Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
espirimi yapıyorsunuz yoksa portoyu,ajaxı falan bilmiyormusunuz???

neyse bu kafayla tartışmamak gerek..

Porto ve Ajax'in durumlari bize göre cok farkli.

Yabanci sinirlamasi diye bir olayin farkindasiniz galiba? Porto gibi her sene 10-15 tane yabanci transferi yapabilme imkanimiz yok yani. Bruma'yi aldik ama yabanci sinirindan oynatamiyoruz bile bu yetenegine ragmen.

Önemli olan boldlanan oyunculari hemen gönderebilmek. Gerisine sonra bakariz.

Oyuncu pazarlama konusunda bizden daha kötü bir takim var mi acaba? Yigit'i hic sorma zaten, PTT 1.ligde bile oynayamadi ve bize geri döndü.

Yiğit konusunda bilmediğimiz birşeyler olduğunu düşünüyorum.Fatih hocam seve seve aldı.Hiç oynatmadı:orduya gitti oradada kadro dışı kaldı.nedendir niçindir?Antrenmanmı sevmiyor,kötümü davranıyor anlam veremedim bir türlü yaa.

100bin dolar icin Ribery i elinden kacirana ne denir peki ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yapmıyorlar gibi konuşuyosun ona takılıyorum. sen amrabat geldiğinde ayakların popona vura vura gezmediysen ben hiç bişi bilmiyorum. ota boka yönetime laf söylemeyin. aydınlarla sabrilerle uğraştığın gibi drogbayı sneijderi rüyanda deği tt arenada görüyosun ve hala inatla boş yapıyosun.

Komik olan beni zorla yönetim düsmani göstermeye calisman. Benim dedigim 5 milyonu 30 milyon yapman. Nedir senin derdin ya. Ben yönetimlen cok memnunum merak etme

PARASI NEYSE VERELİM DE falcao, ibrahimoviç, jordi alba, dani alves'i alalım ya beyler. veysel meysel sinek topçu bunlar uğraşmayalım. çünkü floryanın alt katı darphane. basıyoz orda.

Bana yerli sag bek söylesene?

Sol bek?

Kanat?

Stoper?

Forvet?

ORtasaha?

Alparslan,Tolgay,Giray,Koray,Muhammet D.,Cenk

Politika derken kalite olarak tartışmaya çok acik olmayan kendini ispatlamis isimler üzerinde calisma yapmaliyiz kötü olup olmayacagini elbet bilemem, kadroyu yerlilerle genişletmek lazim sinirdan dolayı daha iyi alternatifler üzerinde daha önceden calisma yapilmali futbolcumuzu ayatiyor diyenler aglasin başka yolu yok.

Discovery cihazımdan gönderildi

Yiğit konusunda bilmediğimiz birşeyler olduğunu düşünüyorum.Fatih hocam seve seve aldı.Hiç oynatmadı:eek:rduya gitti oradada kadro dışı kaldı.nedendir niçindir?Antrenmanmı sevmiyor,kötümü davranıyor anlam veremedim bir türlü yaa.

Mancini bile herkese forma verdi (Yigit dahil) Engin ve Yigit'i ilk basta eledi hemen.

vız gelir tırıs gider, yaşımız 40 olmuş , vaktiyle ua forumda linç edip atmışlardı beni ( o zamanlar komik ua cılar mustafar sarpı falan savunurken ben çöp diyordum)

ben herkesden iyi Galatasaraylı olduğumu düşünüyorum keza takımımın 1 kuruşunu çöpe attırmamak için elimden gelen herşeyi yaparım..

Bak ozamanlar Mustafa Sarp'i elestiriyormussun, simdi Wesley Sneijder'e laf atiyorsun.

Ünal Aysal yönetiminin farki bu iste :)

PARASI NEYSE VERELİM DE falcao, ibrahimoviç, jordi alba, dani alves'i alalım ya beyler. veysel meysel sinek topçu bunlar uğraşmayalım. çünkü floryanın alt katı darphane. basıyoz orda.

kafan çok güzelmiş kardeş.

:trollfacce.gif:

Komik olan beni zorla yönetim düsmani göstermeye calisman. Benim dedigim 5 milyonu 30 milyon yapman. Nedir senin derdin ya. Ben yönetimlen cok memnunum merak etme

ben onu ortaya yazdım senin entryni okumadım bile sen kendi üstüne alındın kardeşim. derdim merdim yok hadi iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt