Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek? tarık

Kanat?

Stoper? ömer toprak,

Forvet? muhammet demir

ORtasaha? hakan çalhanoğlu

üçünü al yeterli gidip çöp topluyoruz her zamanki gibi yiğit ,sercan,furkan gelince de ouvv diyenler vardı...

Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak Bundesliga'da yükselişte olan isimler kariyerlerinin bu döneminde Türkiye'ye getirmek imkansıza yakın.

Muhammet Demir müzmin sakat, Tarık işi de olmayacak diye bir şey yok.

Veysel, Salih gibi isimleri alıp denemeye mecburuz her yerli transfere Yiğit'le Sercan gibi çıkacak deyip peşin hükümlü olduğumuz için bugün sıkıntı çekiyoruz zaten.

Hakanla ömer gelsin herkes ister tabikide realist olacaksın adamlar tercih etmiyor işte türkiye ligini hakan hamburgla sürünüyor ama bizi sözlesmesini iyileştirmek icin kullanıyor bu kadar basit ikisinin kulubunu kabul ettirmeye kalksan toplam en az 20 mn € bonservis ikisinin verebilcek düzeydemi suan kulup bence degil

niye? hesapla tamam mı telles,izet,veysel ne bileyim bu devre arası gelenleri bir hesapla en son..

Arkadaşlar ben inanmıyorum Veysel haberlerine klasik medya oyunu sırf Beşiktaş'tan büyük çalım diyebilmek için yapılan bir hamle bu..

Veysel-Hakan Ç.-Ömer toprak şu üç transferi yapsak Türk olarak 10 Ocak Yıldırım Demirören ya gurbetçi sayısına sınırlama koyar ya da anında yabancı sayısını düzenler..Bir Alper transferi ile koca ülkenin yabancı sınırlaması ile oynadılar bunlar..

Hakan ve Ömer'i vermiyor işte kulüpleri tekrar tekrar bunları alsınlar demenin alemi yok, 90'lardaki gibi helikopterle mi kaçıralım :D Vermiyorlar.

Sene başı da bunları vermiyorlar o zaman almayalım başka adam dedik kadro kuramadık.

Yine bir transfer, yine üçe bölünen taraftar;

1-Çöp

2-Müthiş transfer

3-Keşke X'i alsaydık :D

Önce bir transfer bitsin, adam oynamaya başlasın görelim. Türklerden alabileceğimiz adamların hepsi hemen hemen aynı kalitede zaten.

Olur mu hiç. Önce transfer edilecek, hemen çamur atılacak, yönetim vizyonsuzlukla suçlanacak. Ama aynı oyuncuyu başka bir takım alsa ve orada iyi bir performans gösterse yönetim yine vizyonsuzlukla suçlanacak. Bir durun bekleyin, önce resmiyet kazansın, formayı giysin kötü oynarsa her türlü eleştiriyi ben de yaparım. Ama daha bir oyuncunun adı çıktığı an senin de söylediğin gibi taraftar üçe bölünüyor. Çok enteresan bir zihniyetimiz var. :D

niye? hesapla tamam mı telles,izet,veysel ne bileyim bu devre arası gelenleri bir hesapla en son..

Telles sol bek onla o ne alakası var mecbur bir sol bek almamız lazım ki ayrıca bütün brezilya ne kadar iyi bir transfer yaptıgmızı yazıyor.. max 7 mn € bitmiş bu transfer..

İzet transferi suan icin soru işareti ama perilen para cok cüzzi 3,5 mn € ki yerli olma mevzusu var yerli olarak 3,5 mn € kimi alabiliyorsun?

Veyselin 6 ay sonra sözlesmesi bitiyor max vericegimiz para 1 mn € dur

Ömer bayramı alaydık iyiydi

Bu "çöplerle" uğraşacağına Arda'ya 30, İlkay'a 35, Mesut'a da 60-70 neyse verip getireceksin aslında yerli sıkıntısı çekmeyiz. :(

yav ona çöp buna çöp diyen arkadaşlara gerçekten hayret ediyorum... veya "vay efendim o anadolu topçusu"... bu nasıl bir tabirdir???... gökhan gönül anadolu topçusu değil miydi?... selçuk manisa'dan çıkmadı mı?... daha manisa'dayken ali sami yen'de 30 metreden 2 tane çakmadı mı bize????... semih anadolu topçusu bile değildi kartal'dan geldi ilk 11 oyuncusu oldu... caner bizden giderken kaç para verirdiniz????...

beni futbolcunun şu anda kendi takımında ne yapacağı değil galatasaray dişlileri arasında ne katkı vereceği ilgilendirir... ishak, tarık, veysel, salih yeni yapılanan milli takım kadrosunda olan isimler değil mi?... hadi mancini'den iyi biliyorsunuz... fatih terim'den de mi iyi biliyorsunuz????...

gerçi futbolu herkesten daha iyi bildiğinizi biliyorum da işte laf olsun diye sordum.. :)

The world’s best goalkeeper 2013 (IFFHS)

RANKING 2013

1. Manuel NEUER (FC Bayern München): 211 points
  2. Gianluigi BUFFON (Juventus FC Torino): 78 points
  3. Petr CECH (Chelsea FC London ): 64 points
  4. Thibaut COURTOIS (Club Atlético de Madrid): 54 points
  5. Victore VALDES (FC Barcelona): 53 points
  6. Iker CASILLAS (Real Madrid CF): 23 points
  7. Salvatore SIRIGU (Paris St Germain): 5 points

The world’s best referee

RANKING 2013

1. Howard WEBB (England): 102 points
  2. Nicola RIZZOLI (Italy): 82 points
  3. Viktor KASSAI (Hungary): 53 points
  4. Felix BRYCH (Germany): 42 points
  5. Cüneyt CAKIR (Turkey): 40 points
  6. Bjorn KUIPERS (Netherlands): 38 points
  7. Pedro PROENCA (Portugal): 35 points
  8. Ravshan IRMATOV (Uzbekistan): 29 points
  9. Carlos VELASCO CARBALLO (Spain): 22 points
  10. Gianluca ROCCHI (Italy): 17 points

Eskişehirspor ikinci başkanı Ahmet Yalçın Veysel Sarı’nın Galatasaray’a transfer olduğu hakkında çıkan haberleri yalanladı.

bu oyuncuyuda aldigimiz söyleniyor bjk macinda baya begenmistim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Wfj-WnlTsAI[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt