Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin yorumlarına baktımda tam bir anarşistlik sezdim sende birşeyler var daha geçen devre arasında drogba sneijderi getiren yönetime 2 senedir fiyasko transfer yaptılar diyosun?

mavcut ödenen paralarla drogbayıda sneijderide bende getiririm... yönetim-terim son 2 yıldır transferlerde Galatasarayı inanılmaz büyük zararlara sokmuşlardır,takımı batırmışlardır..

abi kardeşim amcam ne diyim bilmiyorum ama parayla olmuyor bu işler anlamıyorsunuz galiba adamlar gelmiyor işte ligi begenmiyorlar gelmiyorlar sen real madridmisin çıkarıp 40 50 klube 7 8 de adama verecen?

Orada dogru olabilirsin ama harbiden biktim anadolu klüblerin baskanlarindan. Orda ki oynayan oyuncular Almanya alt liginden geliyorlar. Ordan alalim ama eskisehir, kayseri gibi takimlardan almayalim artik..

Simdi o_Oo_Oo_Oo_O boyle bakarsin 3 gun sonra sana olur o 10milyon euro .. turkliginden adam almaktansa almanyadan turklere her turlu para verilir ... Olcay Sahan cok guzel bir ornek

Kim olursa olsun , as takımda sadece 4 dakika süre alabilmiş bir oyuncu.

Bence de gurbetçilere yönelmek lazım ama bu paraya Kaan Ayhan + Koray Günter'i alabiliyor olmamız lazım.

-Veysel, Tarık, İshak, Salih-

İsmi geçen adamlara bak yahu..

ya tutarsa :D

cizerim693aa%20%2810%29.jpg

Kaleci Ufuk hakkına ne düşünüyorsunuz basit maçlarda kaleye geçemez mi musleranın yerine kontenjan açılsın diye?

Eskişehir bu ligin en az gol yiyen takımı ve bu takımın beklerinde Veysel ve Tarık var.Yabancı sınırını da göze alırsak ikisi mükemmel transferler olur.Zaten kim var ki sağ bek ve sol bek için kaliteli yerli? Gökhan'la Caner'i alacak halimiz yok.Umarım ikisini de alırız.Devre arası Riera'yı sene sonu da Balta ve Sabri'yi yollarız.Eboue'nin yerine bir yabancı alınabilir sene sonunda.

mavcut ödenen paralarla drogbayıda sneijderide bende getiririm... yönetim-terim son 2 yıldır transferlerde Galatasarayı inanılmaz büyük zararlara sokmuşlardır,takımı batırmışlardır..

beyler burda interin başkanıyla kahve içip WESLEY SNEİJDER GİBİ BİR ADAMI 7m€ alıcak bi adam varmış

Orada dogru olabilirsin ama harbiden biktim anadolu klüblerin baskanlarindan. Orda ki oynayan oyuncular Almanya alt liginden geliyorlar. Ordan alalim ama eskisehir, kayseri gibi takimlardan almayalim artik..

böyle de canımı ye abi heleki eses kayseri gibi takımlara sıçtıgımız boku bile vermememiz lazım

parası neyse verelim diyen arkadaşlar, kimin parasını neye bu kadar rahat veriyonuz siz ? bekara karı boşaması ne kadar kolay ya ! 30 m euro, verelim ardayı alalım, 15 milyon lira verelim ömer'i alalım falan.. sen herhangi bir milyon euro'yu bir arada gördün mü hiç ?

5 milyon euro veremem belki ama 5000 euro'a iyi bir araba varsa alirim. Insanlari takimlarla karistirdin galiba. Takimin parasi takim icin kullanilacak tabiki. CL parasi yayinci kurulus parasini bankaya koyup faizinden mi transfer yapacagiz

kimi istersin??????????????

nokta atışı yapar,alpaslan öztürkü alırım... yazın bedevaya alırdım bir kurşda harcamazdım ama şimdide sene sonu satın alma opsiyonuyla alırım , salihden,veyseleden falan çok daha iyi oyuncu ama onu Kasımpaşa alıyor !!!

defansa koray günteri alırım mümkünse kaanı, ağır ağır takıma girerler ,bunlar alman altyapısı, alman genç millide çok başarılı isimler...

mustafa saymakı alırım .. sonrada transferi kapatırım ... ne veyseli ne salihi sizin aklınız başınızdamı ,gidin azıcık futboldan anlayan kayseri-Eskişehir taraftarına sorun bakalım size gülmeyeceklermi??

5 milyon euro veremem belki ama 5000 euro'a iyi bir araba varsa alirim. Insanlari takimlarla karistirdin galiba. Takimin parasi takim icin kullanilacak tabiki. CL parasi yayinci kurulus parasini bankaya koyup faizinden mi transfer yapacagiz

peki bana söyler misin kardeşim personel maaşlarını neyle ödeyeceksin ? boşuna mı sermaye arttırıyoz anasını satayım burda ? real madrid miyiz biz ? manu muyuz ? kime 30 m euro veriyoz ? boş yapmayın burda.

Bunu alın dışarıya !

matip-höwedes varken kaan oynayamaz hummels-subotic varken koray günter oynayamaz şu adamları almak lazım semih ve dany'den bin kat iyidirler.

valla koray dortmundun tüm stoperleri sakatken de oynamadı , sarr mı ne oynadı hoş o da amatör amatör hatalar yaptı

Çeptalk

bence biz tarık ı da aldık,az evvel radyosporda dinledim sıtkı sarac denen adamı öyle bi intibaya kapıldım,2 sinede imzayı attırdık en kötü sezon sonu gelecekler ama devre arası icin isi bitirmeye calısıyoruz gibi,bunlar bjk ile pazarlık yapıyor ama tarıkı aldık bile coktan bence:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt