Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
sen git kazma salihle veysel ile uğraş yektayı ver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 Maç daha oynarsa sözleşmesi otomatik 1 sene daha uzuyor ,,
sen olsan direnmezmisin ?
25 yaşında hala malmöde kalan oyuncudan bi halt olmaz akjshedaksda
Ama romaldimho geliyor takım önce stat bulacakmis fiko imza töreni için ünal başkanı aramış başkan kabul etmemiş
* tapatalk
25 yaşında hala eses te kalan oyuncudan bi halt olur mu peki ? hem de daha pahalı ?
yav bi bitmediniz.. videodan oyuncu mu begenilir. adam 30 tane iyi hareketi var belkide 50 tane kötü..ben sana bi sabri,aydın videosu gösteririm ağzın açık kalır.
Veysel - Salih - Tarık - Alex ---> IN
Eboue - Sabri - Hakan - Riera ---> OUT
Yönetimin planı bu herhalde...
Es es te Drogbaya teklif götursun alsın alabiliyorlarsa. ..
iyide rakip olmasına gerek yok sinoyu drogbayı selçuğu meloyu dinlendirirsin olay bu
Tamam bizde yardim ederiz. Wikipedia yi acalim mesela panathinaikos un stadi olabilir. Veya belgrad stadyumuD
Emre birak bu oyunlari seni zaten biliyoruz. Eski mesajlardan anlasiliyor :cool:
Sabri gitsinde kim gelirse gelsin
Hajrovic'in performansini merakla bekliyorum, önyargili degilim ama eger yabanci statüsünde oynayacak ise bu yine yönetimin rezalet transfer politikasinin kanitidir.
Yabanci Hajrovic senin neyine? Ver 8-9 milyon al ozm Salah'yi. Basel 12'ye Shaqiri'yi satti. Genelde cok fazla para isteyen kulüpler degil bu takimlar. Olmadi mi? Ver 10 milyon al Kampl'i.
Gerci ben Kampl'i istemem ama mutalaka isvicreden sacma yabanci oyuncu alacagina onu tercih ederim. Yabanci Hajrovic nedir ya allah askina.. Daha cok kendisine yazik ederiz. Milli takim'a cagirilmaz dünya kupasi öncesi.
veysel 25 yaşına gelmiş nedense hiç dikkatimi çekmedi bugüne kadar. eskişehirden aklımda kalan tek adam erkan zengindi. tekniği çok iyi ama oda kafadan amatör.
o mantıkla o yazdıklarının izzetten iyi performans vereceklerini garanti edemezsin ki, ama 3 kat para ödüyosun.
eğer yabancı alacaksan ya en fazla 3-4 milyon verip ya tutarsa transferi yaparsın ya da direkt ortalığı ayağa kaldıracak adamlar alırsın. ne olursa olsun isviçre, avusturya liginden gelecek adam kaç paraya gelirse gelsin ya tutarsa olacaktır.