Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eray

Aykut

Dany

Chedjou

Hakan

Riera

Eboue

Sabri

Ceyhun

Engin

Hamit

Amrabat

Aydin

Yigit

Yeni sezona kadar bunlar elden cikarilmali. Boldlananlar hemen gönderilebilir. Hic forma giymeyen adamlara para vermekten kurtuluruz böylece.

parası neyse verelim diyen arkadaşlar, kimin parasını neye bu kadar rahat veriyonuz siz ? bekara karı boşaması ne kadar kolay ya ! 30 m euro, verelim ardayı alalım, 15 milyon lira verelim ömer'i alalım falan.. sen herhangi bir milyon euro'yu bir arada gördün mü hiç ?

verme kardeşim fahiş paraları verme ama bonservisi olmayan alpaslanıda al ,anlamıyormusunuz siz , sercan ,yiğit elimizde patladı ,amrabatı bedevaya kiralayabiliyorsun, allah aşkına hiçmi acımıyorsunuz desteklediğiniz takımın böyle abukluklar yapmasına ??? salih dursun ,Veysel sarı için yorum yapmadan önce gidin azıcık futboldan anlayan bir Eskişehir ve kayseri taraftarı ile konuşun.

nokta atışı yapar,alpaslan öztürkü alırım... yazın bedevaya alırdım bir kurşda harcamazdım ama şimdide sene sonu satın alma opsiyonuyla alırım , salihden,veyseleden falan çok daha iyi oyuncu ama onu Kasımpaşa alıyor !!!

defansa koray günteri alırım mümkünse kaanı, ağır ağır takıma girerler ,bunlar alman altyapısı, alman genç millide çok başarılı isimler...

mustafa saymakı alırım .. sonrada transferi kapatırım ... ne veyseli ne salihi sizin aklınız başınızdamı ,gidin azıcık futboldan anlayan kayseri-Eskişehir taraftarına sorun bakalım size gülmeyeceklermi??

Koray, Alpaslan, Mustafa ve Kaan'i ne kadar izleme sansiniz oldu da bu kadar güveniyorsunuz o oyunculara anlayamadim.

Veysel ve Tarik gibi oyuncular Süper Lig'de en azindan bu sene kendini ispat etmis oyuncular, Mancini gibi biri bu oyuncularda bir sey görmese isteyecegini sanmam. Lütfi'ye göre Tarik'i Mancini begenip istemis mesela.

Eskisehir'in ligin en az gol yiyen takimi oldugunu ve beklerinin Tarik ve Veysel oldugunu unutmayalim.

bence biz tarık ı da aldık,az evvel radyosporda dinledim sıtkı sarac denen adamı öyle bi intibaya kapıldım,2 sinede imzayı attırdık en kötü sezon sonu gelecekler ama devre arası icin isi bitirmeye calısıyoruz gibi,bunlar bjk ile pazarlık yapıyor ama tarıkı aldık bile coktan bence:D

Tarık ve Veysel = Roni

bence biz tarık ı da aldık,az evvel radyosporda dinledim sıtkı sarac denen adamı öyle bi intibaya kapıldım,2 sinede imzayı attırdık en kötü sezon sonu gelecekler ama devre arası icin isi bitirmeye calısıyoruz gibi,bunlar bjk ile pazarlık yapıyor ama tarıkı aldık bile coktan bence:D

aldik biz sadece duyduguma gore sezon sonu yerine simdik istiyoruz kadroda .. cunku es es oynatmayip cirkeflik yapip performanslarini copluk seviyesini indirecek...

Ara transferde katmak icin MAX 1milyon euro yla kapatirsak iyi olur

peki bana söyler misin kardeşim personel maaşlarını neyle ödeyeceksin ? boşuna mı sermaye arttırıyoz anasını satayım burda ? real madrid miyiz biz ? manu muyuz ? kime 30 m euro veriyoz ? boş yapmayın burda.

Ben 5 milyon hakkinda konusuyorum sen 30. Dediklerimi abartip kendinde hak bulma bence. Parasi neyse ifadesini kullandim evet. Tabiki butjemize uygun olacak ama butcemiz mesela 10milyonsa git 5er milyona al adam gibi oyunculari ama gidip Ali'ye 1,mehmete 2, Veysele su kadar bu kadar verip takimi doldurmanin anlami yok

şu veyselle tarık dirensede eskişehirspor u iffet yapsak
F1E282D3C5BE440483B0D0FFAE8042B0.jpg

Koray, Alpaslan, Mustafa ve Kaan'i ne kadar izleme sansiniz oldu da bu kadar güveniyorsunuz o oyunculara anlayamadim.

Veysel ve Tarik gibi oyuncular Süper Lig'de en azindan bu sene kendini ispat etmis oyuncular, Mancini gibi biri bu oyuncularda bir sey görmese isteyecegini sanmam. Lütfi'ye göre Tarik'i Mancini begenip istemis mesela.

Eskisehir'in ligin en az gol yiyen takimi oldugunu ve beklerinin Tarik ve Veysel oldugunu unutmayalim.

bu saydıgın oyuncuları burdaki bi moderator arkadaş yazdı ondan okuyup görüp efelenmiyorsa hiç bişey bilmiyorum

Eray

Aykut

Dany

Chedjou

Hakan

Riera

Eboue

Sabri

Ceyhun

Engin

Hamit

Amrabat

Aydin

Yigit

Yeni sezona kadar bunlar elden cikarilmali. Boldlananlar hemen gönderilebilir. Hic forma giymeyen adamlara para vermekten kurtuluruz böylece.

Murat;aynı şeyi düşünüyoruzda nasıl olabilecek bu iş.Ancak ve ancak gördüğün gibi hibe ile oluyor.nedense ,ne hikmetse bir tanesi bile talep görmüyor:(((

Bu arada yiğit nerelerde bilen varmı?Esamesi bile okunmuyor.

nokta atışı yapar,alpaslan öztürkü alırım... yazın bedevaya alırdım bir kurşda harcamazdım ama şimdide sene sonu satın alma opsiyonuyla alırım , salihden,veyseleden falan çok daha iyi oyuncu ama onu Kasımpaşa alıyor !!!

defansa koray günteri alırım mümkünse kaanı, ağır ağır takıma girerler ,bunlar alman altyapısı, alman genç millide çok başarılı isimler...

mustafa saymakı alırım .. sonrada transferi kapatırım ... ne veyseli ne salihi sizin aklınız başınızdamı ,gidin azıcık futboldan anlayan kayseri-Eskişehir taraftarına sorun bakalım size gülmeyeceklermi??

ben sağ bek diyorum sen mustafa saymak,koray günter,kaan ayhan diyosun.. biz de istiyoruz bunları. salih sabri den 1 gömlek üstün, yeteneksizin teki..biliyoruz bunları.. 2-3 isim duymussun bi tarafın kalmış. doğru tek sen biliyosun transfer yapmayı. aferin sana!

mavcut ödenen paralarla drogbayıda sneijderide bende getiririm... yönetim-terim son 2 yıldır transferlerde Galatasarayı inanılmaz büyük zararlara sokmuşlardır,takımı batırmışlardır..

Böyle yorumlarda çok sık bulunma. şuan ortalık sakin iyisin yüklenecek adam yok, yoksa kuş damgasını yersin linç ederler seni burda

beyler burda interin başkanıyla kahve içip WESLEY SNEİJDER GİBİ BİR ADAMI 7m€ alıcak bi adam varmış

ne komik insanlar var burada.. 5 milyon Euro yıllık parayı verdinmi geliyor delikanlı...neyin kafasındasınız siz , wesley sneijder kalitesinde ama daha gencini 2-3 milyone euroya getirene büyük adam deniyor ribery transferi gibi..

Bu almanyanin alt liglerini veren bir tv kanali varda biz mi bilmiyoruz ya .herkes alman ligi uzmani .

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eray

Aykut

Dany

Chedjou

Hakan

Riera

Eboue

Sabri

Ceyhun

Engin

Hamit

Amrabat

Aydin

Yigit

Chedjou/Hamit/Eboue kala bilir sag kanatta adam birakmadin haci

Ben 5 milyon hakkinda konusuyorum sen 30. Dediklerimi abartip kendinde hak bulma bence. Parasi neyse ifadesini kullandim evet. Tabiki butjemize uygun olacak ama butcemiz mesela 10milyonsa git 5er milyona al adam gibi oyunculari ama gidip Ali'ye 1,mehmete 2, Veysele su kadar bu kadar verip takimi doldurmanin anlami yok

tamam madem mr. scout sence senin düşündüğünü yıllardır senin gibi klavye başında değil de profesyonel olarak yapanlar düşünmüyorlar mıdır ? veysel'i aldık eleştir, tarık gelsin eleştir eyvallah ama parası neyse verelim şunu alalım ne ya ? adamlar bütçe, maliyet optimizasyonunu hepimizden iyi yaparlar sen merak etme. zaten senden benden iyi oldukları için onlar kulüpte çalışıyor sen ben burda konuşuyoruz. anlatabildim mi ?

ben sağ bek diyorum sen mustafa saymak,koray günter,kaan ayhan diyosun.. biz de istiyoruz bunları. salih sabri den 1 gömlek üstün, yeteneksizin teki..biliyoruz bunları.. 2-3 isim duymussun bi tarafın kalmış. doğru tek sen biliyosun transfer yapmayı. aferin sana!

Alpaslan öztürkü izlememiş ve nerede oynadığını bilmeyen adamlar futbolu konuşmam ...

not: sizin bu görüşleriniz gayet normal ,keza taraftarsınız ama futbol bilgisi ancak sıradan bir taraftar kadar olan yetkililerimiz ayrı komedi..

ne komik insanlar var burada.. 5 milyon Euro yıllık parayı verdinmi geliyor delikanlı...neyin kafasındasınız siz , wesley sneijder kalitesinde ama daha gencini 2-3 milyone euroya getirene büyük adam deniyor ribery transferi gibi..

Wesley Sneijder kalitesinde adami 2-3 Milyona nerede bulacaksin arkadasim? :)

Sneijder cok özel bir oyuncu, yönetimin amaci biraz da Sneijder ile reklam ve sükse yapmakdi. Cok da iyi becerdiler.

Bu Alex Telles, Hajrovic gibi genc oyuncular takimimizda Sneijder ve Drogba oldugu icin kolaylikla gelmesini saglayabiliyoruz.

Bu arada Sneijder yillik 3,5 Milyon Euro aliyor yaklasik, 5 degil.

Sneijder gibi bir oyuncu icin bu miktar cok normal, bence az bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt