diyor ama, boyle bir dusuncesi olan yonetim nicin Davide Astori'ye teklif gotursun diye de kendime soru soruyorum.. Gerci eleman reddetti ama baska bir yabanciya da teklif goturulebilir bence :-)

Bence Hamit orada yapılabilecek en kötü tercih. Zaten ağır adam, esneklik yok, üstüne bir de uzun süreli sakatlık. Kesinlikle Sabri'yi tercih ederim.

Hamit'in tek oynayabileceği yer orta saha, mümkünse orada da oynamasın.

Bu konuda Serdar Tasci'yi isterdim ancak o da agir bir sakatlik geciriyor. Spartak Moskova bile hic oynatamadi adami. Acikcasi baktigin zaman su takimda rahatca ilk 11'de oynayabilecek yerli bir oyuncu goremiyorum. Belki Ömer Toprak olabilir fakat onu da kulubu birakmaz. Baska da yok galiba. O yuzden tandeme yabanci bir stoper alip Hajro'yu da yerli olarak kullanabilseydik harika olacakti. Gerci mantigim beni yaniltmiyorsa Mancini yerli ya da yabanci mutlaka bir stoper aldiracaktir. Yonetim israrla baska yabanci transferi yapmayacagiz diyor ama, boyle bir dusuncesi olan yonetim nicin Davide Astori'ye teklif gotursun diye de kendime soru soruyorum.. Gerci eleman reddetti ama baska bir yabanciya da teklif goturulebilir bence :)

John Terry

Forumumuz yoneticilerinden @Murat Urhan kayserisporu da cok yakindan izliyor diger bircok takimi izledigi gibi seref abi

Bize derin bir analiz yapabilirsen seviniriz murat abi.

ttalk

Tarık Beşiktaş'ta diyebiliriz o zaman.

Baskanlar duzeyinde gorusuyorlar, bence Tarik'i onlar kapacak. Gerci burada futbolcunun tutumu onemli. Eger Tarik direnirse Eskisehir de esek gibi bize satmak zorunda kalacaktir. Futbolcunun durusu onemli. Eger Tarik dik durup, Alper Potuk gibi egilmezse bize gelir. Bunu zaman gosterecek. Ama o elemani isterim acikcasi. Zaten altyapisinin Almanya olmasi bile yeter. En azindan cüzzi bir paraya futbolu bilen duzgun bir genc oyuncu kazanmis oluruz.

Bu konuda Serdar Tasci'yi isterdim ancak o da agir bir sakatlik geciriyor. Spartak Moskova bile hic oynatamadi adami. Acikcasi baktigin zaman su takimda rahatca ilk 11'de oynayabilecek yerli bir oyuncu goremiyorum. Belki Ömer Toprak olabilir fakat onu da kulubu birakmaz. Baska da yok galiba. O yuzden tandeme yabanci bir stoper alip Hajro'yu da yerli olarak kullanabilseydik harika olacakti. Gerci mantigim beni yaniltmiyorsa Mancini yerli ya da yabanci mutlaka bir stoper aldiracaktir. Yonetim israrla baska yabanci transferi yapmayacagiz diyor ama, boyle bir dusuncesi olan yonetim nicin Davide Astori'ye teklif gotursun diye de kendime soru soruyorum.. Gerci eleman reddetti ama baska bir yabanciya da teklif goturulebilir bence :)

Hani Telles dün yada bugün geliyodu? Ekside yazdin geri sildin, neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt