Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah Hajro Son Dakikada Yatar Abi. Bu AdaM Yerli Olarak Oynamayacaksa Ne Yapalım ? Videolarındanda Amrabat Kayseride yaptıklarının yarısını göremedim ?

Yav ne Salihi Sabri yetmiyor mu

Discovery cihazımdan gönderildi

Şu an yönetim ne yapmaya çalışıyor tam bilmiyorum ama bence

Tek yerli alınsa bile yeter. Ömer Toprak alınsın sadece. Alttan girip, üstten çıksınlar ikna etsinler. Çok mu iyi , hayır ama Chedjou kadar ve hatta daha iyi oynar. CL'de sorun değil zaten bu sene sene sonu düşünürüz sınırın kalkıp kalkmamasına göre.

Al Ömer'i,

Muslera-Sabri/Hamit-Semih-Ömer-Alex-Melo-Selçuk-Sneijder-Bruma-Burak-Drogba

Alex,Bruma gibi adamlar koşu temposu katar ve 11 oynar gelişirler. İzet Türk olursa o da değerlendirilir.

beyler bende neden avatar değişmiyor küçük avatara bile boyutu büyük diyor mod beyler yokmu bilen avatar cezası felanmı yedim anlamadım küçücük avatarı bile kabul etmiyor millet hareketli resim koyuyor o bile olurken

beyler bende neden avatar değişmiyor küçük avatara bile boyutu büyük diyor mod beyler yokmu bilen avatar cezası felanmı yedim anlamadım küçücük avatarı bile kabul etmiyor millet hareketli resim koyuyor o bile olurken

Senin foto jpeg formatında değildir o yüzden boyutu büyük geliyordur

---------Muslera------------

Eboue-Semih-Chedjou-Telles

----------Melo-Selçuk-----------

Bruma----Sneijder-----Burak----

-----------Drogba----------------

Şampiyonlar Ligi Kadromuz. Bruma-İzet Belki Değişir ama sanmıyorum.

Şu an yönetim ne yapmaya çalışıyor tam bilmiyorum ama bence

Tek yerli alınsa bile yeter. Ömer Toprak alınsın sadece. Alttan girip, üstten çıksınlar ikna etsinler. Çok mu iyi , hayır ama Chedjou kadar ve hatta daha iyi oynar. CL'de sorun değil zaten bu sene sene sonu düşünürüz sınırın kalkıp kalkmamasına göre.

Al Ömer'i,

Muslera-Sabri/Hamit-Semih-Ömer-Alex-Melo-Selçuk-Sneijder-Bruma-Burak-Drogba

Alex,Bruma gibi adamlar koşu temposu katar ve 11 oynar gelişirler. İzet Türk olursa o da değerlendirilir.

yerli almamaya yemin etmis gibi yonetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt