Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada sözlükte foruma laf atan birkac zibidi var. Demek ki forum dogru yolda. Aranizda Fenerliler var, forumu okuyorlar. Onlari mesajlarinizla cildirtmaya devam edin :-)

Ben simdi izninizle kaciyorum, bir ara yine ugrayacagim.

Kendinize iyi bakin. Sevgiler,

Salih'i izleyenler de hic begenmiyorlar. Ben o elemanin orta sahada oynamasi halinde daha fazla katki saglayacagini dusunuyorum. Kayserili ve Kayserispor'u takip eden arkadaslar bu konuda daha net fikirler paylasabilirler. Fakat genel gorus Salih'in sag bekte hic de iyi olmayacagi yonunde.. Vallahi Sabri ya da Salih oynayacagina Hamit oynasin raziyim. O da sanirim en erken Subat ayinda oynayabilecek.

salih son derce ağır bir oyuncu, esas yeri önlibero ama orayıda ağırlığı ve teknik eksikliği yüzünden kaldıramaz, salihin tek artısı sertliği ve fiziği ,bizimkiler nasıl böyle bir çöp oyuncuya talip olabilirler anlaşılır değil, düşme hattındaki kayseride bile iş yapamayan ve Kayserililerin bile kardeşim bu adama paramı verilir,ondan sonra çıkıyorsunuz kayseri kazıklıyor diye ötiyorsunuz dediği bir oyuncudur salih, Alpaslan Öztürk gibi hem genç hem önlibero hemde sağbek oynayan bir oyuncu kasımpaşaya gelirken bizimkilerin salihe talip olmaları tam bir komedi,komedi ötesi rezalet!!!

@Aydın Aslan sen bana demiyormuydun kanka yazdi sildi diye? Buraya atsana capsleri sana zahmet.

Ben eksiye girmem sadece duydum sorayim dedim.

Söz konusu spor muhabirlerinin hepsi ayri bir gün, saat verince ben de ironi olsun diye sunu yazmistim: "bugün ya da salı gecesi istanbul'a gelmesi beklenen futbolcu. belki çarşamba. perşembe veya cuma da olabilir. en kötü cumartesi hiç olmadı pazar günü istanbul'da." :)

Selamlar,

Söz konusu muhabirlerin hepsi ayri bir gün, saat verince ben de ironi olsun diye sunu yazmistim: "bugün ya da salı gecesi istanbul'a gelmesi beklenen futbolcu. belki çarşamba. perşembe veya cuma da olabilir. en kötü cumartesi hiç olmadı pazar günü istanbul'da." :)

Selamlar,

Onu okumustum bi yazini daha gormustum Aydin buralarda degil herhalde olsaydi o atardi.

Neyse saglik olsun.

Selamlar.

Söz konusu spor muhabirlerinin hepsi ayri bir gün, saat verince ben de ironi olsun diye sunu yazmistim: "bugün ya da salı gecesi istanbul'a gelmesi beklenen futbolcu. belki çarşamba. perşembe veya cuma da olabilir. en kötü cumartesi hiç olmadı pazar günü istanbul'da." :)

Selamlar,

ooo şerefciğim nasılsın :)

Hayrovic icin bence başvuru yapılacak cünkü adam kendiside dedi başvuru yapacagım diye,o yüzden eleştiri yapmak için erken

Fakat Tarık gibi genc bir potansiyeli bjkye kaptırırsak yazık olur neden resmi bir girişimde bulunmuyoruz bu çocuk için,Bjk nekadar zamandır diretiyor ama bizden ses seda yok garip olan o.

arkadaş bu adam cl de çeyrek final oynayan takımda oynadı m.utd ye karşı forma giydi vaybe bizim Anadolu külüpleri çıtayı baya yükseltmiş amrabata para veren yok

Salih Mancininin transferi. sağ bek-stoper orta saha oynayacak joker bir oyuncu olarak düşünüyor mancini. yabancı kuralı ortadayken yanlış bir düşünce değil. ama bize fark yaratacak ayağı düzgün yerli oyuncular da lazım. Salih bu tanıma uymuyor. Salih bizi sabriden kurtarmaz ama Ceyhundan kurtarır sadece:)

Salih Mancininin transferi. sağ bek-stoper orta saha oynayacak joker bir oyuncu olarak düşünüyor mancini. yabancı kuralı ortadayken yanlış bir düşünce değil. ama bize fark yaratacak ayağı düzgün yerli oyuncular da lazım. Salih bu tanıma uymuyor. Salih bizi sabriden kurtarmaz ama Ceyhundan kurtarır sadece:)

Ceyhun'u burada beğenmeyenlerin başında geliyorum ama Salih'in yanında Yaya Toure kalır Ceyhun ortasaha olarak.

Salih Ali Turan'ı andırıyor bana.

Hakan, Ömer gibi adamları alamıyorsan hiç transfer yapma. Klübün parasını çöpe atma. Alacağın adamların göndereceğin adamlardan farkı olsun.

Takıma Genç ve yerli diye yetersiz adamları dolduracaklar. Bu işi daha önce çok rahat yapabilirlerdi fakat beceremediler. Halada hata yapıyorlar.

Senin şu an hedeflerin var. Bunlara odaklanman lazım. Ona göre transfer yapman lazım. Gençleştirme operasyonu yapacaksan sezon sonu yaparsın.

Şu eldeki oyunculardan Amrabat, Dany, Aydın, Ceyhun, Yekta anadolu klüpleri için çok iyi oyunculardır.

Ama ne takas olarak ne başka yollarla bir türlü elden çıkarılamıyorlar. Bu inanılmaz bir beceriksizliktir.

Madem yabancı sınırlaması en çok bizi zor duruma düşürdü. Transferde elimiz kolumuz bağlandı.

O zaman bu şerefsizliği yapan o federasyonla her gün uğraşacaksın. Sen Akhisarı değil Galatasaray spor klübünü yönetiyorsun. Ama hırs olmayınca , Galatasaray bağlılığın zayıf olunca işte bu potansiyeli harekete geçiremiyorsun. Şerefsizlerde istediği gibi at koşturuyor.

Melo-Selçuk-Sneijder. Bu üçlü orta saha avrupanın bile en iyilerindendir. Defans bölgesindeki oyuncular bireysel anlamda yetersiz. yani takım savunmasından bağımsız bireysel olarak hata çok oluyor.Ama bu takımın doğru futbolu , daha iyi futbolu oynamamasının en büyük nedeni ileri üçlüdür. Burası sistem kurmaktada, doğru savunmayı yapmaktada bu takıma sıkıntı yaratıyor. Burası yetersizliği geçtim diğer mevkilere göre en az oyuncu bulunan yerlerdir.

Bu bölge iyileştirilmediği sürece şampiyonluk hayal. İstediğin kadar defans bölgesine yerli oyuncu al.

Rize'den Koray, Bursa'dan Şener, Eskişehir'den Tarık... varken gidip Salih'i alır yine bizimkiler.

Aynı Olcan varken Yiğit'i aldığımız gibi.

Aynı mantık hep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt