Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Servet'in en iyi dönemiydi o zamanlar, özelliklere bakarsak o döneme göre gayet iyi degerler vermisler. Servet 1-2 sezon Trabzon'daki Egemen'den bile iyidi. Hava topunda etkili ve fizik gücü cok üst düzeydi o zamanlar, degerlere yansimis. Marsilya'nin zamaninda 6M teklif verdigini unutmayalim, o zamanlar simdiki Bruno Alves'ten bile iyidi.

Alexis'in durumu nedir arkadaslar?

Yani geldi mi geliyor mu?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

Hakan, Ömer gibi adamları alamıyorsan hiç transfer yapma. Klübün parasını çöpe atma. Alacağın adamların göndereceğin adamlardan farkı olsun.

Takıma Genç ve yerli diye yetersiz adamları dolduracaklar. Bu işi daha önce çok rahat yapabilirlerdi fakat beceremediler. Halada hata yapıyorlar.

Senin şu an hedeflerin var. Bunlara odaklanman lazım. Ona göre transfer yapman lazım. Gençleştirme operasyonu yapacaksan sezon sonu yaparsın.

Şu eldeki oyunculardan Amrabat, Dany, Aydın, Ceyhun, Yekta anadolu klüpleri için çok iyi oyunculardır.

Ama ne takas olarak ne başka yollarla bir türlü elden çıkarılamıyorlar. Bu inanılmaz bir beceriksizliktir.

Madem yabancı sınırlaması en çok bizi zor duruma düşürdü. Transferde elimiz kolumuz bağlandı.

O zaman bu şerefsizliği yapan o federasyonla her gün uğraşacaksın. Sen Akhisarı değil Galatasaray spor klübünü yönetiyorsun. Ama hırs olmayınca , Galatasaray bağlılığın zayıf olunca işte bu potansiyeli harekete geçiremiyorsun. Şerefsizlerde istediği gibi at koşturuyor.

Melo-Selçuk-Sneijder. Bu üçlü orta saha avrupanın bile en iyilerindendir. Defans bölgesindeki oyuncular bireysel anlamda yetersiz. yani takım savunmasından bağımsız bireysel olarak hata çok oluyor.Ama bu takımın doğru futbolu , daha iyi futbolu oynamamasının en büyük nedeni ileri üçlüdür. Burası sistem kurmaktada, doğru savunmayı yapmaktada bu takıma sıkıntı yaratıyor. Burası yetersizliği geçtim diğer mevkilere göre en az oyuncu bulunan yerlerdir.

Bu bölge iyileştirilmediği sürece şampiyonluk hayal. İstediğin kadar defans bölgesine yerli oyuncu al.

Artik eski dönemleri geride biraktigimizi düsünüyorum ben. Madem senin Avrupa hedefin var, her sene böyle mesnetsiz oyunculara neden milyon eurolar veriyoruz? Türkiye liginde FB-BJK ve TS'deki adamlar disinda oyuncu yok (bu takimlarda bile 3 veya 4 iyi adam vardir). Bizim hedefimiz dedigin gibi Avrupa'daki yerliler olmali. Eger onlari eskisi gibi hala getiremiyorsan gram ilerleme yok demektir!! Gökhan Inler, Ömer Toprak, Serdar Tasci, Emre Can ve niceleri, kimse neden üzerinde durmuyor bu heriflerin? Maliyetini duyan kaciyor.. 1 adam yerine 3 adam aliyoruz ve daha fazla para cikiyor kasadan. Halbuki o bir oyuncuyu alsak kafamiz rahat edecek. Arda gitti Amrabat ve Riera'yi aldik mesela. Ayni hesaba geliyor. Riera'ya 3 seneden 3 milyonluk kontrat + 3 bonservis etti sana 12, Amrabat'a 8 bonservis etti 20, birde 5 yillik maasi var al sana 25 milyon..

Artik eski dönemleri geride biraktigimizi düsünüyorum ben. Madem senin Avrupa hedefin var, her sene böyle mesnetsiz oyunculara neden milyon eurolar veriyoruz? Türkiye liginde FB-BJK ve TS'deki adamlar disinda oyuncu yok (bu takimlarda bile 3 veya 4 iyi adam vardir). Bizim hedefimiz dedigin gibi Avrupa'daki yerliler olmali. Eger onlari eskisi gibi hala getiremiyorsan gram ilerleme yok demektir!! Gökhan Inler, Ömer Toprak, Serdar Tasci, Emre Can ve niceleri, kimse neden üzerinde durmuyor bu heriflerin? Maliyetini duyan kaciyor.. 1 adam yerine 3 adam aliyoruz ve daha fazla para cikiyor kasadan. Halbuki o bir oyuncuyu alsak kafamiz rahat edecek. Arda gitti Amrabat ve Riera'yi aldik mesela. Ayni hesaba geliyor. Riera'ya 3 seneden 3 milyonluk kontrat + 3 bonservis etti sana 12, Amrabat'a 8 bonservis etti 20, birde 5 yillik maasi var al sana 25 milyon..

bunda en büyük etken bence oyuncuların gelmek istememesi

Beşiktaş Tarık'a karşılık Enaramo'yu önermişte , Eskişehirspor , hem Enaramo hem Serdar Kurtuluş hem de Mustafa Pektemek'i istiyormuş sezon sonu sözleşmesi bitecek adam için. :D

Hayrovic : Boyle tarihi olan bir kulube gelmek fantastik . Cok iyi bir stadimiz ve Galatasaray icin DELI olan taraftarlarimiz var ..

Deli kardeslerim naberrrrrr :trollfacce.gif:

brumaya 12 milyon veren bir başkan çok kolay gidip ömere 7 8 verir gökhana verir

Fenev'den bu oyunculari alabilseydik ne güzel kadro kurabilirdik..

Egemen

B. Alves (Chedjou yerine)

Salih Uçan

Alper Potuk

Bu Salih'in nesini begeniyorsunuz harbiden?

Genc oyuncu tüccari Ersun Yalan bile herife forma vermiyor, oynadigi zaman sürekli sahada agiz dolusu küfür etmekten baska bir ise yaramiyor. U20 turnuvasinda gördük o büyük balonu. El Salvador takiminda bile Salih'ten iyi oyuncular vardi.

Alper bizde Melo ve Selcuk'u asla kesemez. Selcuk suan düsüste olabilir ama olsun.

Bruno Alves ve Egemen lig icin iyi adamlar, buna katiliyorum ama Avrupa'da bu adamlar Semih-Gökhan'dan cok fazla fark etmez. Bu 4'lüden Egemen bizde olsa süper olurdu mesela. Onlarin tek artisi Gökhan Gönül ve Caner Erkin gibi milli takimda alternatifsiz yerlilere sahip olmalari. Kontenjanda epey rahatliyorlar.

Beşiktaş Tarık'a karşılık Enaramo'yu önermişte , Eskişehirspor , hem Enaramo hem Serdar Kurtuluş hem de Mustafa Pektemek'i istiyormuş sezon sonu sözleşmesi bitecek adam için. :D

transfer politakası öğrenmesi gerekiyor bütün anadolu takımlarının gitmek isteyen oyuncunun önü açılmalı he tottenham gibi bi bale satmıyorsan :D

Bu Salih'in nesini begeniyorsunuz harbiden?

Genc oyuncu tüccari Ersun Yalan bile herife forma vermiyor, oynadigi zaman sürekli sahada agiz dolusu küfür etmekten baska bir ise yaramiyor. U20 turnuvasinda gördük o büyük balonu. El Salvador takiminda bile Salih'ten iyi oyuncular vardi.

Alper bizde Melo ve Selcuk'u asla kesemez. Selcuk suan düsüste olabilir ama olsun.

Bruno Alves ve Egemen lig icin iyi adamlar, buna katiliyorum ama Avrupa'da bu adamlar Semih-Gökhan'dan cok fazla fark etmez. Bu 4'lüden Egemen bizde olsa süper olurdu mesela. Onlarin tek artisi Gökhan Gönül ve Caner Erkin gibi milli takimda alternatifsiz yerlilere sahip olmalari. Kontenjanda epey rahatliyorlar.

bence egemeninde yeri yok egemen şuan ujfayla oynayıp harikalar yaratan semih gibi daha çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt