Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veysel'i Kasımpaşa almaz Alparslan'ı alıyorlar. Beşiktaş ilgilenmiyor. Gayet doğal.

Bunca zaman çektiğimiz bek sorununu 3-4 Türk bek ancak kapatıri hepsini alalım. :)

veysel salih ve 55'e göre daha iyidir 25 yaşında cok fena sayılmaz ama tarık biraz daha iyi olabilir

Şimdi bir kaç cümle yazıcam kimse bana siyaset yapma vs demesin! Ben siyaset yapmıyorum tam tersi siyasetin futbolumuzdan çekilmesini istiyorum!!!

Galatasaraylı olup, Akp'ye oy verenin aklına tuz biber ekiyim! Kimse bana masal anlatmasın! Demirören bir kukladır ve onu yukardan ipleriyle oynatan Tayyip Erdoğandır! Ve federasyonu herkesin göndermek isterken göndermeme sebebi de budur. Çünkü klüp başkanlarının hepsinin ticari hayatı vardır. Ve Demirörenin zırhının Erdoğan olduğunu bildikleri için Erdoğan'a karşı bir adım atmak istemiyolar.

YA GALATASARAYLIYIM DEMİCEKSİN, YADA AKP'YE OY VERMEYECEKSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neyse renkdas savas cikmasin forumda

ama haklisin

Veysel kötü transfer değil.

Önceki gün Önder Özen Veysel için beşiktaşlı demişti. Transferine umutlu bakıyordu. İnşallah haber doğrudur ve transfer gerçekleşmiştir. Hayırlı olsun

Dogan haber ajansi da son dakika olarak gecti haberi.Kulubuyle de her konuda anlasilmis.

Transfer politikamiz iyiye gider diye düşünüyordum Bruma transferinden sonra ara dönemdeki transferlerin gidisati iyi değil gibi umarim ben yanilirim

Discovery cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt