Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veysel zu galatasaray ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya varya bazıları cidden küfür istiyor.

Kimi alalım arkadaş kimi alalım?

İshak kötü, tarık kötü, salih kötü, veysel kötü.

Kimi alalım tam sopalık adamlarsınız varya.

Yabancı sınırı diye birşey var.

Veysel zu Galatasaray ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Veysel uğur meleke tabiriyle Alperden daha iyi ve yetenekli hatta çok yönlü bir isim. ..

Transfer politikamiz iyiye gider diye düşünüyordum Bruma transferinden sonra ara dönemdeki transferlerin gidisati iyi değil gibi umarim ben yanilirim

Discovery cihazımdan gönderildi

Transfer politikamız iyiye gidiyor zaten. Kontenjanın olduğu yerde paso yabancı doldurmaktan iyidir.

Bana yerli sag bek söylesene?

Sol bek?

Kanat?

Stoper?

Forvet?

ORtasaha?

Sol bek? tarık

Kanat?

Stoper? ömer toprak,

Forvet? muhammet demir

ORtasaha? hakan çalhanoğlu

üçünü al yeterli gidip çöp topluyoruz her zamanki gibi yiğit ,sercan,furkan gelince de ouvv diyenler vardı...

Yine bir transfer, yine üçe bölünen taraftar;

1-Çöp

2-Müthiş transfer

3-Keşke X'i alsaydık :D

Önce bir transfer bitsin, adam oynamaya başlasın görelim. Türklerden alabileceğimiz adamların hepsi hemen hemen aynı kalitede zaten.

Şimdi bir kaç cümle yazıcam kimse bana siyaset yapma vs demesin! Ben siyaset yapmıyorum tam tersi siyasetin futbolumuzdan çekilmesini istiyorum!!!

Galatasaraylı olup, Akp'ye oy verenin aklına tuz biber ekiyim! Kimse bana masal anlatmasın! Demirören bir kukladır ve onu yukardan ipleriyle oynatan Tayyip Erdoğandır! Ve federasyonu herkesin göndermek isterken göndermeme sebebi de budur. Çünkü klüp başkanlarının hepsinin ticari hayatı vardır. Ve Demirörenin zırhının Erdoğan olduğunu bildikleri için Erdoğan'a karşı bir adım atmak istemiyolar.

YA GALATASARAYLIYIM DEMİCEKSİN, YADA AKP'YE OY VERMEYECEKSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:ka19:

salih dursun la ceyhun gülselam takası yaparlarsa büyük kazık yeriz salih dursun un hiçbir özelliği yok tam bir kazma

Sol bek? tarık

Kanat?

Stoper? ömer toprak,

Forvet? muhammet demir

ORtasaha? hakan çalhanoğlu

üçünü al yeterli gidip çöp topluyoruz her zamanki gibi yiğit ,sercan,furkan gelince de ouvv diyenler vardı...

Hakanla ömer gelsin herkes ister tabikide realist olacaksın adamlar tercih etmiyor işte türkiye ligini hakan hamburgla sürünüyor ama bizi sözlesmesini iyileştirmek icin kullanıyor bu kadar basit ikisinin kulubunu kabul ettirmeye kalksan toplam en az 20 mn € bonservis ikisinin verebilcek düzeydemi suan kulup bence degil

Veysel Sarı Galatasaray’da. Bu transfer için futbolcu ve Eskişehirspor ile her konuda anlaşıldı.

Öte yandan, Galatasaray Kulübü’nün Bucaspor’dan Umut Gündoğan için kulübüyle anlaşmaya varırken, Kayserispor’un futbolcusu Salih Dursun için de prensipte anlaştığı öğrenildi.

Sarı kırmızılılar, Bucaspor’a Umut için 500 bin euro artı bonservisiyle birlikte Serdar Eylik’i verecek. Kayserispor’a ise 1 milyon euro artı bonservisiyle birlikte Ceyhun Gülselam’ı verecek

Veysel iş görür.Sırf Fatih Terim fanlığından yönetimin her hamlesini eleştirenler var,yapmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt