Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TS Yekta için GS ile anlaştı, oyuncunun kararı bekleniyor. (haber61)

riera ne amaçla direniyor anlamıyorum yarım sezon sözleşmesi kalmış verin alacağını yollayın.

Yerli sağ bek önerilerim.

Mahmut Özen 25 yasında Malmö'de oynuyor.

Marvin Büyüksakarya Stuttgart u19 da ve Germany u19 da oynuyor henüz 18 yaşında ve gelecegin yıldızlarından. Tutup getirmek lazım bu çocugu

25 yaşında hala malmöde kalan oyuncudan bi halt olmaz akjshedaksda

Asil biz Tolgay i niye hala almadik onu sormak gerek

TS Yekta için GS ile anlaştı, oyuncunun kararı bekleniyor. (haber61)

olabilir,umut denen cocugu alırsa yektaya izin verecek sanırım mancini ama yekta kalmalı bence,son oynadıgı maclarda gerek kupa macları gerek ligde olsun begenmistim yektayı,hayırlısı olsun

yabancı sınırı olmasa şuan belli bir kalitesi olan yıldızlar topluluguyduk

Veysel Sarı'ya vericeleri paranın 5 te 1 i ile bu çocugu alsınlar.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mD0eFkNqXOs[/media]

yav bi bitmediniz.. videodan oyuncu mu begenilir. adam 30 tane iyi hareketi var belkide 50 tane kötü..ben sana bi sabri,aydın videosu gösteririm ağzın açık kalır.

yekta yı tspora versinler aferin. yekta, tarık-veysel-salihi top diye oynar

Hajrovic'in performansini merakla bekliyorum, önyargili degilim ama eger yabanci statüsünde oynayacak ise bu yine yönetimin rezalet transfer politikasinin kanitidir.

Yabanci Hajrovic senin neyine? Ver 8-9 milyon al ozm Salah'yi. Basel 12'ye Shaqiri'yi satti. Genelde cok fazla para isteyen kulüpler degil bu takimlar. Olmadi mi? Ver 10 milyon al Kampl'i.

Gerci ben Kampl'i istemem ama mutalaka isvicreden sacma yabanci oyuncu alacagina onu tercih ederim. Yabanci Hajrovic nedir ya allah askina.. Daha cok kendisine yazik ederiz. Milli takim'a cagirilmaz dünya kupasi öncesi.

veysel 25 yaşına gelmiş nedense hiç dikkatimi çekmedi bugüne kadar. eskişehirden aklımda kalan tek adam erkan zengindi. tekniği çok iyi ama oda kafadan amatör.

Yekta'yı istiyorlarsa en kötü Olcan ya da Yusuf'u kapmak lazım.

Bizim yönetim yine gidip kiralık verir ya neyse...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt