Oktay Kara
Cezalı
- 5 Kasım 2010
- 12.399
- 0
- 1.051
Yazdigimi bir daha oku ve iyi anla![]()
@Aydın Aslan sen bana demiyormuydun kanka yazdi sildi diye? Buraya atsana capsleri sana zahmet.
Ben eksiye girmem sadece duydum sorayim dedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdigimi bir daha oku ve iyi anla![]()
Eğer doğruysa kiralanması iyi, fakat takım yanlış. PSV Ajax gibi takımlar varken ne Antalyası
bizdeyken güya türkiye'nin en stoperiydi medyaya göre simdi nerde sürünüyor belli degil.
FIFA 10'un iyi stoperlerinden.Salih'i izleyenler de hic begenmiyorlar. Ben o elemanin orta sahada oynamasi halinde daha fazla katki saglayacagini dusunuyorum. Kayserili ve Kayserispor'u takip eden arkadaslar bu konuda daha net fikirler paylasabilirler. Fakat genel gorus Salih'in sag bekte hic de iyi olmayacagi yonunde.. Vallahi Sabri ya da Salih oynayacagina Hamit oynasin raziyim. O da sanirim en erken Subat ayinda oynayabilecek.
@Aydın Aslan sen bana demiyormuydun kanka yazdi sildi diye? Buraya atsana capsleri sana zahmet.
Ben eksiye girmem sadece duydum sorayim dedim.
Söz konusu muhabirlerin hepsi ayri bir gün, saat verince ben de ironi olsun diye sunu yazmistim: "bugün ya da salı gecesi istanbul'a gelmesi beklenen futbolcu. belki çarşamba. perşembe veya cuma da olabilir. en kötü cumartesi hiç olmadı pazar günü istanbul'da."
Selamlar,
Söz konusu spor muhabirlerinin hepsi ayri bir gün, saat verince ben de ironi olsun diye sunu yazmistim: "bugün ya da salı gecesi istanbul'a gelmesi beklenen futbolcu. belki çarşamba. perşembe veya cuma da olabilir. en kötü cumartesi hiç olmadı pazar günü istanbul'da."
Selamlar,
Servet Çetin - FIFA 10 - SoFIFA - Online FIFA DB Searching SoFIFA.comFIFA 10'un iyi stoperlerinden.
Salih Mancininin transferi. sağ bek-stoper orta saha oynayacak joker bir oyuncu olarak düşünüyor mancini. yabancı kuralı ortadayken yanlış bir düşünce değil. ama bize fark yaratacak ayağı düzgün yerli oyuncular da lazım. Salih bu tanıma uymuyor. Salih bizi sabriden kurtarmaz ama Ceyhundan kurtarır sadece![]()
Ceyhun'u burada beğenmeyenlerin başında geliyorum ama Salih'in yanında Yaya Toure kalır Ceyhun ortasaha olarak.
Salih Ali Turan'ı andırıyor bana.