Berk Sayman
Kırmızı Üye
- 29 Ekim 2012
- 1.612
- 0
- 726
haydaaaa, bir takima kac bek lazim
Eboue, Veysel
Alex, Tarık
Bunlara sağ bek alternatif sabri.
Sol bek alternatif Hakan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haydaaaa, bir takima kac bek lazim
Salih benim bildigim kadarıyla stoper orjinli stoper olarak alınır
Şimdi bir kaç cümle yazıcam kimse bana siyaset yapma vs demesin! Ben siyaset yapmıyorum tam tersi siyasetin futbolumuzdan çekilmesini istiyorum!!!
Galatasaraylı olup, Akp'ye oy verenin aklına tuz biber ekiyim! Kimse bana masal anlatmasın! Demirören bir kukladır ve onu yukardan ipleriyle oynatan Tayyip Erdoğandır! Ve federasyonu herkesin göndermek isterken göndermeme sebebi de budur. Çünkü klüp başkanlarının hepsinin ticari hayatı vardır. Ve Demirörenin zırhının Erdoğan olduğunu bildikleri için Erdoğan'a karşı bir adım atmak istemiyolar.
YA GALATASARAYLIYIM DEMİCEKSİN, YADA AKP'YE OY VERMEYECEKSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bunca zaman çektiğimiz bek sorununu 3-4 Türk bek ancak kapatıri hepsini alalım.![]()
Aynen öyle
ıshak veysel telle tarık sabri eboue hamit balta rotasyonu iş görür![]()
Sabri'yi direk tribüne gönderiyoruz, tezahürat edecek adam da lazım.![]()
Baltada sigara icer ebouede şaklabanlık yapar öbürleri dönüşümlü oynarlar![]()
Cl maçı olursa konu Eboue direk 11 oyuncusudur, kim gelirse gelsin takımın en iyi beki hala.![]()
Cl maçı olursa konu Eboue direk 11 oyuncusudur, kim gelirse gelsin takımın en iyi beki hala.![]()
Bi veysel eksikti
Discovery cihazımdan gönderildi