Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haklısın ama eklemek istediğim bişey var o hatada ünal aysalın payı %10lardadır heralde fatih hoca amrabat diye 3 ay baskı yaptı medyada dillendirildi amrabat alınmasa bakın fatih hoca istiyor alınmıyor diye başkanın üzerine gidilcekti oda zaten amrabatın maaşını kısarak falan birazda olsun daha az parayla transfer etmeye çalıştı

haklısın paşam. ama FT'e laf söyletmem onu da diim :D

egemen bize gelse 10 maç bizi eksik bırakır diye düşünüyorum hala he salih genç fena olmaz ama rotasyon oyuncusu alıcaksamda fenerden istemem keşke bizde olsa demem en azından

Keske Buca'dan alsaydik.

Duyduguma göre Galatasaraylimiş ama. Çocukta şeref var demek. ;)

Keske Buca'dan alsaydik.

Duyduguma göre Galatasaraylimiş ama. Çocukta şeref var demek. ;)

keşke o zaman alsaydık ona eyvallah ama senin yazım tarzında işte fenerden bunlar bizde olsa iyi kadro tarzı yorum yaptıgın için muhalefet oldum birazda kendi topçularımızda gayet salih kadar rotasyon oyuncusu olur

keşke o zaman alsaydık ona eyvallah ama senin yazım tarzında işte fenerden bunlar bizde olsa iyi kadro tarzı yorum yaptıgın için muhalefet oldum birazda kendi topçularımızda gayet salih kadar rotasyon oyuncusu olur

Fener'den nefret ederim fakat onlarda iyi yerli oyuncular oldugunu itiraf etmeliyim.

Belki yanliş söyledim: bu oyuncular bizim kadromuzu güçlendirirler, daha iyi yaparlar.

Bizde pek alternatif oyuncu yok çünkü.

Melo, Selçuk ve Sneijder'e.

Sol bek.

Stoper.

Kanat oyuncular.

İzet'in Türk pasaportu konusun da bir gelişme var mı ? yada duyumu olan varm ı :d

Muslera

XXX Semih YYY Alex

Sneijder Melo Selçuk

Bruma/Hajroviç Drogba Burak

Bu kadrodan çıkan sonuç: Ömer Toprak ne pahasına olursa olsun alınmalı. Sağbeke de Veysel bence. Sağbek için daha iyi biri lazım ama seneye Allah Kerim demek durumundayız...

Ancak uzun vadeli düşünüp Semih'in arkasını toparlayacak 1. Sınıf bir İtalyan stoper de düşünülebilir. Bu durumda Bruma/Hajroviç ikilisi kadroya zor girer, zaten Hajroviç yerli statüsünde oynatılamayacaksa neden alındı anlamak gerçekten mümkün değil.

Seneye Drogba'nın yerine en uygun isim bence Dzeko veya Lukaku, eğer pivot santrafor istiyorsa Mancini. Değil, Burak tarzında ancak çalım atabilen bir oyuncu aranıyorsa farklı oyuncular düşünmek lazım. Bana kalsa pivot forvetten çok komple forvet düşünürüm, Doumbia gibi, hem çalım atabilen, hem hızlı, hem de golü koklayan bir isim. Senelerdir hasretiz böyle bir oyuncuya.

Salih dursuna 4m euro veriyorsa bizimkiler bu kadar parayi veysele vermek daha mantikli

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salih dursuna 4m euro veriyorsa bizimkiler bu kadar parayi veysele vermek daha mantikli

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tarık-veysel 2si icin 3,5 milyon istiyormus bjkden eskisehir,biz 4 milyonu Salih e verirsek dogru olmaz,gir araya ver 700bin al tariki

Stopere paraya kiyip Koray Günter ve Kaan Ayhan alinmali,ikisininde cok yetenekli oldugu söyleniyor,Gökhan Zanla biryer kadar,Semih yetersiz,Chedjou yanlis transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt