Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
uykuya mi?
:nargile::nargile::nargile:
Hostes arkadasimdan duydum ucakta yatmis :smiley_simmons:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uykuya mi?
:nargile::nargile::nargile:
oyle programlara gerek yok resmı paınte yapıstır duzenle bı kac defa. sonunda avatar olarak kullanacakğın boyuta gelıyor.
şu tıp bı yol bırde
https://www.frmtr.com/resimli-ve-vi...-paint-ile-resim-boyutu-kucultme-resimli.html
yav şu avatarı nasıl değiştiriyorsunuz delirecem 1 aydır değiştiremiyorum 29.5kb den büyükmü ne diyip duruyor küçülte küçülte avatardaki selçuk inan gözükmez oldu hala aynısını diyor ???????????
İnşallah Hajro Son Dakikada Yatar Abi. Bu AdaM Yerli Olarak Oynamayacaksa Ne Yapalım ? Videolarındanda Amrabat Kayseride yaptıklarının yarısını göremedim ?
İnşallah Hajro Son Dakikada Yatar Abi. Bu AdaM Yerli Olarak Oynamayacaksa Ne Yapalım ? Videolarındanda Amrabat Kayseride yaptıklarının yarısını göremedim ?
Galatasaray News @GrandeGS6 dk
#Bilgi | G.Saray Kayserispor'a Salih Dursun için, 1M Euro + Bonservisiyle birlikte Ceyhun Gülselam'ı verecek. (Vatan)
Galatasaray News @GrandeGS7 dk
#Bilgi | G.Saray Bucaspor'a Umut Gündoğan transferi için, 500.000 Euro + Bonservisiyle birlikte Serdar Eylik'i verecek. (Vatan)
beyler bende neden avatar değişmiyor küçük avatara bile boyutu büyük diyor mod beyler yokmu bilen avatar cezası felanmı yedim anlamadım küçücük avatarı bile kabul etmiyor millet hareketli resim koyuyor o bile olurken
.JPG olarak koymaya calis. Paint ile degistirebilirsin
Salih 1 mden fazla etmez.
Şu an yönetim ne yapmaya çalışıyor tam bilmiyorum ama bence
Tek yerli alınsa bile yeter. Ömer Toprak alınsın sadece. Alttan girip, üstten çıksınlar ikna etsinler. Çok mu iyi , hayır ama Chedjou kadar ve hatta daha iyi oynar. CL'de sorun değil zaten bu sene sene sonu düşünürüz sınırın kalkıp kalkmamasına göre.
Al Ömer'i,
Muslera-Sabri/Hamit-Semih-Ömer-Alex-Melo-Selçuk-Sneijder-Bruma-Burak-Drogba
Alex,Bruma gibi adamlar koşu temposu katar ve 11 oynar gelişirler. İzet Türk olursa o da değerlendirilir.