Buğra Şahin
Sarı Üye
- 24 Haziran 2009
- 248
- 13
- 1.288
Eskisehirspor mali krizdeymis oyuncularin parasini odeyemiyormus.Transferleri dondurmuslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten10 dk
Veysel 800 bin lira alacağından vazgeçti.. G.Saray Necati'den kalan 400 bin € alacağından.. E.Şehir artı para istemezse Veysel G.Saray'da..
Eskisehirspor mali krizdeymis oyuncularin parasini odeyemiyormus.Transferleri dondurmuslar![]()
Ağzından bal damlıyor renktaş , beter olsunlar.:077::077::077:
istemez mi aç köpekler.
Eskisehirspor mali krizdeymis oyuncularin parasini odeyemiyormus.Transferleri dondurmuslar![]()
Evet Galatasaray ona o kadar para ödeyerek paralarini carcur ediyormus ve onlarin yerine gidip 18-19 yasinda profesyönel kariyerine bile baslamamis oyuncular bulmaliymis dediginize göre.
Mustafa Sarp gibi oyunculari oynatacagimiza Wesley Sneijder gibi futbolcular alsin paralari, emin ol geri kazandirirlar o paralari kulübe. Sampiyonlar ligi macina Mustafa Sarplarla, 18-19 yasinda Profesyönel kariyeri baslamamis Türk oyuncularla veya sirf genc diye garip garip oyuncularla cikilmaz. Önce kaliteli oyuncularla cikilir, sonra o kaliteye simdi yaptigimiz gibi diger genc oyuncular katilir.
Kesin dany de hibe olmuştur.Sormazlarmı dany yi veriyorsun neden ishakı almıyorsun diye.
ne istiyosun o zaman? transfer yapsak beğenmiyosun, yapmasak beğemiyosun, eldekini göndersek beğenmiyosun, göndermesek beğenmiyosun.
tüm amacın beğenmemek mi? o zaman kusura bakma böyle taraftarlık olmaz.
isterler tabi,adiler,istemezler mi,fırsat bu fırsat sömürelim Cimbomu dicekler ama şılllap diye avuclarını yalayacaklar,2 side bizim,alicaz vurucaz kirbaci alicaz vurucaz
ciddi idrak sorunlarınız var üstadım, wesley sneijder transferinde parayı carcur ettiğine dair bir mesajım varsa ,herkesin önünde özür dileyeceğim ama benim mesajlarımı çarpıttığınız için aksini ispat edene kadar sizi müfteri ilan ediyorum..
mavcut ödenen paralarla drogbayıda sneijderide bende getiririm... yönetim-terim son 2 yıldır transferlerde Galatasarayı inanılmaz büyük zararlara sokmuşlardır,takımı batırmışlardır..
ciddi idrak sorunlarınız var üstadım, wesley sneijder transferinde parayı carcur ettiğine dair bir mesajım varsa ,herkesin önünde özür dileyeceğim ama benim mesajlarımı çarpıttığınız için aksini ispat edene kadar sizi müfteri ilan ediyorum..
Hergun bi transfer aciklanacak demedi iyi dinleyin adami
alalım kadro dışı bırakalım anasını satayım. oynatmayalım. sonra da uzaktan böyle ''ehe eheh fakirler'' diye kıs kıs gülelim.