Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskisehirspor mali krizdeymis oyuncularin parasini odeyemiyormus.Transferleri dondurmuslar:)

başkan yıne buyuk konuştu umarım yanılmaz yanıltmazlar...hayrovıc telles dışında Veysel tarık salıh umut gelecek heralde bakalımm

Wesley sneijder utanmasa ajax alt yapısına girerken 7m bonservisle girerdi aslkdjalskdas

Evet Galatasaray ona o kadar para ödeyerek paralarini carcur ediyormus ve onlarin yerine gidip 18-19 yasinda profesyönel kariyerine bile baslamamis oyuncular bulmaliymis dediginize göre.

Mustafa Sarp gibi oyunculari oynatacagimiza Wesley Sneijder gibi futbolcular alsin paralari, emin ol geri kazandirirlar o paralari kulübe. Sampiyonlar ligi macina Mustafa Sarplarla, 18-19 yasinda Profesyönel kariyeri baslamamis Türk oyuncularla veya sirf genc diye garip garip oyuncularla cikilmaz. Önce kaliteli oyuncularla cikilir, sonra o kaliteye simdi yaptigimiz gibi diger genc oyuncular katilir.

ciddi idrak sorunlarınız var üstadım, wesley sneijder transferinde parayı carcur ettiğine dair bir mesajım varsa ,herkesin önünde özür dileyeceğim ama benim mesajlarımı çarpıttığınız için aksini ispat edene kadar sizi müfteri ilan ediyorum..

Kesin dany de hibe olmuştur.Sormazlarmı dany yi veriyorsun neden ishakı almıyorsun diye.

Bende anlamadım dany gitsin tamam ya ver bonservisi ile risk alarak İshak ı al yada hem dany i kiralık ver Karabük e İshak ı kiralık al dene sene sonuna kadar beğenirsen takas yaparsın ikisini. Aynı olayı amrabat ile Antalya'da oynayan Emrah başsan için de yapabilirsin neden düşünmezler anlamıyorum biz kendi futbolcularımızı pazarlayamıyoruz en son olumlu takası muslera ile bizdeki ismini unuttuğum ön libero ile yapmıştık iyi de olmustu

ne istiyosun o zaman? transfer yapsak beğenmiyosun, yapmasak beğemiyosun, eldekini göndersek beğenmiyosun, göndermesek beğenmiyosun.

tüm amacın beğenmemek mi? o zaman kusura bakma böyle taraftarlık olmaz.

Yahu ne diyorsun sen..Ben elimizdekilerin bu aadamlardan daha kötü olmadığını söylüyorum. Nasıl taraftar olacağımıza da karışıyorlar arkadaş. Beğenmek zorunda mıyız? Yiğit'i de Dany'i de almayın dedik kötü mü etmişiz?

isterler tabi,adiler,istemezler mi,fırsat bu fırsat sömürelim Cimbomu dicekler ama şılllap diye avuclarını yalayacaklar,2 side bizim,alicaz vurucaz kirbaci alicaz vurucaz

alalım kadro dışı bırakalım anasını satayım. oynatmayalım. sonra da uzaktan böyle ''ehe eheh fakirler'' diye kıs kıs gülelim.

Eskisehirspor mali krizdeymis oyuncularin parasini odeyemiyormus.Transferleri dondurmuslar:)

BdD-TEHCQAA97br.jpg

ciddi idrak sorunlarınız var üstadım, wesley sneijder transferinde parayı carcur ettiğine dair bir mesajım varsa ,herkesin önünde özür dileyeceğim ama benim mesajlarımı çarpıttığınız için aksini ispat edene kadar sizi müfteri ilan ediyorum..

:)

mavcut ödenen paralarla drogbayıda sneijderide bende getiririm... yönetim-terim son 2 yıldır transferlerde Galatasarayı inanılmaz büyük zararlara sokmuşlardır,takımı batırmışlardır..

galatasaray yönetiminin son 2 yıl oldugu gibi devre arası transferi fiyaskodur.

o paraya bende alırım başarı değil

dedinizmi demedinizmi?

Sercan gelmis

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt