Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama romaldimho geliyor takım önce stat bulacakmis fiko imza töreni için ünal başkanı aramış başkan kabul etmemiş

* tapatalk

Tamam bizde yardim ederiz. Wikipedia yi acalim mesela panathinaikos un stadi olabilir. Veya belgrad stadyumu :DD

Emre birak bu oyunlari seni zaten biliyoruz. Eski mesajlardan anlasiliyor :cool:

alınabilecek yerlilerin hiçbiri katkı veremez hakan dışında gelecek sezon bedavaya gönderip yenilerini alırız.

Tamam bizde yardim ederiz. Wikipedia yi acalim mesela panathinaikos un stadi olabilir. Veya belgrad stadyumu :DD

Emre birak bu oyunlari seni zaten biliyoruz. Eski mesajlardan anlasiliyor :cool:

Ama beşiktaş şampiyon olacakmış herhalde bir yerde okudum.

Eğleniyorum da :D

* tapatalk

Hajrovic'in performansini merakla bekliyorum, önyargili degilim ama eger yabanci statüsünde oynayacak ise bu yine yönetimin rezalet transfer politikasinin kanitidir.

Yabanci Hajrovic senin neyine? Ver 8-9 milyon al ozm Salah'yi. Basel 12'ye Shaqiri'yi satti. Genelde cok fazla para isteyen kulüpler degil bu takimlar. Olmadi mi? Ver 10 milyon al Kampl'i.

Gerci ben Kampl'i istemem ama mutalaka isvicreden sacma yabanci oyuncu alacagina onu tercih ederim. Yabanci Hajrovic nedir ya allah askina.. Daha cok kendisine yazik ederiz. Milli takim'a cagirilmaz dünya kupasi öncesi.

o mantıkla o yazdıklarının izzetten iyi performans vereceklerini garanti edemezsin ki, ama 3 kat para ödüyosun.

eğer yabancı alacaksan ya en fazla 3-4 milyon verip ya tutarsa transferi yaparsın ya da direkt ortalığı ayağa kaldıracak adamlar alırsın. ne olursa olsun isviçre, avusturya liginden gelecek adam kaç paraya gelirse gelsin ya tutarsa olacaktır.

o mantıkla o yazdıklarının izzetten iyi performans vereceklerini garanti edemezsin ki, ama 3 kat para ödüyosun.

eğer yabancı alacaksan ya en fazla 3-4 milyon verip ya tutarsa transferi yaparsın ya da direkt ortalığı ayağa kaldıracak adamlar alırsın. ne olursa olsun isviçre, avusturya liginden gelecek adam kaç paraya gelirse gelsin ya tutarsa olacaktır.

Salah ve Kampl mi Hajrovic ten daha verimli olamayacak? Saka heralde?

Evet 100% garanti hemde. Burdan Hajrovic'i kötülüyorum cikmasin.

Yerliye transferinde artık kalite diye düşünmüyorum direkt taze kan yeni yüz diye düşünüyorum.aydın sabri hakan takım için emek vermiş oyuncular olsa da artık yeni yüzlere şans verilmelidir.açıkcası aydına verilen şans yada emre çolak a verilen şans her hangi bir yerliye verildiğinde bundan daha az değerlendirilemez bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt