Kaan Sözevet
Yeni Üye
- 7 Ocak 2014
- 58
- 0
- 576
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkana helal olsun, her taraftan saldırıyor oyunculara, alsın hepsini alsın, elimiz kolumuz bağlı kontenjandan dolayı toplasın yerlileri Mancini iyi olana formayı verecek zaten.
Gelen giden cöp var mi ?
Yahu her FM'de 2 sezon şampiyon olan kendini profesör ilan ediyor memlekette. "Kulübün paraları boşa gitmesin" i savunuyormuş, onu son savunan kişinin yediği naneleri de gördük.
Hahah çok güldüm ya Allah da seni güldürsün.
Hayatında top oynamamış adamlar gelmiş burda ahkam kesiyor.
Veysel serdar kötüymüş GS da oynayamaz mış GS kapasitesinde değilmiş.
Bu takımın yıllardır sağ beki Sabri sağ açığı aydın. Sol beki hakan balta çağlar birinci Defansı semih
Yedek orta sahası ceyhun
Bu adamların oynadıgı yerde Veysel serdar tarık topal topal bile oynar GS da.
Çok bilmişler kimleri beğeniyor çok merak ediyorum
Sağ beke danny alves sol beke marcelo falan istiyorlar herhalde ?
Bu adamlara laf söylerler belçika liginde dogru dürüst oynamayan alparslanı büyük potansiyel yaparlar. Semihi banko yazarlar.
Bakın dalganıza.
Sizin zihniyetinizde yönetildiği için zaten yıllarca sabrilere hakanlara semihlere mecbur kaldı bu takım.
Allahdan yönetim akıllandı Mancini geldide kurtuluyoruz bu kafalardan.
Hahah çok güldüm ya Allah da seni güldürsün.
Hayatında top oynamamış adamlar gelmiş burda ahkam kesiyor.
Veysel serdar kötüymüş GS da oynayamaz mış GS kapasitesinde değilmiş.
Bu takımın yıllardır sağ beki Sabri sağ açığı aydın. Sol beki hakan balta çağlar birinci Defansı semih
Yedek orta sahası ceyhun
Bu adamların oynadıgı yerde Veysel serdar tarık topal topal bile oynar GS da.
Çok bilmişler kimleri beğeniyor çok merak ediyorum
Sağ beke danny alves sol beke marcelo falan istiyorlar herhalde ?
Bu adamlara laf söylerler belçika liginde dogru dürüst oynamayan alparslanı büyük potansiyel yaparlar. Semihi banko yazarlar.
Bakın dalganıza.
Sizin zihniyetinizde yönetildiği için zaten yıllarca sabrilere hakanlara semihlere mecbur kaldı bu takım.
Allahdan yönetim akıllandı Mancini geldide kurtuluyoruz bu kafalardan.
Ne mantikli önerisi? Alternatifmi istiyorsun? Sebep oldugun isi sonlandir ozm ve git Tarik'i alternatif olarak al. Adam sirf bize gelmek istedigi icin 6 ay sahalardan uzak kalacak, bir daha dönemez belkide. Veysel neyin nesi, Hajrovic neyin nesi?
Bunu söyleyince biz simdi futbolu cokmu bilmis oluyoruz? Öyle yani? Iyi iste bende diyorum ki ozm siz bilmiyorsunuz bu isi ben biliyorum, gayet net degilmi?
lahm Türk ve mardinsporda oynuyo fiyatı da 500bin euro da bizim haberimiz yok sanki.
Yahu mod havasi nedir Allah askina? Bu kadar kompleks yapmayi gerektirecek ne var Modlukta? Ben klup acisindan bakiyorum. Bu klup yerli bir sag bek transfer etmek istiyor ve Veysel ile ilgilenmemiz normal diyorum sadece. Daha formda bir yerli sag bek yok cunku, madem bu kadar kiziyorsun daha iyisini soyle de hak verelim.
Tapa
kimse kusura bakmasın ama forumda bazı gerizekalılar var sanki biz bayern munih real madrid gibi 500 milyon euro transfer bütçesi olan takımızda gidip veysel'i alıyoruz çok biliyorsanız gidin mesut ve ilkay getirin.
Ne mantikli önerisi? Alternatifmi istiyorsun? Sebep oldugun isi sonlandir ozm ve git Tarik'i alternatif olarak al. Adam sirf bize gelmek istedigi icin 6 ay sahalardan uzak kalacak, bir daha dönemez belkide. Veysel neyin nesi, Hajrovic neyin nesi?
Bunu söyleyince biz simdi futbolu cokmu bilmis oluyoruz? Öyle yani? Iyi iste bende diyorum ki ozm siz bilmiyorsunuz bu isi ben biliyorum, gayet net degilmi?
Panikle paraları çöplere saçalım diyorsun. Yiğit, Sercan çok gençti gelecek vaaddediyordu da ne oldu.
Beklemekte fayda var. Eninde sonunda bu kural değişecek.